Bombardujú ma osobnými otázkami

Príspevok v téme: Bombardujú ma osobnými otázkami
nesranda123

ahojte, určite nie som jediná !!! Mám 30 rokov a dosť si potrpím na postavu som štíhla a pravidelne počúvam koemntáre na svoj vzhľad " mala by si probrať"... "ty nič neješ" (to nie je pravda, jem veľa keďže mán vysoký výdaj energie pri cvičení "... "nemala by si nosiť také a hentaké oblečenie, lebo si učiteľka..." (obliekam sa dosť pekne vyhľadom na môj plat a keď pridáme postavu blbé commenty s amnožia a množia :)) ... a vrcholom všetkého je, keď jem jedlo, stretnem niekoho koho SOTVA poznám a vypáli otázku (KDE a KEDY BUDEM RODIŤ) ...pri čom NIE SOM tehotná !!! Tieto otázky mi idú už pekne na nervy, nie som tehotná a keby som bola, nebudem vykladať prvej drzej žene, ktorú stretnem o tom, kedy priberiem alebo kedy si vymakám postavu a kedy budem rodiť a kde!!! Moja vlastná rodina je v tomto na tom ešte lepšie a vedia ma šťavnato komentovať celý život (už si to tak nevšímam)...ale ako reagujete na takéto veci vy ??? Ďakujem za nápady..tému som založila lebo je to nielen smutné, ale aj vtipné, tak možno sa niektorá alebo niektorý z vás pousmeje nad tým a pridá svoje blbosti, ktoré denne počúva a láme si s tým hlavičku. P.S. pekný deň a odbite tých drzých ľudí, lebo dospelí ľudia sú horší ako dnešné "drzé deti" v škole... tie také blbosti ani nenapadnú !!! :-)

ahjaj

a nie je to preto, že si nová? Nováčika sa v práci stále veľa vypytujú, bez nejakého zlého úmyslu. Časom prestanú.

petroneta

Tomas, vieš čítať s porozumením? obliekať sa pekne a vyzývavo je rozdiel. Autorka necíti potrebu riešiť svoju výšku, váhu a jedálniček. Ty si sa postavil do radu netaktných, ktorí jej kladú blbé otázky, alebo čo má byť toto za reakciu?
To, s čím sa na nás obrátila, sú blbé otázky okolia. Nič iné.

Tomas12345

Krituzuju tvoje vyzývavé oblečenie ? Tak jednoducho obliekaj sa normálne a nie vyzývavo !

Co sa váhy týka, zaujímalo by ma tvoja váha a výška a taktiež tvoj jedálniček čo jedávaš.

nesradna123

zuzulik :D hehe niekedy im aj ja dačo tresnem, že neboj sa planéta nevymrie aj keď ja nebduem mať deti takoj teraz - pozri sa do osady :-) alebo či sa fakt chvália že im zlyhala ochrana (to ale používam už keď je niekto veeeľmi otravný)... len mi tak prišlo včera smutno, že prečo to robia, ja som nikdy nikoho nerýpala (mám veľa hobby tak čas trávim radšej tým, čo ma baví)... to človek aby sa bál užiť si život občas (popri starostiach, ktoré má každý a tak isto aj ja ich mám dosť!) lebo mu niekto bude závidieť...ja druhým nezávidím.

naivny

mne je tak jedno, kto sa ma co pyta, a co o mne hovoria. Som velmi chudy. Lebo pracujem a nejem. :-)) Spytaju sa ma, ci mam nejake dievca. Nemam. Kedy chcem mat. Neviem. Teraz sa ucim a pracujem a mam toho vela. Ci byvam s rodicmi. Cez vikend ano, pocas tyzdna na internate. Ake mam dalsie plany. Uvidim, ako sa vyvinie situacia. A to uvidim, ako sa vyvinie situacia, je vlastne vseobecna odpoved na vsetky otazky, ktore sa ma pytaju.

Zuzulik8

Ty nic nejes - a ty zas jes prilis vela. Nemala by si nosit hentake oblecenie - ani ty by si nemala nosit hentaketo oblecenie. Nelichoti tvojej postave. Vyzeras v tom jak velryba. Alebo - tu ti z toho trcia speky. Alebo - takato moda sa nosila pred 100 rokmi. Oni s tym velmi rychlo prestanu neboj.