Kolko schudnem takto?

Príspevok v téme: Kolko schudnem takto?
Chick

Ahojte,
Mam 66,5 kg 164cm .Chcela by som schudnut na46 kg.Nevypisujtenzeb46 kg je malo.Skratka mam take kosti ze cim som chudsia tym somkrajsia.
Kolko schudnem z 66,5 kg do konca maja ked sa budem stravovat takto?:
R acidko
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R pribinacik
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R activia
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R cottage cheese
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R omelete
O polievka
V zazvorovy caj

Alexa4845

Ty máš 13rokov či koľko?
V chudnutí ide práve o to sa najesť, 5 krát za deň a raňajky by nemali stáť z jedného pribináčika ktorý by si aj tak nemala zjesť
Cez deň by si mala zjesť 2000kalórií a to že začneš jesť takto ti ozaj nijak nepomôže, možno schudneš 2-3 kilá ale o pár dní/týždňov sa to vráti
Radím ti zájsť k lekárovy a nastaviť nejaký plán. Tak isto cvičiť aby si spálila viac kalorií koľko príjmeš

KamilkaG

Na večeru zázvorový čaj? Veď čaj nieje jedlo!!! A ten tvoj jedálniček nemá možno ani 600 kcal. A pri chudnutí treba priať aspoň 1400 kcal! Sa spamätaj čím skôr

guaru

si normálna? jasne že schudnes rýchlo ale budeš úplne hladná a potom naberies všetko spat aj s jojo efektom že budeš rada keď nebudes mat 70kg ako take pr*sa s prepacenim
výšku mám rovnaku ako ty a 46kg je veľmi malo viem o čom hovorím a o kostiach si povedala peknú blbosť
čo tak si o tom najprv nieco prečítať a ísť nato zdravo a natrvalo? namiesto priberania a chudnutia