Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím

Príspevok v téme: Partner chce odo mňa análny sex, ja sa bojím
nataliesofie

ahojte všetci,
mám nového partnera, s bývalým u nás bol análny sex tabu, a tento nový by ho veľmi rád so mnou mal, tvrdí,že to je najväčšie odovzdanie a že sa mu mám celá otvoriť preňho, navrhuje mi to už dlho, že on už ho mal s pár dievčatami a že to bolo super, obaja si to užili, dokonca aj ženy. ja sa toho veľmi obávam, lebo naozaj sa poznám a mám v tom blok, partner ma nenúti,ale ked vidím,ako prahne po tom, bojím sa, aby si to nenašiel inde:(
ja sa bojím bolesti a toho, že mi niečo poškodí, zdravotne, napr. črevo,alebo análny otvor. Môžem napr. krvácať alebo tak?
Bojím sa veľmi následkov, čítala som mnohé neblahé veci, predsa len nie je to na to uspôsobené, partner tvrdí,že bude nežný a použijeme gél,ale ja sa aj tak bojím strašne, že mi nejako zdravotne ublíži.
Nenechá si to on veľmi vysvetliť, nástojčí dosť na tom, aby sme aj tento druh sexu robili, hoci mne to neni pochuti.
Vždy som bola proti tomu.Neviem,čo robiť a a n ineviem, ako taký análny sex prebieha a ako zabezpečiť to,aby bol " bezbolestný" a aby som si ho užila, partner chce,aspon trošku, že na kraj pár cm že nie nejak veľa,ale len pre ten pocit, tak neviem, trošku mám obavy, dakujem za každé rady.

fgghn

On je sebec, nemiluje ta (nenahovaraj si niečo iné, chce si s tebou len odstrániť nadrzanost) a tebe chýba sebaúcta. Pošli ho do pizze, zaslúžiš si viac a vzchop sa, naber sebaúctu, lebo priťahujes potom sebcov a zakomplexovanych co si budú na tebe liečiť mindraky najmä ak nie si sebestačná.

radaodmudr

tie následky si vlastne všetky vypísala, ešte k tomu infekcie, veď análny otvor slúži na úplne niečo iné , no pre tvojho zvrhlého "partnera" by som doporučil sexuálne pomocky, ktoré mu môžu splniť všetky jeho zvrhlé chútky a ty sa ešte bojíš, že bude hladat inde??

Gayko

Poznas rozpravku o Jankovi a Marienke a Jezibabe, ako jej kazali sadnut na lopatu aby im to ukazala? Ze hovori, ze mal anal este neznamena, ze ho naozaj mal. Kup vibrator o velkosti toho tvojho priatela a ze nech ti to on predvedie, ze nech si to strci do zadku a nech opisuje svoje pocity pri tom...
V zivote by som ako chlap nenutil zenu, ktoru milujem k analu a uz vobec nie psychickym manipulativnym tvrdenim, ze tak sa mi cela odovzda.
Nelubi ta naozaj a hrubo tebou manipuluje, lebo si slaba osobnost, ina by ho hned kopla medzi nohy a poslala kade lahsie, ak by na nu takto tlacil. Bozeeee

veronika234

ahoj, predtým, ako by ste mali análny sex, by mal predsa vyskúšať nakriatnúť ťa na to jemným masírovaním análneho otvoru, alebo vložením prsta doň a zistiť, či sa ti to páči.
A celá odovzdanosť. Tých pár báb, ktoré mal sa mu celé odovzdali a k čomu to viedlo, keď došlo k rozchodu?