Neviem mať sex. Mám 20 rokov a s priateľom sme sa o to pokúsili zatiaľ 4krát ale hrozne to bolí. Dokáže do mňa vniknúť tak 1cm aj to bolí ale to sa vydržať dá. Ale potom je to neznesitelná bolesť, vyhrknu mi slzy a tým to skončí. Pritom zvlhčená som dosť. Skušala som sa aj uvolniť ale keď nastane tá bolesť tak sa nedá tak dobre uvolniť. Čo máme robiť? Nechcem o to prísť operačne. Myslíte že pomôže lubrikant? Skúsali sme to už vo všetkých polohách, najviac to bolí pri misionárovi. Bojím sa že nedokažem mať sex a že nám to raz zničí vztah ...
Príliš bolestivý prvý sex
Taktoje má pravdu. Aj tá moja mi povedala, kde som robil chybu, keď som ju nedokázal.. vždy keď zacítila bolesť, prestal som, aj keď bola kvalitne pripravená. Ten skúsený, čo jej to urobil, v tejto fáze už nezaváhal. Celou silou a váhou jej ho naraz vrazil dnu. Bolelo to sekundu, potom bolesť ustupovala a o minútku už bola schopná cítiť ho..
Neprovokujem, len tvrdím, že sex nie je potreba ako jesť či piť.
Dobreuz čo čítam by som povedala že len máš potrebu provokovať
Môže si „vydrnkať“ keď to príde na neho.
Nie nepotrebuje ho každý chlap a hlavne ak to bolí jeho priateľku.
Ale môžeš. Len sa bojíš to je normálne chce to len čas a pôjde to. Použite lubrikant mne to veľmi pomohlo ale dôležitá je predohra nech sa riadne zapojí ústami a skúste polohu od zadu bude mať lepší priestor. A hlavne nie postupne proste naraz máš to za sebou 10 min bolesti a bude dobre. Vsťah bez sexu vám dlho nevydrží každý normálny chlap to potrebuje. Je to normálna vec aj keď bude tvrdiť hoci čo chce to! A potrebuje to. Ďalšia vec je to prevencia proti rakovine pre muža čiže mu aj v tomto smere pomáhaš. Dobra rada bola aj nižšie skúste sa uvoľniť to víno určite nebude na škodu.
@padam... "odporucam zvolit nejakeho rozumneho chlapca co to nerobi prvyraz" ...
potom nech sa muži čudujú prečo ženy nechcú panica -_- ...
padam- snáď si nemysíš naozaj, že niekto takto "technicky podľa návodu" príde o panenstvo.
taktoje: tak teba ozaj lutujem lebo si mala frajera curaka ale tak ti treba ked si mu roztahla nohy
a teraz k veci: to sem ozaj chodia sami tragedi inceli a zufalci jak dobreuz a pilcuk? ste ozaj nikto neodpanili ziadne dievca nIkdy? Takze, nebojte sa, mile dievcata, som tu od toho aby som vam povedal ako na to. V prvom rade, mozu existovat rozne typy hymenu (panenskej blany). Moze byt len po okraji vstupu do vaginy, alebo ho moze ciastocne prekryvat s niekolkymi otvormi a podobne. Toto je dolezite, este s k tomu vratim. Dalsia dolezita vec, kocky, ak chcete mat pekny zazitok na prvy sex, odporucam zvolit nejakeho rozumneho chlapca co to nerobi prvyraz. Idealne ho je aj lubit, ale nie nutne. Dalsi krok je ze si vas musi dobre naladit. Flaska vina pre dvoch pomoze. Vela hladenia, dotykov, bozkov, neponahlat sa (velmo dolezite), nech to trva dlho, kym poriadne nezvlhnete a dokonale sa neuvolnite, v tej chvili mozte zacat pomaly skusat jazyk, potom, ak to ide, prstami, zase, pomaly, po jednom, neponahlat sa. ak to nejde, moze ist o ttyp hymenu kedy je posvovy vchod cely prekryty, vtedy treba ist na gyndu (ja viem ze neprijemne, ale najjednoduchsie). po prstoch, je dolezita dostatocna vlhkost, cim viac mokro tym lepsie, . vtejto chvili mozte pouzit penis, pani. s kondomom, sa to lahsie klze, tzn. menej boli. ak , mila slecna nieste vlhka, treba pouzit lubrikant. Dakujem za pozornost.
Tiež som to kedysi skúšal s mojou viackrát. 6-7 neúspešných pokusov! Bola bacuľka a panna a ja som bol tiež panic. Blanu som nevedel pretrhnúť. Podarilo sa jej to až o niekoľko mesiacov na letnej brigáde. Žiaľ, nebol som tam..