Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

O com je toto ?

Príspevok v téme: O com je toto ?
Neviempreco

Mavam situacie, kedy sa moj muz jednoducho z nicohonic na mna oduje, zacne sa spravat chladne, stroho, odmerane....a ja netusim preco, alebo ide o beznu vec a ta je nenormalne nafuknuta. Posledna situacia - vedel, ze idem k lekarovi a dost sa bojim, ale zajednal si nejaku pracu s kolegom v tom case. Povedala som, ze nevadi, pojdem sama. Cely den som bola v pohode, on tiez, vsetko ok. Podvecer pozeral do telefonu (to robi takmer stale), ale snazila som sa ho zapojit do synovych domacich uloh, aby mu pomohol. Znervoznel. Vecer sa u mna strach z lekara prejavil dost (mam na to dovod a on to vie), preto som ho poprosila, ci by predsa len nemohol ist so mnou a ci sa da ta praca s kolegom prelozit, lebo viem, ze surne to nebolo. Vybehol na mna, zacal hucat, ze ano prelozi to. Hned som sa ohradila, preco na mna huci.. vraj si chce nieco poriesit na mobile a stale ho niekto rusi. Povedala som, ze ked ho to rozculuje, pojdem radsej sama k lekarovi. Vytocil sa este viac. Bol so mnou, bavime sa sice normalne, ale je odmerany, strohy, chladny... dnes vecer som uz nevydrzala a opytala sa zo srandy, ci som mu zrusila schodzku s prezidentom, ked sa tak ku mne sprava. Opat na mna vyletel, ze o com hovorim, ze on ma pracivne problemy, nema naladu a ci to nechapem...ze sa chcem hadat... len som sa ho opytala, co som mu urobila. Ze ja nic a ci to neviem pichopit. Nemalo to zmysel, odisla som z miestnosti. Naozaj nechapem toto spravanie. To mam ticho tolerovat ? Ved ked som mu teda ja nic neurobila, preco sa tak ku mne sprava ? A ta skvela psychicka podpiora od neho, to uz ani neriesim.

ahjaj

Co tak kúpiť mu antistres b komplex? Jeden rodinný príslušník to bral a mával lepšiu náladu a bol vyrovnanejsi.

Neviempreco

O jeho pracovnych veciach sa rozpravame stale. Casto mi pripada, ked na mna vybuchne a ja sa pytam preco, ze uvedie dovody, ktore nie su pravou pricinou, aj som mu povedala, nech povie narovinu. Vyzeriem si nieco, ani neviem co. Povie, ze ho nastval ten alebo onen, ze nieco riesi a nevie doriesit.... ale preco sa prave ku mne zacne spravat zle, neviem. A nevie mi odpovedat alebo je ticho, ale casto hlada chybu vo mne za to, ze vyletel.

Neviempreco

Chodime na vikendy sami parkrat v roku, sam to navrhol. Tam sa mame super, dokonca aj telefon nepouziva tak casto. Ako prideme domov, je to hned ine. Sice si nesieme este dobry pocit a naladu, ake vacsinou tesne po navrate ja riesim domacnost a on sa vnori do mobilu. A mne je z toho smutno. Povedala som mu to. Vycerpavaju ma take jeho “skoky”- mily, prijemny, komplimenty, a zrazu chlad, odmeranost. A tiez sa mi zda akoby nezniesol nic na svoju osobu, je vztahovacny a ihned prechadza do slovneho utoku, uraza sa. Ked ma fazu “prijemnosti” vtedy nie je taky.

Miska89

Možno by vám padlo vhod ísť niekam sami dvaja, bez detí a skúsiť či si vôbec ešte máte čo povedať a ako to funguje bez stresu, práce, každodenných povinností. Skús mu navrhnúť nejaký pobyt na 2-3 noci, buď sa to vysvetlí alebo ešte viac pokazí..Či myslíš že odmietne? .. s tým mobilom to nieje zlý nápad, viem že sa to nerobí ale ty na to máš dôvod, skús mu do neho pozrieť ak by sa ti naskytla príležitosť.. To že sa aj syn začína správať tak ako on nieje dobre.. robíš pre rodinu všetko a nedostávaš nič, ani kúsok vďaky a pochopenia..

SofiaElla

Tiež súhlasím s Angelikou, asi svojmu vlastnému manželovi "lezieš na nervy". Nesúhlasím iba s odôvodnením. Podľa toho, ako to opisuješ, dávno ste prestali pestovať svoj vzťah a vaše manželstvo vyzerá ako manželstvo po 20 rokoch. Samé povinnosti, žiadne city. Podľa mňa sa potrebujete viac zamerať na seba a nežiť len ako dvaja ľudia, ktorí síce spolu žijú, ale nič viac spolu nezdieľajú ako deti, povinnosti a úkolovanie a zabezpečenie peňazí.

Kimmy_CA

Nevšímaj si tieto kritické a kritizujúce komentáre tu. Veľa ľudí nevie o čom rozprávajú a nemajú žiadnu empatiu. Možno nikdy neboli vo vzťahu ktorý je len jednostranne zameraný. Aj ty máš právo na psychickú a emocionálnu podporu od partnera. Mne jeho správanie pripadá ako pasívno-agresívne.

petroneta

predtým, než by ste riešili Tvoje ťažkosti, sa skús s ním porozprávať, ohľadne jeho pracovných záležitostí, a podobne.
Do mobilu sa mu nemôžeš pozrieť, nedovolí Ti?
Ako fungujete po intímnej stránke?

bumbacik

nemoze mat nejaky pracovny problem - napr. nezamotal sa do niecoho, nema dlhy, nehrozi mu nieco? lebo vtedy zvyknu byt muzi neprijemni a podrazdeni. alebo ma milenku, lebo aj to je mozne. aj vtedy su doma nesustredeni a chladni.

Wtf

A naco ti je take hovado, co sa oduva horsie ako zena, na vsetko si sama a huci po tebe ako hulvat? Vsak nech si ide hukat niekam inam. Syna vychovavate k tomu istemu, lebo ked to vidi, povazuje to za normalne a bude aj on takto hucat po zenach, sa ti podakuju, ze ste z neho vychovali hulvata nevychovaneho, nervaka.
Muzi su strasne precitliveli, dojdu z roboty, ako keby v bani robili a zena ich nesmie s nicim otravovat, kym zena dojde z roboty a musi riesit dalsich milion veci. Ci tiez ma hukat a s nicim ma neotravujte?

Neviempreco

Uz aj starsi syn sa zacina ku mne chovat podobne :(. A mladsi trpi uzkostami a fobiami, kazda nasa hadka je v ich pritomnosti nanic. V zaujme deti to chcem vzdy nejak uhrat , aby sa stratilo napatie, samozrejme uz aj ja to casto nezvladam, pytam sa sama seba, co som zas urobila zle, ze som nemala nic hovorit, ale to sa neda, ja nie som pokrytec. Vtedy vypadnem z domu, ze idem ku kamoske, ale jazdim mestom s hudbou na plne pecky a revem ako mala :(. No pomaha mi to ;).