Rada od starších chlapov

Príspevok v téme: Rada od starších chlapov
burrgerking

Ahojte, zaujímal by ma váš názor na radu od starších chlapov - nikdy sa neženiť. Počujem to stále. Ešte som nevidel žiadneho staršieho chlapa nad 40 rokov, ktorý by bol šťastný...

Asi na tom niečo bude. Každý starší chlap odporúča sa nikdy neženiť. Väčšina manželstiev sa aj tak rozvedie a tí čo zostávajú to majú veľmi ťažké...

A chápem prečo - musí to byť dosť na nič život, keď musíte stále každý deň vstávať, ísť do roboty, pracovať od nevidím do nevidím, len preto aby ste mohli poplatiť účty, nakŕmiť deti a ísť spať a ešte si vypočuť pol hodinové monológy ženy ako ste na nič chlap lebo s ňou netrávite čas... tak mi prosím vás vysvetlite jednu vec - chcete aby vám zarábal veľa peňazí aby ste sa mali lepšie a aby vaše deti nemuseli sa mať zle, ale potom vám vadí že je stále preč. A KEĎ začne tráviť viac času s vami, tak vám zase vadí, že máte menej peňazí a ženiete ho do roboty aby ste si len zase potom mohli sťažovať že s vami netrávi čas.... fakt super logika, tlieskam

Po tom čo som počul od mojich starších známych a po tom, čo aj vidím na svojich rodičoch, nikdy nikdy nikdy nechcem mať ženu, lebo je to asi fakt peklo na zemi... a to ani nehovorím o tom, že koľkí majú ženy ktoré ich podvádzajú... fakt des. Ako sa má potom mladý človek tešiť na manželstvo keď sa toto deje skoro každému?

Vždy som chcel mať ženu a deti, ale keď vidím aká je realita tak som na tom lepšie keď som single. Dokonca aj sexuálny život je lepšie ak je človek single a pritom sex je hlavná motivácia prečo sa chlapi ženia a namiesto toho sa im dostáva len odmietanie sexu a nevera...
Som rád že som si to uvedomil takto skoro a že som nespadol do tej pasti ako ostatní chlapi. Robiť otroka nejakej nevďačnej žene čo je stále nespokojná a podvádza, to fakt nechcem....

Aký názor na to máte vy? Chlapci? Chcete sa oženiť a mať rodinu?

BJ_2

"Dokonca aj sexuálny život je lepšie ak je človek single a pritom sex je hlavná motivácia prečo sa chlapi ženia a namiesto toho sa im dostáva len odmietanie sexu a nevera..."

A zamyslel si sa, ci nerobia nieco zle uz v zaklade? Mozno tam bude hacik, preco sa im ruca jeden za druhym, lebo manzelstvo bolo urcene na ine veci. To je ako keby si pouzival pocitac namiesto panvice, na iny ucel, ako je to urcene. Necudo, ze by sa ti vzdy "ta panvica" pokazila.

Slobodna

Pekny prispevok topmanager. Gratulujem tvojej manzelke, ze ma doma tak mudreho muza, ktory to neberie ako stereotyp, ktory ho nudi, ale istotu a malickosti, ktore su stastim. Vazis si svoju zenu, vas vztah.
A budes dlho zit :-) lebo nenahanas milenky, ktore by ti privodili infarkt, pohlavne choroby, ci problemy.

Pag

Tak, ono mať svoje deti nie je zlé, s deťmi je sranda. Nemusíš kvôli tomu zotrvať vo vzťahu, aby si zomrel ako mučeník, ak narážaš na to. Nie každý má až také premrštené ambície. Ty asi tiež budeš patriť do skupiny mejlistov - rebelov proti ženám, že? Feministky by mal byť v kontre proti tomu, ale asi by mali aj spoločné množiny s mejlistami, ak by sme to mali zderivovať, odvodiť a vykrátiť...a vypočítať napokon v sošitku trojčlenkou:-) Ja tiež nie som ochotný tráviť chvíle s niekým, kto mi bude život znepríjemňovať, radšej budem tráviť voľné chvíle s chlapmi, pardón, s viacerými ženami, ktoré mi život vedia aj spríjemniť. Už som asi v kontre sám voči sebe:-) Aj táraninky asi majú svoj zmysel. Najlepšie je mať dva životy, štyri svety, päť dimenzií, šesť žien, sedem večerí, osem bratov. Čím viac, tým lepšie. Dokonca som sa stretol aj so stúpencom tzv. gladiolistov, ale vtedy sa so mnou nemohol baviť, lebo práve kvitol. Divný svet:-(

topmanager

nás vzťah s manželkou si prešiel svojími úskaliami, jedným z dôvodov bolo aj, že som zastával funkciu riaditeľa jednej firmy... a som istým spôsobom workoholik.
Kvôli istým dôvodom som zmenil zamestnanie, stal som sa projektovým managérom za nižší plat, s menej nadčasmi a menej stresujúcou aj menej platenou prácou. Teším sa chodiť domov, menšie dieťa ma čaká už vo dverách, staršie chodí domov len na víkendy, manželka čaká s čajom, potom sedíme v kuchyni pri čaji o šiestej a rozprávame sa. Po večeri si traja sadneme do obývačky a zvykneme volať väčšiemu, ako sa mu darí a podobne.
Niekedy mi prečíta kúsok článku, ktorý práve číta, inokedy sa ma niečo spýta, áno, bývajú hádky..., nie tak často, len veľmi ťažko znáša, keď v niečom kritizujem deti. Finančne nie je náročná, akurát včera som jej hovoril, že sme za celý marec minuli 4 členná rodina 900 eúr.
Čo sa týka sexu, viem vopred, kedy ako bude reagovať. Hovorí sa, že nová metla dobre zametá, ale to by som si musel stále hľadať nové a nové milenky, a možno by som sa nakazil niečím, a niečo by som si z toho vzťahu priniesol domov, čo by potom bolo medzi mnou a manželkou a vytratila by sa akosi tá dobrá atmosféra, ktorá je medzi nami a nechcem to kaziť. Keď v sexe nemá niekto chuť, vyvinuli sme si metódu, ako neodmietnuť. Ja ju začnem hladkať, ona sa pritúli, ale inak nereaguje, znamená to, že nemá chuť, ale objímať sa chce. A tak je to aj opačne. A keď sa mi nezadarí, lebo občas sa aj to stane, nerieši, nedáva najavo sklamanie, nemám pocit stresu, že teraz musím byť úspešný.
Všeobecne si myslím, že život v manželstve bola pre mňa dobrá voľba. Manželka nie je nejaká hysterka, a má úžasný zmysel pre humor, často sa spolu smejeme. Minule v aute, keď som ako vždy nadával na premávku mi povedala, že keď zomriem prv než ona, na rozlúčkovej reči na pohrebe povie, že jej chýbam, koľkokrát len sedí v aute, lebo nikto nedokázal pri šoférovaní tak šťavnato nadávať, ako som schopný iba ja... a má tendenciu si ma takto doberať, a ešte stále som si nezvykol a baví ma to s ňou. Manželia sme 23 rokov.

Zuzulik8

Ty sa prosim ta nikdy nezen, ty by si hociktorej zene urobil zo zivota peklo na zemi. Tvoja hlavna motivacia na uzavretie manzelstva je pravidelny sex? Nikdy si nepochopil o com ma byt manzelstvo. Ale su muzi co to chapu, vdakabohu za nich. Ja poznam dost parov co su spolu 20-30 a viac rokov a su stale stastni. Ale ti isli do manzelstva s inymi ocakavaniami ako mat pravidelny sex. Prosim ta nikdy sa nezen. Prostitutok budes mat vzdy dost. Obe strany budu spokojne a prezijes stastny zivot.