Ahojte, zaujímal by ma váš názor na radu od starších chlapov - nikdy sa neženiť. Počujem to stále. Ešte som nevidel žiadneho staršieho chlapa nad 40 rokov, ktorý by bol šťastný...
Asi na tom niečo bude. Každý starší chlap odporúča sa nikdy neženiť. Väčšina manželstiev sa aj tak rozvedie a tí čo zostávajú to majú veľmi ťažké...
A chápem prečo - musí to byť dosť na nič život, keď musíte stále každý deň vstávať, ísť do roboty, pracovať od nevidím do nevidím, len preto aby ste mohli poplatiť účty, nakŕmiť deti a ísť spať a ešte si vypočuť pol hodinové monológy ženy ako ste na nič chlap lebo s ňou netrávite čas... tak mi prosím vás vysvetlite jednu vec - chcete aby vám zarábal veľa peňazí aby ste sa mali lepšie a aby vaše deti nemuseli sa mať zle, ale potom vám vadí že je stále preč. A KEĎ začne tráviť viac času s vami, tak vám zase vadí, že máte menej peňazí a ženiete ho do roboty aby ste si len zase potom mohli sťažovať že s vami netrávi čas.... fakt super logika, tlieskam
Po tom čo som počul od mojich starších známych a po tom, čo aj vidím na svojich rodičoch, nikdy nikdy nikdy nechcem mať ženu, lebo je to asi fakt peklo na zemi... a to ani nehovorím o tom, že koľkí majú ženy ktoré ich podvádzajú... fakt des. Ako sa má potom mladý človek tešiť na manželstvo keď sa toto deje skoro každému?
Vždy som chcel mať ženu a deti, ale keď vidím aká je realita tak som na tom lepšie keď som single. Dokonca aj sexuálny život je lepšie ak je človek single a pritom sex je hlavná motivácia prečo sa chlapi ženia a namiesto toho sa im dostáva len odmietanie sexu a nevera...
Som rád že som si to uvedomil takto skoro a že som nespadol do tej pasti ako ostatní chlapi. Robiť otroka nejakej nevďačnej žene čo je stále nespokojná a podvádza, to fakt nechcem....
Aký názor na to máte vy? Chlapci? Chcete sa oženiť a mať rodinu?