Neviem mať sex. Mám 20 rokov a s priateľom sme sa o to pokúsili zatiaľ 4krát ale hrozne to bolí. Dokáže do mňa vniknúť tak 1cm aj to bolí ale to sa vydržať dá. Ale potom je to neznesitelná bolesť, vyhrknu mi slzy a tým to skončí. Pritom zvlhčená som dosť. Skušala som sa aj uvolniť ale keď nastane tá bolesť tak sa nedá tak dobre uvolniť. Čo máme robiť? Nechcem o to prísť operačne. Myslíte že pomôže lubrikant? Skúsali sme to už vo všetkých polohách, najviac to bolí pri misionárovi. Bojím sa že nedokažem mať sex a že nám to raz zničí vztah ...
Príliš bolestivý prvý sex
Adela- 29 rokov je predsa ešte málinko
Dalsi- no nie je moc jednoduché mať sex ale ty si chlap, nevieš ako to bolí. Chlapi si povacsine len myslia že čo na tom može bolieť veď je to aj na to určene ale naozaj to dosť bolí.
moommona- mohla by si mi ešte viac poradiť ako si to ty zvladla. Všade čitam že najlepšie je to robiť v polohe misionár ale vtedy ma to praveže najviac bolí a to som najviac otvorená v tej polohe tak nechápem
Adela, wtf, nebud s prepacenim sprosta, roztiahni mu tie nohy a neries hovadiny... ze radsej v 18, a este si aj ochotna odist v 29 od priatela len preto, lebo mu nechces dat,, ocividne ti to aj dobre udiera na mozog, ked pises take blbosti,, nerob z toho vedu, snad nic prirodzenejsie ani neexistuje, ako sexovat. Takze vecer nohy dokoran, o 5 minut je povsetkom, a o par dni si budes byt sama hlavu o stenu, ake si riesila kraviny, ktovie kolko rokov.
mysli - neviem ci si muz alebo zena, ale to je jedno.
Vysvetlim ti to tak, ze mladsi organizmus sa rychlejsie zmieri so zmenami (fyzickými aj psychickými) ako starsi. Cize, ano spravne pises - idealne je prist o poctivost v 18r a to je stredna skola.
V 29 je to jednak chlapovi cudne (smiesne a pod) a po druhe sa clovek uz aj viac boji a dlhsie zotavuje. To je moja skusenost.
Adela :DDD
vtipna si.. :DDD
A najlepsie nech pridu o to na strednejs skole ze? :DDD
Alebo zeny pod nickom Adela bol nejaky nadrzany Adelko? :DDD
Ahojte, ja mam 29 a bojim sa hrozne prvého sexu lebo som uz stara a podla mna sa to uz v takom veku inak ako operativne ani neda. Uz iba cakam kedy odomna priatel zuteka kvôli tomu. Takze ponaucenie znie, dbajte o to, aby ste o poctivost prisli v mladom veku, lebo potom mozte stretnut niekoho (koho si chcete aj vziat), ale kedze ste neskusena v sexe, tak od vas odide.
Pardon namiesto zenaty som napisala manzel
Prestaň so sexom to je riešenie :)
Ty si vydata ze manzel?
Ja viem ze drasticke ved tiez som jojcala od bolesti ale on velmi chcel a bol dost nadrzany aj ja len to ze som bola panna tak to bolelo ale nedalo sa uz cuvnut boli sme nahi a nadrzani a lezal na mne a aj ked pocul ze mu hovorim ze to boli tak neprestal a vnikol. Ja som to tiez chcela a vedela som ze boliet na prvykrat to bude ale vydrzala som. Ved co pre svoju lasku neurobis. Zase u mna to bola kratkodoba stipava bolest. Zazila som uz aj horsie. No to.krvacanie potom ma viac vylakalo. Aj ked som vedela ze to je z pretrhnutia ale aj tak. To som mala 25 rokov. Na druhykrat ked vnikol cirka tak o dva tyzdne som opat krvacala ale nebolelo to uz tak.
moommona- a s lubrikantom to nebolelo?
Manzel- partnera by som nevymenila, som jeho prvá a rozumieme si vo všetkom a zvladneme aj toto
Taktoje- to mi príde drastické
Musi ho do teba rychlo vrazit nie pomaly lebo tak to bude boliet. Aj mna to bolelo ale ten moj to chcel a tak ma nesetril a vnikol nasilu aj som krvacala ale bolest netrvala dlho. Nebola to ani bolest skor stipanie a tiez som stonala od bolesti az mi slzy vysli.
Ak chces mat sex raz do teba musi vniknut a bolest musis vydrzat. My zeny sme odsudene cely zivot len trpiet bolest ked si tak vezmes. Pri menzese, prvom sexe, pocas tehotenstva a pocas porodu, nehovoriac o tazkostiach v klimakteriu.
Sme odsudene cely zivot akoby znasat trest pre hriech ktory spachala Eva v raji.