Ako z toho von

Príspevok v téme: Ako z toho von
Patres123

Ahojte .. pred cca rokom aj pol som bol uplne normalny mlady zdravy chalan .. pred roko sa mi prihodil taky kolaps mensi .. skoncil som na internomkde mi povedali ze ki boc nieje . Podstupil somneurologicke vysetrenia a povedali mi ze mam tetaniu . Mam prijimat magnezium co najvaic a pravidelne a nebrat zivot vazne ...
oki kazdy vecer zaspavam s tym ze sa mi tazko dycha a mam hrcu v hrdle . zavriem oci a toci sa mi celi svet mam pocit akoby som sa ponaral hlbsie a hlbsie vidim rozne brudi tvary a do toho brutal psycho myslienky . Rozmyslam nad vecami len zlimi co sa mi moze stat atd . Sledujem sa .. veobecne cele dni mam negativne myslenie bez nalady cele zle . Neustale sa zapozeram . Kolegovia ma aj 10 krat do dna upozornia ze cumim do blba a nic .. vsetko si to uvedomujem . Ale ako z toho von ? Ako sa tohoto vsetkeho zbavit ?

Tamarka_154

Ahoj treba, aby si začal myslieť pozitívne a normálne uvažovať takto to ďalej predsa len nejde, zničíš sa. To načo myslíš si aj privolávaš tak aj dostaneš. Pozbieraj sa choď sa prejsť, choď na pivo, buď s kamarátmi. Bude to lepšie, drž sa.

GOING

Patres123
o vidíš robíme pokroky, táto stránka lieči už to s teba ide von.
Terapie bude možno treba absolvovať jednu dve v priebehu 3-6 mesiacov. Záleží od zvolených techník. A robia aj v sobotu.

Horšie je, že u teba silná emocionálna záležitosť, takto ovplyvnila
aj chemické reakcie v organizme s následkom fyzickej choroby.
Príznakov Tetánie sa dá zbaviť, na cca. 3mesiace aby si získal aj psychickú silu ale počas zlepšenia musíš ísť na hypnoterapiu
aby časom psychika opakovane, nespúšťala to isté.

Patres123

Vies pracujem v zahranici chodim domov iba na vikendy .. takze nejake terapie u psychologa ale nestiham . A uzivaniu AD sa vhcem vyhnut ... mam pocit ze to vsetko prameni zo zlomeneho srdca ( z rozchodu z ktoreho sa neviem vymotat ) ?

Tomas12345

Mal by si chodiť na psychoterapie a ak nezaberu tak začať užívať lieky na psychiku.

Mal by si si nájst nejaké koníčky niečo čo ty bude robiť radosť, aby si sa na niečo tešil a nie len rozmýšlal o chorobách.