Neviem mať sex. Mám 20 rokov a s priateľom sme sa o to pokúsili zatiaľ 4krát ale hrozne to bolí. Dokáže do mňa vniknúť tak 1cm aj to bolí ale to sa vydržať dá. Ale potom je to neznesitelná bolesť, vyhrknu mi slzy a tým to skončí. Pritom zvlhčená som dosť. Skušala som sa aj uvolniť ale keď nastane tá bolesť tak sa nedá tak dobre uvolniť. Čo máme robiť? Nechcem o to prísť operačne. Myslíte že pomôže lubrikant? Skúsali sme to už vo všetkých polohách, najviac to bolí pri misionárovi. Bojím sa že nedokažem mať sex a že nám to raz zničí vztah ...
Príliš bolestivý prvý sex
treba len skúšať a zvyknúť si pomaly na seba. 4 krát je ešte dosť málo. a áno, lubrikant by mohol pomôcť ale zase ho nepoužívajte pravidelne
Pokiaľ nemeníš sexuálnych partnerov, nedostaneš HPV vírus, tak nedostaneš rakovinu krčka maternice. Ak aj dostaneš HPV vírus, vo väčšine prípadov si imunita s ním poradí. A existuje aj očkovanie proti rakovine krčka maternice.
rakovina krčka je z vírusu a nositeľom vírusu je muž. Konkrétne teda jeho nedostatočná hygiena. Ak máš správnu imunitu a nemeníš partnerov a partner dodržiava riadne hygienu a umýva si penis, konkrétne tie biele zrazeniny pod predkožkou, nie si častým pohlavným stykom, skorším či neskorším, ale v dospelom veku o nič viac náchylná na rakovinu krčku maternice ako ženy, ktoré intímne nežijú. Ženy, ktoré nežijú dlodobo aktívnym intímnym životom majú väčšiu náchylnosť na inkontinenciu. Ďalej pravidelný s častý intímny styk napomáha aj psychickej pohode a utužuje partnerský vzťah. Tým častý sa zato nemyslí 3 krát denne. :-)
Dobreuz- pravda, no zial su ludia ktorych vo svojom zivote nechces stratit a takto by vztah asi nefungoval bez toho...
moommona- a je pravda že ten kto vedie sexualny zivot tak ma velky nabeh na rakovinu krcka?
Keď niekoho bolí sex tak nech sa naňho vykašle, sú aj iné prejavy sympatií/lásky atď... Nevidím nič úžasné na sexe.
CoRobit, no my sme to skúšali viackrát. Mňa to bolelo vo všetkých polohách a to som si myslela, že bolesť zvládnem, ale toto ma tak bolelo, že sa nedalo. Potom sme použili ten lubrikant. Prvýkrát to tiež nešlo úplne, vnikol asi len na polovicu, ale na druhý deň už to bolo úplne. Ono nechcem zase klamať, bolelo to aj s lubrikantom, ale oveľa, oveľa menej. To sa už naozaj dalo vydržať. Ja som už bola z toho tiež zúfalá, ale nakoniec sa to podarilo :).
Nehrajte sa tu na nejakych mnichov... V 18 rokoch je telo minimálne už 2 roky fyzicky pripravené na sex....do 20 rokov je najlepšie prist o poctivost...
Ach, aki tupci tu zas niektori pišu. Tiež som o to prišla nedávno a šlo to ťažko. Na 4.krat sa až podarilo, ked si ma dal na vrch. Ja som furt tam dole predtym citila hrozny tlak, akoby išiel preniknut niečo čo sa nedá. Pri každom pokuse som mierne krvala, najviac pri tom poslednom kedy sa už misia podarila. Skušaj ešte parkrat až potom to rieš na gynde.
CoRobit, ale ja verim ze vas to vie velmi boliet, je mi to jasne, ked az krvacate, lenze tak to je, musite tym prejst, a vsetky, zbytocne okolo toho kluckujete, nepomozete si, treba nato skocit,, a ako niekto spominal, tak hned naplno, ziadne po trosku, ale hned naplno,,, Adela uz ma vek, dokonca ukazala obavu, ze by mohol odist ten pravy,, jej priatel ju ma rad, respektuje, tym padom nerobi na nu natlak, preto to este nemala, lebo na nu netlaci, a vies ako to dopadne? priatel odijde, a potom sa nanu nalepi nejaky suknickar, ktoremu nebude robit problem tlacit, len si ju zase zneuzije, ziska dalsiu trofej, lebo dostane pannu, a jej znova ostanu len oci pre plac, a este k tomu mozno zanevrie na vztahy,,, a to fakt nechcem,, takze Adela, mas tam svojho, takze uz mu to dovol, rychlo nohy dokoran... a ked preskakujete predohru, lubrikant urcite pomoze
"adelka" ano najlepsie v 18tich zacat sexovat a v 35 ti zistis zmeny na krcku maternice od HPV. Cim skor zacnes trtkat tym skor ti hrozi riziko HPV a moznej rakoviny krcka. Preco tolko Ien po 30tke ma zmeny na cytovytere krcka? Preco take mnisky ako zistil prieskum.gynekologov nemaju skoro vobec a je u nich minimalne percento vzniku tejto rakoviny?
No rozmyslaj moja..
A praveze mnoho dievcat ma zlu skusenost s prvym sexom v mladom veku ked sa nato este necitili ale chalan na nich robil natlak ze Ak ma milujes tal sa.mi odovzdas..
Cim starsia zena tym viac pripravena a vie si to lepsie uzit ako take 18 rocne dievca v podstate este dieta po psychickej stranke aj myslenim ktore plne obav z otehotnenia a bolesti. Vies o tom prd..
Ak ma.nejaka zena v sebe blog zo sexu a z muzov tak to nieje vekom ale niecim inym. Bud sexualne zneuzivanie alebo proste nejaky aspergeriv syndrom, autizmus a pod. Pripadne asexualita a vyssie duchovne osvietenie kedy jedinec k stastiu nepotrebuje a.prehliada svetske veci a upiera svoju pozornost na veci duchovne a nesvetske.