Nechcem vzťah!

Príspevok v téme: Nechcem vzťah!
Ria124

Ahojte...ja sa len chcem spytat či to mate podobne a čo nato odpovedate ľudom...Mam už niečo po 20tke a vzťah nechcem ani som nikdy nechcela/nemala...len okolie stym ma furt problem vravia mi nech idem do kláštora a podobne...človek nemoze ist ani pokojne do práce aby sa to tam nerozoberalo...aj keď vždy niečo ustipačne nato odpoviem aj tak nedaju pokoja ..čo nato odpovedate vy?

daniela2

môžeš povedať, že si užívaš milú krásnu dobrú slobodu, lebo sa ti práve tak chce. Keby sa to zmenilo, dozvedia sa.
A inak si z rečí nerob problém. Bývajú dočasné. Ono je aj rozdiel žiť v meste alebo na dedine, v meste sa tak tuším nerýpe.

Tutanchamon_xD

Ja už tiež dlhší čas nechcem vzťah. Nikdy som ho nemal a v takomto veku (25 v Máji) už zisťovať nechcem, čo obnáša taky vzťah, ako sa v ňom chovať, aj keď si každý myslí, že to vie už všetko dopredu. Aj tak pochybujem, že by mi prvý vzťah vyšiel. Prišlo by sklamanie a bol by som zase na začiatku.

nighthawk

Nevšímaj si to.povedz im že ich do toho nič neni a to je tvoj súkromný život.ja som tiež povedal kolegom že som v celibáte a aj ked majú reči tak je pokoj.