Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rada od starších chlapov

Príspevok v téme: Rada od starších chlapov
burrgerking

Ahojte, zaujímal by ma váš názor na radu od starších chlapov - nikdy sa neženiť. Počujem to stále. Ešte som nevidel žiadneho staršieho chlapa nad 40 rokov, ktorý by bol šťastný...

Asi na tom niečo bude. Každý starší chlap odporúča sa nikdy neženiť. Väčšina manželstiev sa aj tak rozvedie a tí čo zostávajú to majú veľmi ťažké...

A chápem prečo - musí to byť dosť na nič život, keď musíte stále každý deň vstávať, ísť do roboty, pracovať od nevidím do nevidím, len preto aby ste mohli poplatiť účty, nakŕmiť deti a ísť spať a ešte si vypočuť pol hodinové monológy ženy ako ste na nič chlap lebo s ňou netrávite čas... tak mi prosím vás vysvetlite jednu vec - chcete aby vám zarábal veľa peňazí aby ste sa mali lepšie a aby vaše deti nemuseli sa mať zle, ale potom vám vadí že je stále preč. A KEĎ začne tráviť viac času s vami, tak vám zase vadí, že máte menej peňazí a ženiete ho do roboty aby ste si len zase potom mohli sťažovať že s vami netrávi čas.... fakt super logika, tlieskam

Po tom čo som počul od mojich starších známych a po tom, čo aj vidím na svojich rodičoch, nikdy nikdy nikdy nechcem mať ženu, lebo je to asi fakt peklo na zemi... a to ani nehovorím o tom, že koľkí majú ženy ktoré ich podvádzajú... fakt des. Ako sa má potom mladý človek tešiť na manželstvo keď sa toto deje skoro každému?

Vždy som chcel mať ženu a deti, ale keď vidím aká je realita tak som na tom lepšie keď som single. Dokonca aj sexuálny život je lepšie ak je človek single a pritom sex je hlavná motivácia prečo sa chlapi ženia a namiesto toho sa im dostáva len odmietanie sexu a nevera...
Som rád že som si to uvedomil takto skoro a že som nespadol do tej pasti ako ostatní chlapi. Robiť otroka nejakej nevďačnej žene čo je stále nespokojná a podvádza, to fakt nechcem....

Aký názor na to máte vy? Chlapci? Chcete sa oženiť a mať rodinu?

Angelika3

Prečo myslíš? Možno to práveže vyznelo sebecky, akože muž musí plniť všetko čo žene na očiach vidí, ale nemyslela som to tak. Rovnako žena by mala dávať mužovi to čo on potrebuje. Jednoducho by sa mali dopĺňať.

Angelika3

Žena by v žiadnom prípade nemala trvať na svojich požiadavkách a diktovať mužovi čo by mal robiť, stačí keď pohovorí o svojich pocitoch, muž by mal vedieť sám rozhodnúť čo a ako treba vyriešiť, aby bolo všetko v rámci možností v poriadku a ak ženu miluje, urobí to rád.
Láska by mala byť z každej strany nesebecká.

petroneta

kakac, v dlhodobom partnerstve, alebo manželstve takáto deľba vecí na riešenie aj prirodzene funguje.
Problém býva skôr dovtedy, kým sa tento systém prirodzene vybuduje, a kým obaja dozrejú do tej fázy, aby sa vedeli prispôsobiť okolnostiam.
Keď žena požiada muža, aby ju zobral s dieťaťom k lekárovi, myslí sa tým niekedy ihneď a nie vtedy, keď si prečítal denné správy.
Rovnako ako keď muž poprosí ženu, či by mu nemohla vyžehliť niektorú obľúbenú košeľu, tak si ju zrejme chce na druhý deň obliecť a nestačí ju vyžehliť až vtedy, keď zvyčajne žehlí.

kakac

V partnerstve by mali byt povinnosti rozdelene a urcene, co riesi muz a co zena. Muz urcite nie je povinny robit vsetko, co si zena v danom momente zmysli. To by bolo otrokarstvo a nie partnerstvo, aj ked vela zien si svoj "stastny" vztah s muzom predstavuje prave takto.

Angelika3

A ešte by som rada dodala, že áno, žena potrebuje niekedy iba pomojkať, môj niekedy, keď som smutná, tak príde a objíme ma, ale myslím, že tiež to vlastne berie ako riešenie problému môjho smútku :-D vždy vie ako ma zareagovať, aby som bola šťastná a to znamená, že sa s ním rada milujem a to znamená, že všetci sme spokojní :-D
Tiež sme spolu už veľa rokov a on má po 40 a síce nerada robím veľké vyhlásenia, ale myslím, že sa stále milujeme a nevieme si bez seba predstaviť život.

Angelika3

Ja s týmto názorom často uvedeným v mnohých "príručkach pre šťastné manželstvo" teda, že keď sa žena sťažuje, chlap by ju mal poľutovať miesto aby navrhoval riešenia nesúhlasím. Na to má kamarátky- ženy, aby ju vypočuli a poľutovali.
Chlap so ženou v skutočnosti môžu žiť krásne harmonicky, lebo ich prirodzené vlastnosti sú síce opačné, ale dopĺňajú sa, a tak môžu vytvoriť harmonický celok.
Takže keď sa žena sťažuje a hovorí o svojich pocitoch, chlap dokáže bez zbytočných rečí problém vyriešiť k ženinej spokojnosti. Aspoň tak by to malo fungovať (žiaľ nie vždy funguje).

Jax

Klasik povedal, ze zena ma vzdy pravdu a muz ma pokoj. A tiez ze nevie co chce, ale neprestane, kym to nedosiahne.
Ked toto budes akceptovat, zlepsi sa ti vztah so zenami o 100%.
Cudoval by si sa, kolko chlapov bojuje s uplnym zakladom ako ze ked sa zena stazuje, oni jej davaju rady a riesenia. Nie! Mas vypocut, polutovat, pomojkat a neriesit.
Inak je to ako naj priatelmi. Su svetle aj tmavsie chvile, ale deti a rodinny krb s kamaratmi a stetkami mat nebudes.

petroneta

môj priateľ má za sebou manželstvo. Ženil sa mladý, lebo sa "musel", ale odcudzili sa a jeho manželka si našla niekoho. Rozviedli sa, napriek tomu tvrdí, že neľutuje manželstvo ani nič z bývalého života. Videl a podieľal sa na výchove svojích detí, mal z nich radosť, a na exmanželku nehovorí v zlom. Vyjadril sa dokonca v tom zmysle, že on ráta s tou možnosťou, že sa muž nad 55 po jednom nevydarenom manželstve ožení znova, ak si budeme naďalej tak rozumieť ako teraz.

dobreuz

Keď už chcete ísť do vzťahu tak si hľadajte normálnych partnerov ako napr. @Antisexx ktorá má správne názory :) A nie také vzťahy ktoré nemajú perspektívu a ešte sa sobášiť - zbytočné behanie po súdoch pri rozvode.