Nechcem vzťah!

Príspevok v téme: Nechcem vzťah!
Ria124

Ahojte...ja sa len chcem spytat či to mate podobne a čo nato odpovedate ľudom...Mam už niečo po 20tke a vzťah nechcem ani som nikdy nechcela/nemala...len okolie stym ma furt problem vravia mi nech idem do kláštora a podobne...človek nemoze ist ani pokojne do práce aby sa to tam nerozoberalo...aj keď vždy niečo ustipačne nato odpoviem aj tak nedaju pokoja ..čo nato odpovedate vy?

Fidorka21

Kašli na nich ja mám 24 a tiež nemám vzťah za to si uživam života a to myslím tak, že cestujem a robim veci čo ma bavia. Tiež na mňa rodina tlači že aby som si niekoho našla , ale to nasilu nejde. Nerob si stresy z toho.

BJ_2

Akoto ze tu nieje cloo? Ja som sem isiel specialne kvoli tomu, precitat co napisal cloo. A na pocudovanie som zistil, ze do tejto temy neprispel? Ako to?

Prezuvka2345

Ja som mala nieco podobne a nasla som dobru odpoved po case : pfff este to by mi chybalo prat niekomu osrate trenky :D

Melek

mam 30, s uplnym pokojom ľudom odpovedám "každý má tak ako mu vyhovuje" na otazku vztahov, deti... a ked pokracuju v sprostych, otravnych reciach zopakujem to znovu... :-D

LucydB

tak skus ich ignorovat a potom s tym mozno prestanu...ale im raz a navzdy vysvelit, ze ty vztah nechces a nebudes mat!

AchLove

Ked zrusili klastory, mnohe zeny, ktore takto zostali na ulici, sa potom vydali, a iba preto, aby sa nejako zabezpecili. A toto sa skutocne udialo. To nie je vymysel. Povinne manzelstvo neexistuje, akoze. Ale aky je rozdiel, ked sa vlastne automaticky ocakava.