Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím

Príspevok v téme: Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím
nataliesofie

ahojte všetci,
mám nového partnera, s bývalým u nás bol análny sex tabu, a tento nový by ho veľmi rád so mnou mal, tvrdí,že to je najväčšie odovzdanie a že sa mu mám celá otvoriť preňho, navrhuje mi to už dlho, že on už ho mal s pár dievčatami a že to bolo super, obaja si to užili, dokonca aj ženy. ja sa toho veľmi obávam, lebo naozaj sa poznám a mám v tom blok, partner ma nenúti,ale ked vidím,ako prahne po tom, bojím sa, aby si to nenašiel inde:(
ja sa bojím bolesti a toho, že mi niečo poškodí, zdravotne, napr. črevo,alebo análny otvor. Môžem napr. krvácať alebo tak?
Bojím sa veľmi následkov, čítala som mnohé neblahé veci, predsa len nie je to na to uspôsobené, partner tvrdí,že bude nežný a použijeme gél,ale ja sa aj tak bojím strašne, že mi nejako zdravotne ublíži.
Nenechá si to on veľmi vysvetliť, nástojčí dosť na tom, aby sme aj tento druh sexu robili, hoci mne to neni pochuti.
Vždy som bola proti tomu.Neviem,čo robiť a a n ineviem, ako taký análny sex prebieha a ako zabezpečiť to,aby bol " bezbolestný" a aby som si ho užila, partner chce,aspon trošku, že na kraj pár cm že nie nejak veľa,ale len pre ten pocit, tak neviem, trošku mám obavy, dakujem za každé rady.

pozdravgaya

Je to latentny gay alebo latentny bisexual
Aj ked to neprizna ale len ti tuzia pichat inych muzov a tak si to vynahradzaju ze chcu vyskusat aspon do zeny ale predstavuju si niekohk ineho.
Heterak po takomto analnom styku so zenou netuzi... Zdravy heterak nie uchyl..

Jetotak

Môžem ti s určitosťou oznámiť že tvoj priateľ
by si pri tom predstavoval nejakeho svojho znameho / kamaráta pretože je to skrytý teplouš ;). Tak a už to vieš aj ty

bozajma

Difče zlate tvoja mater ta neporodila preto aby ti nejaky hajzel natrhol riť
Ak suhlasis napokon s tym tal potom je tato piese ako pre teba ..
youtu.be

mysli

Ty si jak pitcha priiebana... bo on chce on chce...a co ze chce nech sa ide aj psorat z toho ja by som mu po pysku dala keby stale dobiedzal. Alebo by som.mu povedala az ked mi kupis lamborgini az vtedy ti dam. Kolko veci chcem ale som zmierena s tym ze to nebudem mat a hotovo.
A ty krawa sprousta mu das lebo ch e ale to ze ty nechces a ide o tvoje telo a zdravie tak to ten cocot nemieni respektovat!
Ja by mu taku jednu priiebala ze by pamätal!
Nedaj sa zmanipulovat, niesi sluzka ani kurwa aby si musela skakat ako on piska!
Nech sa sprava ako dospely muz ktory miluje svoju partnerku a nie ako rozmaznane decko z bohatej rodiny!
Nedaj mu, ty sa hudes citit ako taka spina zneuzita a ked ta nahodou opusti v buducnosti bude ta to mrzniet este viac.
Dajmi kontakt na to howedo a ja mu tak vycistim hrdlo ze nezabudne
Nepodriaduj sa nikdy muzovi! Mas ako zrna svoju hrdost a hodnotu. Nemusis nic robit co ti muz rozkaze! Mas svoj rozum!!!

Angelika3

Aha a to, že tvrdí ako to už mal s pár dievčatami, tak tomu veľmi neverím. Ale možno to je taký mladý nevyskákaný vták, čo to tam ledva stihne strčiť a už je hotový. V takom prípade by som sa bolesti neobávala :-D

Angelika3

To majú chlapi z tej pornografie, kde ukazujú ako je to akože super a ako veľmi sa to tým babám páči a ako si to akože užívajú.
Vieš čo, moja skúsenosť je taká, že však nech si to len skúsi a potom ho to aj samého omrzí. Inak ho to neprejde a stále ho to bude lákať.

Inak je to celé neskutočná hlúposť a ver, že ti z toho môže vyjsť "zlatá žila" a aj viac dní môžeš mať problémy kým sa ti zahojí zadok. Ja som to môjmu milému takto úprimne povedala, že ako to v skutočnosti funguje a on sám povedal, že už to nikdy nebude chcieť.

A pokiaľ niekto tvrdí, aké je to úžasné a super, tak je to obyčajný klamársky výplod chorej mysle tejto zvrátenej doby.