Takže začnem takto... Bojím sa vzťahu XD...Áno viem že je to strašne zlý dôvod na novú tému, ale rozhodla som sa že by som na to rada počula názory viacerých ľudí, či už negatívne alebo pozitívne. Nie som taká že ostatní majú tak aj ja musím mať, ale keďže som jediná baba v triede ktorá ešte nikdy nikoho nemala ťažko sa to už niekedy počúva... Otázky, že vraj prečo taká,, veľmi pekná" baba ako ja nikoho nemá, či som lesba, alebo či trpím nejakými vážnimi psychickými problémami. Aj toto sa o mne na škole šušká, a najmä medzi chalanmi.Aj keď po mne chalani leteli, balili ma, vyznávali sa mi, z mojej strany to proste nešlo a bohužiaľ je to tak až doteraz. V každom vidím svojho otca s ktorým som nemala práve najlepšie odžité detstvo, až panický strach pri predstave z niekým chodiť,strach z fyzického násilia, z rozchodu . A vždy sa zopakuje presne ten istý scenár...hovorila som o tom aj s psychológom, no tá mi na to s počudovanim nič nepovedala. Už neviem jak sa mám toho strachu zbaviť... Aby sa ma potom niekto v komentároch zasa nepýtal, tak mám 17.
Bojím sa vzťahu
Bojíš sa toho teraz, ale keď príde ten pravý, tak ťa to prejde
V dnešnej dobe sa všetci kamsi ponáhľajú. V 17.- tich rokoch nie je žiadna tragédia, že si nemala vzťah. Niet sa kam ponáhľať. Venuj sa sama sebe, nájdi si záľuby, študuj, pomáhaj ľuďom okolo, rob čo ťa napĺňa. Skús sa nesústrediť na na to, že tvoj vzťah s otcom bol problematický. A ani na to, že si posledné dievča v triede čo nikoho nemalo. Ži niečim iným. Uvoľni sa. Vytvor si svoj svet, kde má miesto poznávanie, radosť, ochota. Láska zvykne prísť, keď ju človek najmenej čaká, je to dar. Tvoj čas ešte len príde. :)
Ja som si našiel šťastie v záľubách a tak aktívne nevyhľadávam vzťah. Tiež keď budem o niečo starší a budem mať viacej peňazí tak budem vuacej cestovať lebo chcem preskúmať čo najviac opustených miest :D
Ja by som chcel takú priateľku ako som ja, čo nechce brať hypotéku a žiť celý život pre splácanie ale chce precestovať svet a nevadí jej low comfort :D Takže toho sa nebojím o čom by sme sa rozprávali, toho by bolo stále dosť :D No ale nemám "odvahu" ju nejak aktívne hľadať. No a proste veľa dievčat je strašne submisívnych ak nie je aktívny chlap tak nič z toho. A tie cieľa-vedomejšie už niekoho majú.
Toho by som sa asi najviac bál že o čo by som sa rozprával s dievčaťom a tak :) Introverti to majú holt ťažké, ale nevadí, vzťah asi nie je pre mňa :D
:)
Filip ty sa nemas coho bat :)
KontrolOr mám to presne také isté :D
Ďakujem :D