Kolko schudnem takto?

Príspevok v téme: Kolko schudnem takto?
Chick

Ahojte,
Mam 66,5 kg 164cm .Chcela by som schudnut na46 kg.Nevypisujtenzeb46 kg je malo.Skratka mam take kosti ze cim som chudsia tym somkrajsia.
Kolko schudnem z 66,5 kg do konca maja ked sa budem stravovat takto?:
R acidko
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R pribinacik
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R activia
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R cottage cheese
O polievka a voda
V zazvorovy caj

R omelete
O polievka
V zazvorovy caj

ahjaj

na večeru si kľudne daj pomaranč alebo jablko. Keď organizmus zistí, že si bez sacharidov, zapamätá si núdzový režim, a potom budeš priberať, keď začneš normálnejšie jesť.
Ale inak rob si čo chceš, len sa nás potom nepýtaj. Jasné, že človek schudne, keď hladuje.

Chick

Ahojte,
Dnes som mala na ranajky ciniminies.na obed gulasovu polievku s chlebom.Vecera bude iba zazvorovy caj.Vaha ukazuje 66,2 kg.

Nepochopimtoto

Nepytaj sa nas koľko za aký čas schudnes s týmto jedálničkom ale vyskúšaj to...Ja som zvedavá dokedy takuto hladovku vydržíš..A aj keď vydržíš tak raz určite začneš normálne jesť a skončíš ako 90 kilova buchta..Jojo efekt platí na každého..A možno skončíš ešte horšie a to tak že už nezacnes jesť nikdy zo strachu z pribratia a vychudnes na kosť a zlyhajú ti orgány..Toto chceš? Prečo radšej nezačať jesť zdravo počítať si kalórie a športovať a schudnúť síce pomaly ale natrvalo a bez psychickej a fyzickej ujmy na zdraví..

ahjaj

ak vyradí totálne všetky sacharidy, bude sa cítiť slabá ako mucha, lebo organizmus sa musí naučiť brať energiu z uložených tukov. Takže nám napíš súčasný jedálniček a my Ti vypracujeme v ňom zmeny tak, aby si schudla a aby Ťa to čo najmenej bolelo a bolo to zdravotne nezávadné. Ok?

Analyzator

Neviem načo chceš zbytočne trpieť. Stačí ked znížiš denný príjem vyskušaj bmi calculator a používaj kaloricketabulky. Vyradíš na mesiac sacharidy ako pečivo, ryža, cukry či cestoviny a budeš sa trochu chýbať a piť dostatok vody a pôjde to dole