Paranormálne javy

Príspevok v téme: Paranormálne javy
Tomas12345

Dávnejšie sa jeden užívatel v diskusii spýtal či sa nám kresťanom dejú nejaké zvláštne javy, na základe ktorých veríme v to čo veríme. Spomenul som si na jeho otázku, ked sa mi minulý ťýžden stal určitý paranormálny jav. Dnes som sa teda rozhodol o tom napísať niečo viac.

Cez zimu nechávame niektoré veci v garáži, medzi nimi i kaják ktorý sme položili na vyvýšeninu blízko stropu garáže. Stala sa nasledujuca vec - ráno po zobudení išiel otec do garáže, ked v tom zbadal že kajak bol v nezvyčajnej polohe, v takej polohe do ktorej sa mohol dostať len tým sposobom kebyže ten kajak niekto tlačí zdola nahor. Pochopitelne že nikto z našej rodiny v ten večer s kajakom nemanipuloval, otázka je potom ale ako sa toto mohlo stať ? Garáž bola zamknutá a z garáže nič nechýbalo. Je preto naivné si myslieť že niekto sa vkradol do zavretej garáže. Ak to neboli ludia, kto to bol ? Existuje prirodzene vysvetlenie ? - Nič tomu nenapovedá. Stála za tým nejaká vyššia Sila ? Vyzerá to tak.

Co tým všetkým chcem povedať je to, že prípadov dokazujucich existenciu Vyššej Sily je viacero, toto bol len jedný z nich, špička ľadovca. Boh nám dáva o sebe vedieť neustále, či už ide o velké kresťanské zázraky, ci osobné svedectvá mnohých ludí. Bratia a sestry, nepodcenujme Božie znamenia ale naslúchajme im. V hre je veľa. Tento život je jediný v ktorom máme šancu získať u Boha večný život. Chce to len vykonať dve veci : 1. Uveriť v Ježiša Krista, Prijat ho ako svojho Spasiteľa, 2. Ciniť pokánie, vyhýbať sa hriechom, snažiť sa dodržiavať prikázania a vykonávať dobro v tej najväčšej možnej miere akej toho len ste schopný.

jeanvaljean699

Para normálne je to zabudnuté,zadupané to čo bolo bude prirodzené.Treba brať veci aj tie bežné v súlade s dobrom a porozumením prameniacim v prírode.Hľadať a nevedieť čo je zväzujúce.Hlavne kľud.

Pag

Keď mal Juro jednu jaskyňu zlata a diamantov, tak hodnotu tohto lupu možno oceniť na cca. milión euro, tak od oka. Nie, nie, našli sa už aj takí, ktorí Ho isto tromfli. Ale sedieť na koni a rozhadzovať dukáty je príjemný pocit, nie nepríjemný pocit, ako si to bohatí mysleli v nedávnej minulosti, aj iní by si túto zručnosť mohli osvojiť a považovať ju za sebe nie cudziu. Ale kto dnes jazdí na koni, že? A z auta hádzať dukáty pri 100 km rýchlosti, by mohlo mať občas fatálne následky, na zdravie okoloidúcich. Nuž, treba sa naučiť jazdiť aj na koni, síce riadny stredovek, ale niet nad ten pocit.

Pag

Aktualizovať by trebalo aj jedno príslovie: ---kto kradne, okráda svoju rodinu--- a ostatných, aktivovať software up-to-date!, pls:-) Mali by sme sa už niekam pohnúť, lebo takýmto neaktuálnym štýlom už stojíme na pokraji šialenstva a na pokraji skaly. Vedieť vytvoriť Peklo už tu na Zemi je síce svojim spôsobom umenie, ale je to morbídne umenie zmiešané s paradoxnou krásou. Len tak ďalej. Keď sa robia zoznamy najväčších dlžníkov, ktorých ľudia považujú za odpad, lebo tak sa to teraz nosí, tak by sa mohli robiť aj iné zoznamy, tiež by to spadalo asi priečinka - umenie.

Defcon

Aj ja mam nedavny paranormalny jav. Isiel som do kuchyne vecer zhasnut zabudnute svetlo a odrazu z nicoho nic bez vystrahy som zral klobasu a pil pivo......

VhrobyAhady

Ja tiež meditujem často o duchovných veciach, hoci ma to až tak nezaujíma, aj nejaké hriechy si viem odpustiť, lebo nechcem, aby mi po čase totálne preplo. Byť na seba príliš prísny vedie k tomu, že potom ľudia skáču z extrému do extrému (S. Freud). Tiež si myslím, že správanie človeka je vždy ovplyvnené aj prostredím, v ktorom žije a takisto aj tým, že správanie ľudí vedie iných ľudí k tomu, že na to nejako reagujú, ak sa rozhodnú reagovať. Ak vidí normálny človek, že sa niečo deje veľmi zlé, tak na to bude reagovať, tie reakcie môžu potom vyznieť ako extrémne, ale treba to vnímať a vidieť v kontexte. Akcia - reakcia, nemusí vždy ísť o primerané a nevulgárne reakcie, čiže tak to vidím ja, aj to, čo sa dialo a udialo v minulosti. Môj kamarát extrémne pije a raz sa nám stalo, že nám zmizol alkohol, celá dvojduška (len po raz sme si upili), sedeli sme oproti sebe, prisahám, že neklamem. Nuž, ja sa nečudujem jeho mame, že na.ral už aj ju na onom svete:-( Raz sa nám zjavil duch, jeden chalan sa pocikal od strachu, nebudem zase prisahať a tak ďalej a tak dál. Veľa reportov mám aj od iných ľudí.