Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím

Príspevok v téme: Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím
nataliesofie

ahojte všetci,
mám nového partnera, s bývalým u nás bol análny sex tabu, a tento nový by ho veľmi rád so mnou mal, tvrdí,že to je najväčšie odovzdanie a že sa mu mám celá otvoriť preňho, navrhuje mi to už dlho, že on už ho mal s pár dievčatami a že to bolo super, obaja si to užili, dokonca aj ženy. ja sa toho veľmi obávam, lebo naozaj sa poznám a mám v tom blok, partner ma nenúti,ale ked vidím,ako prahne po tom, bojím sa, aby si to nenašiel inde:(
ja sa bojím bolesti a toho, že mi niečo poškodí, zdravotne, napr. črevo,alebo análny otvor. Môžem napr. krvácať alebo tak?
Bojím sa veľmi následkov, čítala som mnohé neblahé veci, predsa len nie je to na to uspôsobené, partner tvrdí,že bude nežný a použijeme gél,ale ja sa aj tak bojím strašne, že mi nejako zdravotne ublíži.
Nenechá si to on veľmi vysvetliť, nástojčí dosť na tom, aby sme aj tento druh sexu robili, hoci mne to neni pochuti.
Vždy som bola proti tomu.Neviem,čo robiť a a n ineviem, ako taký análny sex prebieha a ako zabezpečiť to,aby bol " bezbolestný" a aby som si ho užila, partner chce,aspon trošku, že na kraj pár cm že nie nejak veľa,ale len pre ten pocit, tak neviem, trošku mám obavy, dakujem za každé rady.

ahjaj

ten chlap ťa má na sex a ako človeka ťa zrejme rád nemá. Inak by nenaliehal, a vôbec by sa nedopustil toho, že pred tebou spomenie ako príklad ostatné. Ak ťa nerešpektuje slovne, tak si prečo myslíš, že v skutkoch, v posteli ťa rešpektovať bude, ak mu povieš, že niečo nechceš? Nie je milovanie o tom, robiť si vzájomne radosť? Aká je radosť z niečoho, čo sa robí nasilu a zo strachu z rozchodu?
Sám priznal, že mal viacero žien. Si teda ďalšia v poradí , a navyše ťa nerešpektuje. Čím silnejšie telesné pocity s ním zažívaš, tým silnejšia emocionálna väzba u Teba nastáva a tým viac ťa bude rozchod bolieť.

Tino88

Úloha muža vo vzťahu je zabezpečiť ženu a úloha ženy je vyzerať dobre a robiť v posteli to čo chce chlap.
Tak to je, bolo aj bude.
Žene ktorá nechce robiť v posteli niečo čo chcem ja, ukazujeme dvere na byte z vonkajšej strany :)

Uchyl

Jezis fuj to je uchyl. Ja by som svojho vtaka nikdy zene do zadku medzi vykaly nevopchal, na to si sam seba prilis vazim. Toto robia iba teplosi. A zenu, ktora by bola ochotna to urobit na moje naliehanie by som si nevazil, skor by som si ju vazil, ak by mala hrdost a odmietla ma. A tie recicky o uplnom odovzdani sa ze chcem zenu celu su namotavka, ktoru vie povedat hocikto, kto vie ako zeny rozmyslaju. Stav sa, ze ta po case necha a ty nebudes chapat preco. A navyse budes mat hemeroidy a skoncis nestastna opustena sama... ty si totiz nevazis samu seba, to je tvoj velky problem!!!

simiona

Načo si sa pýtala nás, keď aj tak urobíš čo chce on. Zo strachu, aby si nenašiel inú milenku a teba neopustil.

simiona

A neskúšala si mu navrhnúť, aby si najprv skúsila ty jemu trošku strčiť do zadku vybrator? To chceš vážne byť s takým človekom, čo ťa bude v živote tlačiť k tomu, čo nechceš?

nataliesofie

Nie je to fake tema, za to,ze som par dni nebola na nete nie je to fake diskusia

Nakoniec sme sa dohodli, ze teda..sice nie som nadsena a bojim sa bolesti, tak mi partner slubil,ze bude nezny a mily, a ked ma to bude boliet, tak prestaneme, ale ze chce ma uplne celu, ze trosicku skusime zo zaciatku aspon, ja som sice proti tomu ale tak uvidime, no citim sa pod tlakom, no on zaryto to chce vyskusat. Aj ked viem,ze by ma mal posluchat v tomto,co nechcem a nenutit ma,ale ved mozno ma ani nutit nebude, mozno to iba tak utrusil poznamku,ale zas viem,ze on je taky experimentator...on skusat chce vkuse nieco nove ine...

veronika234

ešte raz som si prečítala Tvoj príspevok. Bolo tam: "nenechá si vysvetliť"
Na to je odpoveď to, že tu nejde o análny sex, ale o partnera, ktorý Ťa nerešpektuje.

Mojjik

Niektorí chlapi to onedlho začnú pchať ženám do ucha alebo do nosa. Príroda nestačí, treba to vŕtať do každého otvoru. Tak mu povedz, nech ho vopchá do výfuku, a ty naštartuj a hoď spiatočku.
Alebo ako ti tu radia - kúp vibrátor a vraz ho do prdele jemu. A nezabudni mu pripomenúť, aby sa pri tom "úplne odovzdal".

nezmarko22

čo je na tom?
Sex si ma každý poriadne užiť, dobre si zašukať je zaklad dobreho vztahu. Análik tiež.Baby to robia bežne, už to neni jak volakedy