Paranormálne javy

Príspevok v téme: Paranormálne javy
Tomas12345

Dávnejšie sa jeden užívatel v diskusii spýtal či sa nám kresťanom dejú nejaké zvláštne javy, na základe ktorých veríme v to čo veríme. Spomenul som si na jeho otázku, ked sa mi minulý ťýžden stal určitý paranormálny jav. Dnes som sa teda rozhodol o tom napísať niečo viac.

Cez zimu nechávame niektoré veci v garáži, medzi nimi i kaják ktorý sme položili na vyvýšeninu blízko stropu garáže. Stala sa nasledujuca vec - ráno po zobudení išiel otec do garáže, ked v tom zbadal že kajak bol v nezvyčajnej polohe, v takej polohe do ktorej sa mohol dostať len tým sposobom kebyže ten kajak niekto tlačí zdola nahor. Pochopitelne že nikto z našej rodiny v ten večer s kajakom nemanipuloval, otázka je potom ale ako sa toto mohlo stať ? Garáž bola zamknutá a z garáže nič nechýbalo. Je preto naivné si myslieť že niekto sa vkradol do zavretej garáže. Ak to neboli ludia, kto to bol ? Existuje prirodzene vysvetlenie ? - Nič tomu nenapovedá. Stála za tým nejaká vyššia Sila ? Vyzerá to tak.

Co tým všetkým chcem povedať je to, že prípadov dokazujucich existenciu Vyššej Sily je viacero, toto bol len jedný z nich, špička ľadovca. Boh nám dáva o sebe vedieť neustále, či už ide o velké kresťanské zázraky, ci osobné svedectvá mnohých ludí. Bratia a sestry, nepodcenujme Božie znamenia ale naslúchajme im. V hre je veľa. Tento život je jediný v ktorom máme šancu získať u Boha večný život. Chce to len vykonať dve veci : 1. Uveriť v Ježiša Krista, Prijat ho ako svojho Spasiteľa, 2. Ciniť pokánie, vyhýbať sa hriechom, snažiť sa dodržiavať prikázania a vykonávať dobro v tej najväčšej možnej miere akej toho len ste schopný.

DI DI DI

ak náhodou hľadáte dobrý darček pre svoje dieťa alebo kohokoľvek iného gifts.sk chcela by som vam odporucit tuto stránku ktorá vas rozhodne nesklame

Tomas12345

daniela2 :

Nemal s tým ako pohnut, pretože kajak bol položený hore blízko stropu garáže. To by človek musel vyjst na rebrík a tak s ním manipulovať.

daniela2

nedá mi nenapísať. Čo keď tým kajakom predsa niekto z rodiny pohol a nespomenul si? Alebo to nechcel povedať?
U rodičov kedysi za záhadných okolností zmizol kusisko koláča. Nikto o ňom nevedel. Skôr než by som to pripísala paranormálnemu javu, by som však nariadila pitvu. Osobne si myslím, že niektoré zo sestriných detí. :-))

Tomas12345

dobreuz :

Naklonil zdola nahor ? Tu by nešlo ani o naklonenie ale skôr o vyzdvihnutie.

je to :

Lenže ten kajak nepadol smerom nadol, alebo do strany. On sa posunul smerom nahor, ako keby sa vyzdvihol.

Ano, dostal sa ako keby o jednu priecku vyssie, ako keby ho niekto nadvihol zdola nahor.

Bohatier

Tomas, skus ten kajak po iste obdobie pozorovat (ze ci je stale rovnaky alebo nanho posobi zub casu). :D

A iste javy sa dokazat nedaju uz len z dovodov ze aj ked ich ludia zaziju tak si to vobedz nevsimnu /neuvedomia kvoli dosiahnutemu stupnu zmysloveho vnimania (i ked male postrcenie dokaze vela). Lenze to moze viac uskodit ako pomoct! Kdezto v opacnom pripade to bude vzdy len tvoje pozorovanie a tvoja pravda (a aj tu nastava vzdy velka otazka skutocej skutocnosti). Takze si davaj pozor co pustis do eteru (lebo drevo sa vie nachystat velmo rychlo). :P :D Este dodam ze mas velke stastie ze zijeme do isteho stupna "tolerantnej ateistickej spolocnosti" ktora ti dovolila do isteho stupna prejavit svoju inakost. :P :D

je to

Tomas, prave mi spadol sacok sosovice z takeho maleho hokrlika, kde boli polozene aj ine veci, pozorovala som, ako sa ten sacok zacal pomaly naklanat, az pomaly spadol.
Tak podobne sa mohol tocit aj ten kajak.

je to

ale ako zmenil polohu, dostal sa sam o jednu priecku vyssie ci ako. lebo kajak ma nestabilnu polohu sam o sebe, cize to, ze sa trochu vytocil, nachylil, by sa mi nezdalo cudne.

Tomas12345

je to :

Kajak bol položený hore, blízko stropu, aj kebyze dole upratujeme nemali by sme ako kajak posunuť.

Dvere boli zamknute, a z garáže nič nechýbalo takže zlodej by tam asi sotva prišiel.