Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rada od starších chlapov

Príspevok v téme: Rada od starších chlapov
burrgerking

Ahojte, zaujímal by ma váš názor na radu od starších chlapov - nikdy sa neženiť. Počujem to stále. Ešte som nevidel žiadneho staršieho chlapa nad 40 rokov, ktorý by bol šťastný...

Asi na tom niečo bude. Každý starší chlap odporúča sa nikdy neženiť. Väčšina manželstiev sa aj tak rozvedie a tí čo zostávajú to majú veľmi ťažké...

A chápem prečo - musí to byť dosť na nič život, keď musíte stále každý deň vstávať, ísť do roboty, pracovať od nevidím do nevidím, len preto aby ste mohli poplatiť účty, nakŕmiť deti a ísť spať a ešte si vypočuť pol hodinové monológy ženy ako ste na nič chlap lebo s ňou netrávite čas... tak mi prosím vás vysvetlite jednu vec - chcete aby vám zarábal veľa peňazí aby ste sa mali lepšie a aby vaše deti nemuseli sa mať zle, ale potom vám vadí že je stále preč. A KEĎ začne tráviť viac času s vami, tak vám zase vadí, že máte menej peňazí a ženiete ho do roboty aby ste si len zase potom mohli sťažovať že s vami netrávi čas.... fakt super logika, tlieskam

Po tom čo som počul od mojich starších známych a po tom, čo aj vidím na svojich rodičoch, nikdy nikdy nikdy nechcem mať ženu, lebo je to asi fakt peklo na zemi... a to ani nehovorím o tom, že koľkí majú ženy ktoré ich podvádzajú... fakt des. Ako sa má potom mladý človek tešiť na manželstvo keď sa toto deje skoro každému?

Vždy som chcel mať ženu a deti, ale keď vidím aká je realita tak som na tom lepšie keď som single. Dokonca aj sexuálny život je lepšie ak je človek single a pritom sex je hlavná motivácia prečo sa chlapi ženia a namiesto toho sa im dostáva len odmietanie sexu a nevera...
Som rád že som si to uvedomil takto skoro a že som nespadol do tej pasti ako ostatní chlapi. Robiť otroka nejakej nevďačnej žene čo je stále nespokojná a podvádza, to fakt nechcem....

Aký názor na to máte vy? Chlapci? Chcete sa oženiť a mať rodinu?

Slobodna

Pindajuca zena je len poriadne neuspokojena zena. Takze to, ze pinda je v podstate zasluha muza, ze sa o nu poriadne nestara. Potom bude ako medik ;-)

Antisexx

Myslela som to na tych chlapov ktori sa pre to stazuju. A takisto som chcela podotknut aka je svadba zbytocna k zivotu. Svadba nieje ziaden prekvaj lasky, prejavy lasku su uplne o niecom inom. To uz skor ten sex ako svadba -_- maj gad ludia. Moj bratranec sa zenil minulý jún a predvcerom sa rozviedli ... a to boli krásny pár. Tento papier vám nezaruči happy end. Pre mna najkrajsie pary su tie ktore spolu ziju bez zvazku, pretoze nepotrebuju prečačkané šaty, oslavy, drahé svadby, drahý prsten, sú svoji a to sa u mňa ráta ako jeden z prejavov lásky.

Antisexx

Tak isto suhlasim s niecim. Nikdy sa nevydavat, vydavat sa je podla mna ta najzbytocnejsia vec ktoru mozes urobit /krestania ma nepochopia/. Pretoze je to len obycajny papier, nie je to ziaden zavazok ktory ti zaruci ze to vydrzi navzdy. Tak preco sa vydat? Dnes uz sa ludia vydavaju len pre to lebo je to ocividne pekné (á dám si ja seba krasne biele saty, pekna velka hostina a blbosti). Alebo- ved to sa patri, alebo este: ved to je prejav najvacsim odovzdanim sa. Ludia, prosim vas, neprehanajte. Vas vztah sa nijako nezmeni ci sa vydate alebo nevydate. Vzdy to bude také ake to bolo, akurat budete mat zlaty prsten na ruke, tož vše. A jedna velka vyhoda "nesvadby"- neplatis za ziaden rozvod. Takze nepochopim preco sa ludia vydavaju a v zivote to nepochopim. Ak si raz najdem chalana, tak chcem takeho ktory sa nechce zenit, nechce zenit, nechce deti. Pretoze laska sa da dokazovat vselijako a nie je k tomu potrebna ziadna blbá svadba.

Dalej tu auto vravis ze muz musi pocuvat pindajucu zenu a vrestiace deti. Ale to je tak trocha aj na tebe- vies co "urobenie" detí obnaša. Bud to prijmeš alebo deti robiť nebudeš. Tak isto s takou zenou to zmysel nemá, treba najst taku s ktorou si budes rozumiet ale jasné, je tu svadba, prekážka. :)

Zena

Možno je problém v tom ze chlapi si hľadajú krásne ženy ktoré niesu schopné byť priateľkami. Patrím do kategórie žien bez umelých pŕs, sociálnych sietí a napychanych pier ale zato mam zmysel pre humor, plačem pri rozprávkach jem hamburger a nie šalát a som oporou môjmu mužovi, a navyše viem aj variť. Tak mi do boha povedzte chlapi co od ženy očakávate? A hej ešte som zabudla... Aj si z chuti zamindzujem.

SmutnyZenac

Pocitaj s tym, ze narokz na muza v dnesnej dobe rastu. Zabudni na vecere pokial si ich sam neurobis, nakupy, zehlenie, vysavanie, dokonca sex, bud nie je, alebo niektore ho praktizuju IBA za ucelom plodenia deti.
Bio - eko zeny, da.lsia katastrofa, zhananie bio potravin, stale riesia pachobotiny, chcu vsetko krasne, stavnate, sladke, ale nestriekane, bez cukru, co je dost nerealne.
Prehnane cistotne zeny a ze ich nie je malo, pre ne stale bude spinavo aj ked sa bude kazdy den vysavat.
Ked som bol slobodny, mal som dos.lova luxusny zivot, plno volneho casu, ako zenaty casto rozmyslam, ake by to bolo vecer odist do hory s povrazom, ale z toho ma vzdy vylieci jedovata svokra, ktora by vsetko rozpredala a deti nakazila fobiami a hlupostami.

mark12125

z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ludia by mali do zvazku vstupit az po tridsiatke. vtedy uz ma clovek co to za sebou a je pripraveny na dalsiu etapu zivota. a niekto na nu nebude pripraveny nikdy a netreba to silit. najlepsi recept je hned po skole niekam vypadnut, vidiet svet, nabrat skusenosti, trocha zmudriet :) vidiet ako veci funguju. zarobit. prist domov, zariadit si byvanie, pracu. a takto vybujaceny clovek aj dostane chut neplantat sa po svete sam. hracky a povrchne vztahy sa zunuju. nic nenahradi ten pocit, ked sa ma ku komu clovek vecer vratit a zatvorit do svojej oazy, alebo hradu.

je velmi obtiazne sklbit individualne potreby partnerov a spolocne potreby naraz. pred manzelstvom by mali byt tieto potreby upratane a kazdy by mal mat odzite to svoje, na ktore mal chut. do manzelstva ma ist clovek prazdny, s cistou hlavou. aby si ju tym druhym naplnil a zaplnil. a nie ze si okrem tych milonpatsto veci do nej natlacit este dalsich miionpatsto potom je z toho samozrejme stres.

to co si ty videl na inych vztahoch boli dva monology, ktore sa nepodarilo spojit v jeden dialog. zbytocne rychle vztahy. takze jednoducho.. vyckaj.. uzivaj si zivota, vyskusaj vsetko, vyblazni sa. a on ten cas pride potom sam. a mozno sa budes blaznit cely zivot sam a vobec ti nepride ze potrebujes nejaky vztah. vyhodou vztahu po tridsiatke je to, ze na neho uz nepozeras az tak cez sex. kopec muzov sa ozenilo uplne z primitivnych dovodov. lebo cicky. a potom vztah takto aj vyzera. no a blbe zeny, ze si toto nevsimli, alebo ze nechceli ostat na ocot. je hlupe ist do manzelstva z praktickych dovodov. manzelstvo je spiritualny zvazok. to neviditelne. city, pocity, emocie. do vztahu ides za tym, co ti nikto iny na svete nemoze dat. operie ti kazda, aj kazda druha ti da. ale urcite pocity a emocie zazijes len s jednou jedinou. len ty zrejme este netusis o com rozpravam. neboj sa. dobre je, ze to prichadza samo s tou zenou. a ked taka nepride, tak to netreba silit.

na druhej strane nie je nic zle, ak sa dvaja rozidu/rozvedu. horsie je v takom vztahu ostat. ak naplnili podstatu a splodili dieta/deti. vychovali ich, dali im nejaku buducnost, tak nech sa trebars v 40tke rozidu. a co? este stale maju narok viest stastny zivot. to su take starospolocenske dogmy, ze rozvod je hanba, alebo nieco nepripustne. a potom vidis vztahy, ktore si popisal. naco to je dobre?

z tvojho opisovania je jasne, ze si este prilis mlady na vztah. este si ani nestretol nejaku zenu, pri ktorej by si pochopil, preco chces s niekym byt. o com to je, byt s niekym. a samozrejme nevidis tie milujuce sa pary, tie to nijak neroztrubuju, su nenapadne, zijuce si svoj stastny zivot. to nie 10 z 10 manzelstiev je teror. aj ked tebe sa to zda.

dobreuz

Mnohí alebo väčšina „skáče“ zo vzťahu do vzťahu a potom samozrejme, že nie sú šťastní. Ale aj tak dnes nájsť normálny vzťah je extrémne ťažké. A deti tiež nechcem.

Manzelja

Burgerrking vies to je ako s kamaratom, bud ho mas dobreho, rozumies si s nim a rad s nim niekam vyrazis travit cas alebo radsej nemas ziadneho. Ked si najdes PlCU zenu, tak jasne, ze ti bude liezt na nervy ako vacsine chlapov, lebo hladali tym, co maju medzi nohami. Vzdy si pri hladani zeny vsimaj jej povahu a intelekt a rozmyslaj, ze ci si s nou rozumies tak, aby si sa nemysel nejako extremne prisposobovat vo vztahu. A samozrejme si predstav, ze s nou budes niekolko desiatok rokov. Hlavne si vsimaj, ako sa sprava v krizovych situaciach (autonehoda, defekt, zabludenie pri cestovani, ci je ziarliva atd.), lebo to s cim budes musiet po case vydrzat je predovsetkym jej mozog a to iste plati z jej strany smerom k tebe...

BJ_2

no, kvoli generacii ako burgerking, ocividne my biely zaciname vymierat. Nikto ich nevychoval, nikto im nedal mudre rady do zivota, lebo ich rodicia uz tie manzelstva asi zakladali preto, aby mohli mat pravidelny sex a "ze sa to tak ma". Vymierame. Oni, tato nova generacia, si myslia, ze deti su iba problemy. tak naco ich robit, treba si uzit single zivot. A potom, ze do manzelstva musia, aby mohli mat sex. A to predsa ide lepsie mimo manzelstva, bez zavazkov. Toto je ich nazor. A ja si uz vsimam, ze vacsina mladych to tak ma, hlavne chalanov. Snad chalan este casom zmudrie. Nenapisal kolko ma rokov, mozno 18? Mozno ani nie 18? Len je to polutovania-hodne, ze vymierame. A preto nas premnozia ine rasy, napr. cigani, ktori sa tesia na deti, aspon 3-4 aby mali. A moslimovia, ktorych nam sem hrdo nosia, ako nahrazku, ktori vedia, naco je manzelstvo urcene, a tesia sa na deti. A ako sa uz neraz vyjadrili, nas nevercov a bielych krestanov porazia tak, ze nas premnozia, lebo my sme zrenegerovali a nevieme mat uz ani manzelstvo ani deti. Horkotazko vedia utiahnut 1 dieta, aj tam sa uz rucaju. Ale oni budu mat 3-4 deti, a premnozia nas. Tak som ich pocul rozpravat na niekolkych kazniach.