Skúsenosť s firmou Vekra

Príspevok v téme: Skúsenosť s firmou Vekra
RisoHlad

Zdravím. V lete ideme prerábať a zháňam firmu čo robí okná dobrej kvality. Zatiaľ som len tak pozeral na nete čo majú firmy za ponuky a našiel som firmu Vekra čo je ževraj česká firma. Bol by som veru radšej keby som mal naše okná, teda susedov ako nejaké dovážené bohvie z kadiaľ. V ponuke som videl že robia hodne druhov. Hľadáme viacmenej okná s dobrou izoláciou aj kôli teplu v dome a aj aby zabraňovali pretekaniu. VIdeli sme u nich nejaké okná čo ponúkajú aj nejaké výstuhy a extra izolačné prvky čo by sa nám hodilo. Bol by som rád za vaše názory poprípade rady.

Andrejec

Bolo to vyše mesiaca, nejak 6 týždňov myslím, ale raz sme museli termín odložiť kôli karanténe, inak by to bolo aj skôr. Našťastie s tým nebol problém. A o niekoľko dní to len posunuli. No samozrejme záleží aj koľko okien chcete meniť:-)

Milek

Môžem sa opýtať ako dlho vám to všetko robili, myslím od objednania ako rýchlo ste ich mali hotové? My pokukávame u nich po jednych oblejších rámoch čo sa nám páčia tak som zvedavý.

Tiborko40

To áno som rád, že sme to takto všetko stihli. Zatiaľ sme spokojný, zima síce nie je nejaká hrozná ale už vidno, že ani toľko nekúrime a hlavne sa žena nesťažuje, že jej je stále zima a nepobehuje naobliekaná. 

Andrejec

No vidíš, tak ste to krásne stihli. Teraz si aspoň odskúšame prvú zimu ale zatiaľ to vyzerá dobre, nič neprefukuje. Normálne je to nezvyk.

Tiborko40

Tak máme hotovo, na moje prekvapenie to išlo super. Nejak ráno prišli a poobede bolo hotovo. Odviezli čo bolo treba takže nám neostal ani neporiadok. Takže vianoce sa možu začať:-)

Tiborko40

Tak myslím, že to sa môže stať hocikde no hlavne, že to máte bez problémov urobené. Nás tá výmena už čaká za týždeň, tak som zvedavý.

Andrejec

Nám sa jedno okno tažšie zatváralo, no zistili sme to až po pár mesiacoch lebo sme ho ani neotvárali. Možno, že nakoľko sa s ním nemanipulovalo tak to išlo tažšie. Ale stačilo len niečo povoliť a urobili nám to rýchlo v rámci servisu, takže už je všetko ok.

Tiborko40

Tak určite eurookná sú istota. Objednali sme ich konečne ale prídu nám ich robiť až v septembri, teraz ideme troška cestovať tak by sme ani nemali čas.

Andrejec

No vidíš, niekedy je lepšie si troška priplatiť, tiež sme sa rozhodovali medzi smrekom a borovicou, no dali sme druhú možnosť. Myslím, že celkovo to drevo vydrží viac.