Dávnejšie sa jeden užívatel v diskusii spýtal či sa nám kresťanom dejú nejaké zvláštne javy, na základe ktorých veríme v to čo veríme. Spomenul som si na jeho otázku, ked sa mi minulý ťýžden stal určitý paranormálny jav. Dnes som sa teda rozhodol o tom napísať niečo viac.
Cez zimu nechávame niektoré veci v garáži, medzi nimi i kaják ktorý sme položili na vyvýšeninu blízko stropu garáže. Stala sa nasledujuca vec - ráno po zobudení išiel otec do garáže, ked v tom zbadal že kajak bol v nezvyčajnej polohe, v takej polohe do ktorej sa mohol dostať len tým sposobom kebyže ten kajak niekto tlačí zdola nahor. Pochopitelne že nikto z našej rodiny v ten večer s kajakom nemanipuloval, otázka je potom ale ako sa toto mohlo stať ? Garáž bola zamknutá a z garáže nič nechýbalo. Je preto naivné si myslieť že niekto sa vkradol do zavretej garáže. Ak to neboli ludia, kto to bol ? Existuje prirodzene vysvetlenie ? - Nič tomu nenapovedá. Stála za tým nejaká vyššia Sila ? Vyzerá to tak.
Co tým všetkým chcem povedať je to, že prípadov dokazujucich existenciu Vyššej Sily je viacero, toto bol len jedný z nich, špička ľadovca. Boh nám dáva o sebe vedieť neustále, či už ide o velké kresťanské zázraky, ci osobné svedectvá mnohých ludí. Bratia a sestry, nepodcenujme Božie znamenia ale naslúchajme im. V hre je veľa. Tento život je jediný v ktorom máme šancu získať u Boha večný život. Chce to len vykonať dve veci : 1. Uveriť v Ježiša Krista, Prijat ho ako svojho Spasiteľa, 2. Ciniť pokánie, vyhýbať sa hriechom, snažiť sa dodržiavať prikázania a vykonávať dobro v tej najväčšej možnej miere akej toho len ste schopný.