Nadmerné nadúvanie

Príspevok v téme: Nadmerné nadúvanie
Akotak

Ahojte chcela by som sa spýtať či by vedel niekto poradiť každý deň ma trápi nafukovanie a s tým aj neprijemné škrvkanie v bruchu robí mi to celý deň už od rána mávam krče v bruchu s nafukovaním až do večera bola som už na viacerých vyšetreniach kde mi nič nezistili skúšala som dietu bylinkové čaje a veľa liekov nič z toho nemalo účinok tak ja už fakt neviem čo s tým je mi to neprijemné v spoločnosti niekedy preto mávam aj stresy keď mám ísť niekam a celkovo mi to znepríjemnuje život a mimo toho mávam každý deň teploty 37 a viac (už cca mesiac) ale ak by to bol zápal tak to by už dávno zistili nie? :( máte tiež niekto podobný problém ? Ak áno tak ako ho riešite vy ?lebo ja som z toho už úplne zúfalá

Tomas12345

dobreuz :

Ciže podla teba dostane človek hnačku z toho čo sa mu nezdá chutné ???? Vážne ? Ciže ak človek zje napríklad zemiaky ktore mu nechutia, tak dostane z toho hnacku ?

Podla tvojej teorie ak si niekto ochutí projímadlo cukrom, tak hnačku nedostane, však predsa mu to projímadlo chutilo... čo tam po chemickom zložení, ak to človeku chutí, hnačku z toho nedostane.....

Toto dufam naozaj nemyslíš vážne.

dobreuz

Taký rozdiel je medzi tým že teplý čaj je chutný a voda chutí ako s prepáčením šťanka a ten kto má slabší žalúdok, resp. syndróm dráždivého čreva tak z toho môže tú hnačku dostať :)

Tomas12345

dobreuz :

Spytam sa ťa po tretí krát, aký je rozdiel medzi čajom a teplou vodou, prečo tepla voda hnačku spôsobí ale horuci čaj už nie ? Odpovieš mi, alebo budeš túto otázku neustále ignorovať ?

A inak dneska som si dal teplu vodu (37 stupňov) na lacno, a žiadnu hnačku som nemal. Dokonca dnes som pil celý deň teplu vodu a žiadnu hnačku som nemal.

Akotak

Drahanka
Uvidím dnes som šla na laktozový test a úplne ma z neho preháňa a krče mám ...výsledky by mali prísť o týždeň tak uvidím

Tomas12345

dobreuz :

Vidím že ked dochádzaju argumenty, tak utocis na gramatiku, a hladas vsetko mozne ako by si mohol odbočiť od témy....

"Teplý čaj môžu piť, ale napr. z takej teplej vody nalačno skvelá hnačka :)"

A aký je rozdiel medzi teplým čajom a teplou vodou ? Vysvetli ten mechanizmus.

A neodbočuj, vysvetli mi tie otázky ktoré som ty položil, prečo na ne odmeitaš odpovedať ?

A mimochodom čo sa gramatiky týka píše sa "teraz" a nie "twraz".

Drahanka

To máš určite nejaký problém s potravinami. Skoč za pani Albetovou mne robila testy na potraviny vyšlo mi ich dosť. Asi do troch týždnov čo som odštartovala diétu mi polovica problémom zmizla.