Kolko schudnem takto?

Príspevok v téme: Kolko schudnem takto?
Chick

Ahojte,
Mam 66,5 kg 164cm .Chcela by som schudnut na46 kg.Nevypisujtenzeb46 kg je malo.Skratka mam take kosti ze cim som chudsia tym somkrajsia.
Kolko schudnem z 66,5 kg do konca maja ked sa budem stravovat takto?:
R acidko
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R pribinacik
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R activia
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R cottage cheese
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R omelete
O polievka
V zazvorovy caj

Brmbulka

ahoj ja idem od pondelka z 64 na 54 kg a chcem to dat za mesiac-dva. jest planujem 4x denne. napriklad - ranajky banan, obed 100g ryze + losos + zelenina, olovrant jogurt, vecera 100g kuracie + zelenina. Celkovo do 1200-1500kcal denne. Vylucujem vsetky prilohy okrem ryze + mozno celozrnne pecivo sem tam. Nechcem taku drasticku hladovku ako mas ty, radsej budem cvicit a driet. Ideme na to spolu?

miky265

Ide o to co takto schudneš, pokiaľ telo nebude dostávať co potrebuje začne si to brat s toho co ma, teda áno chudneš no telu viac chutia svaly ako tuk.

A teraz si zober ako také telo vyzerá, ono telo ktoré ma svaly vyzerá pevnejšie a lepšie. Takže pokiaľ chceš mať tenkú postavu žiadny zadok ani prsia a telo len kosť a koža tak pokračuj.

No pokiaľ chceš dobre vyzerať začni sa normálne stravovať, chlavne jedávať pravidelne. Ono pravidelná a vyvážená strava umožňuje zjesť aj viac bez toho aby si to telo hnet uložilo do tuku a druha vec co treba je pohyb.

Netreba zas navštevovať každý deň fitko, no sem tam zájsť na bicykel alebo korčule po prípade niekde vybehnúť na túru a pod.

Tomas12345

Chick :

Máš choré zmýšlanie, pretože toto čo presadzuješ ty je ťažká hladovka. Tvoje telo to nemusí zvládnuť.

Chick

Ja nemam chore zmyslanie.Vaha ukazuje 65,7 kg.Pomaly to ide dole vdaka zazvorovemu caju.Chuti nechutne ,ale chudne sa z neho.Dnes zjem na ranajky polku avokada.Na obed polievku. Veceru zazvorovy caj.

Tomas12345

Podla mna máš normálnu váhu, čo však nemáš normálne je tvoje choré zmýšlanie. Tak za prvé, 48 kilová váha je fakt u teba velmi málo a za druhé, tento jedálniček čo si tu napísala je otras. Akože čistý návod na skolabovanie.

daniela2

chudnutie a imunita.
Schudnutím sa podporí imunita, pokiaľ ide o chudnutie do 5 % telesnej hmotnosti. Ak sa má chudnúť viac ako 15 % telesnej hmotnosti, funguje to presne opačne, organizmus je náchylný na rôzne ochorenia, je citlivý na baktérie, s ktorými si inak hravo poradí, a tie baktérie si dokonca pripustí aj k vnútorným orgánom.
Pri nadváhe preto po redukcii prvých 5-10 % hmotnosti v prvej fáze chudnutia treba spomaliť, zmeniť jedálniček na menej drastický a pridať viac pohybu. V 3. fáze už ide len o to, udržať si vysnívanú váhu, ďalej nechudnúť, ale ani nepriberať.