Bojím sa vzťahu

Príspevok v téme: Bojím sa vzťahu
nevmuz66

Takže začnem takto... Bojím sa vzťahu XD...Áno viem že je to strašne zlý dôvod na novú tému, ale rozhodla som sa že by som na to rada počula názory viacerých ľudí, či už negatívne alebo pozitívne. Nie som taká že ostatní majú tak aj ja musím mať, ale keďže som jediná baba v triede ktorá ešte nikdy nikoho nemala ťažko sa to už niekedy počúva... Otázky, že vraj prečo taká,, veľmi pekná" baba ako ja nikoho nemá, či som lesba, alebo či trpím nejakými vážnimi psychickými problémami. Aj toto sa o mne na škole šušká, a najmä medzi chalanmi.Aj keď po mne chalani leteli, balili ma, vyznávali sa mi, z mojej strany to proste nešlo a bohužiaľ je to tak až doteraz. V každom vidím svojho otca s ktorým som nemala práve najlepšie odžité detstvo, až panický strach pri predstave z niekým chodiť,strach z fyzického násilia, z rozchodu . A vždy sa zopakuje presne ten istý scenár...hovorila som o tom aj s psychológom, no tá mi na to s počudovanim nič nepovedala. Už neviem jak sa mám toho strachu zbaviť... Aby sa ma potom niekto v komentároch zasa nepýtal, tak mám 17.

pp

Kokos, v tvojom veku som behala s partiou po lese a stavala bunkre, kde sme pili cuco a stvarali hovadiny, toto co je za svet. Ze sedemnast a vztah, ides sa vydavat a rodit? Kam sa prepanajana ponahlas? Ak sa bojis mat vztah tak pocitu ver. Spravne ti hovori tvoja intuicia, mas cas. Ked pojdes proti tomu, tak zle dopadnes a popalis sa ze sa z toho uz nevylizes. Co, chces mat blbca ktory ti urobi decko a necha ta? Len sa uc pekne do skoly a na vztahy mas casu dost.

Maja12345

kontrolor:To znie sice fajn, ale co potom? Vies ked uz budes starsi a nebude sa ti uz tak chciet cestovat.No a karieru mat nebudes .Zistis ze niekto si uz splatil 10 rokov a ty este len vtedy vezmes hypoteku? Alebo ju nevezmes vobec ale kde budes byvat? Len tak v podnajme? Ak sa smiem spytat.Lebo tiez mam teraz taku dilemu.

samasama

No niekto sa vzťahu bojí ale majú onho zaujem a niekto sa musel už v 17 18 zmieriť stym že onho ani pes neštekne a ostane navždy sám

Tamarka_154

Poviem ti, že ja som mala toto isté v škole. Tiež som bola pekná a všetci sa ma pýtali, prečo jednoducho chlapca nemám. No ja som to vtedy ešte nepovažovala za dôležité a chcela som sa sústrediť na vzdelanie. Na všetko máš ešte čas a nič si z roho nerob. Jednoducho keď sa do nejakého chlapca zaľúbiš tak potom zistíš, že si sa nebála vzťahu ale len si čakala na toho pravého!

petroneta

nevmuz: bojíš sa vzťahu, lebo naň nie si ešte mentálne zrelá. Niektorí ľudia sú ho zrelí už ako 16 roční, niektorí až ako 21-22 roční.
Nenúť sa k niečomu, len preto, že na Teba tlačí okolie. Ty sama vieš, čo je pre Teba dobré a čo nie.
Napríklad cigarety. Predstav si, že si v prostredí, kde každý fajčí, len Ty nie. Tak kto má pravdu, Ty alebo oni? Dav alebo väčšina nemá vždy pravdu, veľmi často ju nemá, tak sa neboj byť samou sebou a líšiť sa od bezduchej jednoliatej masy svojím ja. Netreba zapadnúť za každú cenu.

dobreuz

KontrolOr dobreuz - „všetko je super len sem tam sa človek keď ide spať cíti trocha osamelo. :D“ Niekedy hej, ale to sú skôr len hormóny a nie rozum :D