Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bombardujú ma osobnými otázkami

Príspevok v téme: Bombardujú ma osobnými otázkami
nesranda123

ahojte, určite nie som jediná !!! Mám 30 rokov a dosť si potrpím na postavu som štíhla a pravidelne počúvam koemntáre na svoj vzhľad " mala by si probrať"... "ty nič neješ" (to nie je pravda, jem veľa keďže mán vysoký výdaj energie pri cvičení "... "nemala by si nosiť také a hentaké oblečenie, lebo si učiteľka..." (obliekam sa dosť pekne vyhľadom na môj plat a keď pridáme postavu blbé commenty s amnožia a množia :)) ... a vrcholom všetkého je, keď jem jedlo, stretnem niekoho koho SOTVA poznám a vypáli otázku (KDE a KEDY BUDEM RODIŤ) ...pri čom NIE SOM tehotná !!! Tieto otázky mi idú už pekne na nervy, nie som tehotná a keby som bola, nebudem vykladať prvej drzej žene, ktorú stretnem o tom, kedy priberiem alebo kedy si vymakám postavu a kedy budem rodiť a kde!!! Moja vlastná rodina je v tomto na tom ešte lepšie a vedia ma šťavnato komentovať celý život (už si to tak nevšímam)...ale ako reagujete na takéto veci vy ??? Ďakujem za nápady..tému som založila lebo je to nielen smutné, ale aj vtipné, tak možno sa niektorá alebo niektorý z vás pousmeje nad tým a pridá svoje blbosti, ktoré denne počúva a láme si s tým hlavičku. P.S. pekný deň a odbite tých drzých ľudí, lebo dospelí ľudia sú horší ako dnešné "drzé deti" v škole... tie také blbosti ani nenapadnú !!! :-)

nesranda123

Petroneta: mas pravdu je to aj tym, ze mnohi ludia vsetko o sebe hovoria (ale ja ten typ nie som) .. a ocajavaju reciprocitu

- dalej, niektori su starsi a nabozensky zalozeni (ja nie som)
- generacne rozdiely su problem vsade, nielen v skole
- moj problem je prilisna citlivost potrebujem mat hrosiu kozu! Mnoho veci som dokazala, ale hrosiu kozu mam problem budovat, upozornil ma aj partner ze je rad ze dobri ludia nevymreli ale ze som prilis dakedy poctivacka a potom trpim ... tak sa musim pochlapit :-)

Mozno sa mi to zacalo diat aby som sa nieco naucila, napriklad nevsimat si takych ludi alebo byt s hrosou kozkou ...ci pichliacmi kaktusa !

petroneta

každý zázrak trvá 3 dni. Nedá sa odpovedať úprimne? Kde chceš rodiť? Nevieš ešte. Kedy chceš dieťa? uvidíš. Nemyslím, že je to myslené v zlom, ale keď je to taká škola, ako píšeš, tam sa predpokladajú aj dôvernejšie medziľudské vzťahy. A že sa to pýtajú decká? Prosím ťa pekne, existuje niečo také, na čo by sa decká nespýtali?

nesranda123

Moja tema suvisi hlavne s nevhodnymi otazkami...asi sa ti ludia nudia a mate pravdu jedine si to nevsimat...problem je, ze som mala vela prace a som bola unavena v tom obdobi ked ludia zase zacali a ja som si to zacala viac vsimat logicky.

Ked to dame do extremu : ja som nikdy nikomu nevravela, ze ma oblecenie z roku 5 a ze ma schudnut a ze nemal mat tri deti ked mal na plane len jedno, lebo existuju kondomy :D ak by som toto tresla ludom, tak sa nespametaju, ale ja musim zniest vsetko.

nesranda123

Petronela a Tomas:

---viac krat mi vedenie oblecenie dokonca pochvalilo, s rodicmi deti mam vztahy na rovine slusnosti a spravam sa ku nim milo (a aj oni ku mne)...predpisy nemame ale nikdy ich neporusujem, viem sa obliect aj na branne, aj na ples ci svadbu alebo na poradu ...

---deti v skole ma maju radi a ja ich a neraz ich ucivo fakt zaujalo (nesmiem napisat co ucim je to specificke, nie bezne preto sa mozme aj hocijak obliekat...nie vsetky skoly su nezazivne ako za sociku !!! ) do ansej prisli deti aj pocas prazdnin to je uz ina kapitola :D

--- vahu mam idealnu podla obvodacky aj rehabilitacnej Dr. (skoncila som na rehabke kvoli neopatrnosti, ale to sa stalo snad kazdemu kto sportuje alebo tak, nie ? ) ... moji rodicia su trochu tucni a jedia nezdravo a tak som pocuvala cele detstvo ze som chuda ...hadajte, kto ma lepsiu kondiciu (inak si svojich rodicov velmi vazim ale stravu msueli zmenit na naliehanie ich lekarov !!!)

---nie som vychudnuta mam aj svaly (mimochodom vy vo vasch pracah mozete mat hocijaku vahu ale ja mam byt hodnotena nejakym gestapakom kolko mam presne cm a kg? nehnevajte sa ale to teda nie :D

--- citim sa ale kvoli urcitym zdravotnym obtiazam nevyspata obcas a ludia s malymi detmi ma bzueruju ze s dietatom sa uz nevyspim... a maju same demotivacne reci o detoch( a ja to mam pocuvat)

--- ja si myslim, ze to jednoducho nie je fer ale taky je zivot

nesranda123

Tomas12345 > obliekam sa modne, ale nikdy nie vyzyvavo, stale som oblecena tak, ze privela neukazujem (ved nemam az toho tolko vo vystrihu ze by som sa mohla pysit ) ... vela krat ma ludia aj pochvalili, ze mam dobry vkus. Poznamky o obleceni maju skor starsie generacie///to zazil asi kazdy z nas :) a ludia, ktori ocakavaju ze ucka bdue seda mys zakomplexovana a nemoze sa usmievat na svet v peknych satach...

Tomas12345

petroneta :

Možnože s tým vyzývavým oblečením len teraz začala, takže si to ešte nestihli všimnúť alebo to zatiaľ vedenie neriešilo. Možno tá poznámka o tom oblečení bola od nejakej ucitelky kolegyne, ale to nevieme, to by musela o tom niečo napísať autorka.

dobreuz

Hej za to že sa biflia z knižočiek tak dačo vedia... Reálne skúsenosti sú dôležité, nie teória z knižiek :)

petroneta

Tomas: riešenie problému nie je v tom vyhovieť za každú cenu.
videla som, že ju častujú protikladnými otázkami. Na jednej strane, že je vychudnutá, ako sa domnievaš, a potom, kde chce rodiť?
ak je učiteľka, nemala by sa naozaj obliekať vyzývavo. Myslím si však, že na nevhodné oblečenie zamestnancov pri tejto profesii by vedenie školy upozornilo, veď to je zakotvené aj v nejakých vnútorných nariadeniach a podobne. Mladší syn pred dvoma rokmi končil strednú školu a jeho spolužiačku si volala zástupkyňa a povedala jej, že si nemôže nechať modrú farbu vlasov. Tak keď si všimli dospievajúcu pubertiačku s vlasmi, o to viac kolegyňu.

Tomas12345

dobreuz :

Ani doktori nemajú ideálne postavy a mnohokrát ani stravu, fajčia, nešportuju a kto vie čo ešte nerobia, a napriek tomu to ale neznamená že sa vo výžive nevyznajú. Však obor "výživa" maju ako vyucovaci obor i na medicíne.

No pravdepodobne bude velmi chudá, ked sa do nej takto okolie obúva, pretože ak je niekto len chudý tak to okolie až tak nerieši, ale ked je už niekto v podváhe tak to sa už množia narážky na postavu.

petroneta :

A ty si to čítala s porozumením ? Autorka napísala :

"... "nemala by si nosiť také a hentaké oblečenie, lebo si učiteľka..."

Takéto niečo sa povie osobe ktorá sa oblečie nejak velmi vyzývavo. Vzhladom na to že je učitelka, očakáva sa od nej istá miera slušnosti, a preto ak sa oblečie vyzývavo tak dotyčný povie hore uvedený výrok. Ak by sa obliekla nejak pekne sportovo (bez výstrihov a zvodných vecí), alebo nejako pekne modne tak by nikto žiadne takéto pripomienky nemal, však prečo by aj - za to že sa niekto obliekol modne ? Ak sa učitelka pekne slušne oblečie nebudí to žiadne pohoršenie, ale ak sa oblečie zvodne do výstrihov to pohoršenie budí a vyvoláva to takéto reakcie.

Ja hladám riešenie jej problému, a riešenie je to že zmení svoj štýl obliekania a pokúsi sa nabrať hmotnosť, pretože je pravdepodobne naozaj vychudnutá. Toto je riešením jej problému, alebo ako by si to riešila ty ?

dobreuz

Tomas12345 pozri sa na svoj jedálniček, hotová hrôza, takže nemáš čo radiť keď sám máš totálne nevybalancovanú stravu. A keď je chudá to je ok, vypasené jej závidia jej štíhlu postavu. Inak Zuzulik8 presne tak treba.