Nechcem vzťah!

Príspevok v téme: Nechcem vzťah!
Ria124

Ahojte...ja sa len chcem spytat či to mate podobne a čo nato odpovedate ľudom...Mam už niečo po 20tke a vzťah nechcem ani som nikdy nechcela/nemala...len okolie stym ma furt problem vravia mi nech idem do kláštora a podobne...človek nemoze ist ani pokojne do práce aby sa to tam nerozoberalo...aj keď vždy niečo ustipačne nato odpoviem aj tak nedaju pokoja ..čo nato odpovedate vy?

AchLove

Mozno, ze zasa pride doba, ked zrusia aj klastory a manzelstvo bude povinne. Povinne manzelstvo. To je co! A vsetci, ktori v tom manzelstve nebudu, ti budu posledny odpad.

my_advice

Ja tiež žiadny "vzťah" nikdy nechcem a v práci som to vyriešila tak, že som si vymyslela bohatého priateľa (hovorím, kde sme všade boli, čo všetko mi kúpil atď) a teraz mi ho kolegyne ešte aj závidia :)))

momentik25

Tiež som na tom rovnako až na to že ja som chlap... mám niečo cez 20, konkrétne 25 a tiež som nikdy nemal vzťah. A už to ani nehľadám. Aj keby som chcel tak nemám u žien šancu...

A vždy keď sa niekto dozvie že som nikdy nikoho nemal tak si len povedia: aha, ehm, ok... a ide sa ďalej a nikto to nerieši, pretože kopa chlapov ako som ja sú sami.. u nás to je tak, že konkurencia je veľmi ťažká a víťazia len tí najlepší bohužial...

ale u žien to je iné - keď je žena sama tak je s ňou niečo vo vážnom neporiadku, lebo aj keď si škaredá (nehovorím že si), vždy je o vás záujem a teda ak ste sami, tak len preto lebo sami chcete... tak im proste povedz pravdu - chceš byť sama a je ti tak dobre a hotovo, povedz že nemáš to za potrebu a keď nedajú pokoj tak sa s nimi nebav..

i6ZjwV6XtnOi

ťažko povedať, či sa ti o pár rokov mienka o vzťahu nezmení, no teraz ak cítiš, že ho nechceš, tak podľa mňa nemusíš okoliu ani nič vysvetľovať

3EcpS56WvvvS34Nf

Uz som tento nazor pocula nie jeden krat. Aj ked iba posepky. Totiz muzi vobec nie su stavani na nejaky vztah (so zenou). Skutocny vztah. To, co tu ludia pisu o svojich vztahoch (muzi-zeny/zeny-muzi) je usmevne. Vztah vacsinou potrebuju zeny. Muzi potrebuju sex, atd.
To nic. Hlavne, ze sa rodia deti. Povec im, ze vsetci muzi su: gay´s.