Ahojte .. pred cca rokom aj pol som bol uplne normalny mlady zdravy chalan .. pred roko sa mi prihodil taky kolaps mensi .. skoncil som na internomkde mi povedali ze ki boc nieje . Podstupil somneurologicke vysetrenia a povedali mi ze mam tetaniu . Mam prijimat magnezium co najvaic a pravidelne a nebrat zivot vazne ...
oki kazdy vecer zaspavam s tym ze sa mi tazko dycha a mam hrcu v hrdle . zavriem oci a toci sa mi celi svet mam pocit akoby som sa ponaral hlbsie a hlbsie vidim rozne brudi tvary a do toho brutal psycho myslienky . Rozmyslam nad vecami len zlimi co sa mi moze stat atd . Sledujem sa .. veobecne cele dni mam negativne myslenie bez nalady cele zle . Neustale sa zapozeram . Kolegovia ma aj 10 krat do dna upozornia ze cumim do blba a nic .. vsetko si to uvedomujem . Ale ako z toho von ? Ako sa tohoto vsetkeho zbavit ?
Ako z toho von
meridian a niekde na svete liecia na 3 urovniach?
Najlepšie sa vie vyliečiť človek sám.
Šuhaj nebudem sa tu rozpisovať len ti poviem jednu jedinú vec.
Liečenie....... vždy a to je svätá vec nad všetko pravda pravdúca a kto namieta je buď nevedomí alebo idiot.
Liečiť treba na troch úrovniach Telo,Myseľ,Ducha
Ak vynecháš myseľ a ducha.1.buď sa nevyliečiš
2.vyliečiš sa ale choroba sa vráti
3.Symptómy ustúpia ale choroba prestúpi na inú úriveň(na iný orgán)
Naše zdravotníctvo sa zastavilo svojimy postupmi niekde v minulom storočí.Ano vieme transplantovať orgány vieme vyoperovať nádory ale vsetko to lieči len dôsledky a nie príčinu.Čiže starame sa len o telo ale to vnútri je nám cudzie.!
Nič si z toho nerob. Sú to údržbári.
Namazať, vyfúkať, dotiahnuť, môžeš ísť. Čau.
A príčinu Ti nik z nich nepovie čo spúšťa tie náhle reakcie
v organizme.
Zlihala ? Neviem ako to myslis no ja uz fakt neviem co si mysliet . Stale castejsie sa stretavam s nazormi ludi ze nas ta nasa medicina pomali ale isto zenie do zahuby . Nepresne krvne vysetrenia tatrovky ATB ktore bud nicia nase tela alebo spustaju ine ochorenia rozne vyrusy ci bakterie ktorych sa z nasich tiel nevieme zbavit ak ich teda lekar odhali .. a co ja ? Co je ta tetania . Nim sa z nej este nevyliecit a vela ludi tvrdi ze taka diagnoza ani neexistuje je to syndrom za ktorim stoji nieco ine .. chlamydie ? Borelioza ? Atd atd . Naco k lekarovi ked mi na Elize vide ze mam cistu krv ? Ja neviem .. nechcem nic len normalne zaspavat ..
To znamená, že klasická medicína zlyhala ?