ex mi prebral partiu

Príspevok v téme: ex mi prebral partiu
sdia

Ahojte, mám taký problém, že som svojho ex vzala do mojej partie, aby si tam našiel nové kamarátstva, aby sme boli spolu aj medzi inými ľudmi. Problém je že tam sa zoznámil s jednou babou, kamoškou mojich kamošiek, ktorá sa mu zapáčila a krátk na to aj pre tento dôvod sme sa rozišli(aj ked škrípalo to už dlhšie toto bolo také vyvrcholenie, aj keď samozrejme trochu bolestivé a pre mňa osobne ponižujúce) Vôbec neviem či sú spolu, kedže ex so mnou prestal komunikovať, ani na narodeiny krátko po rozchode mi už neposlal sms...Problém je že po zoznámení s mojou partiou teraz začal s nimi chodiť von..a mne je z toho veľmi ťažko..každý mi hovorí nerieš to choď aj ty s nimi ďalej...ale ja som povaha že to nedokážem, mňa zraňuje vidieť ho.. Rozmýšľala som napísať mu a poprosiť ho aby zvážil či je pre neho nevyhnutné chodiť s mojimi kamarátmi von aby to prestal robiť ...ale kamošky mi povedali, že mu nemám brániť..je mi ťažko lebo po rozchode som sa veľmi duševne trápila a teraz ešte prídem aj o partiu ľudí kde som rada chodila...neviem čo robiť, či požiadať svojho ex aby to nechal tak, alebo sa skrátka zmieriť s tým..mám na neho strašné nervy kvôli tomu, lebo predtým to vôbec neboli jeho kamoši a poznal ich len kratučko cezo mńa a nepríde mi normálne že sa tam tak rýchlo infiltroval...

SofiaElla

Myslím si, že takéto akcie sa odohrávajú na väčšej ploche ako 2x2 m2, takže by nemal byť žiadny problém sa bývalému úspešne vyhýbať.
Jeho prítomnosť ťa zraňovať bude, pretože k nemu stále niečo cítiš a nemáš to v sebe uzatvorené. Ale nevyrábaj preto problémy tam, kde nie sú. Ak medzi kamarátov chceš ísť, choď a keď sa tam stretnete, neboj sa, nevznikne kvôli tomu tretia svetová vojna. Iba sa budeš musieť držať a ovládať sa.

sdia

A inak fakt si myslím že city ku mne asi celý čas len hral, kedže je schopný toto celé robiť..príde mi to drzé a netaktné..neviem si pomôcť..lenže ľudia v tej partii sú strašne milí a určite mu teraz nepovedia že nemôže chodiť...neviem si predstaviť ked tam budem čo to bude...vôbec neviem ani ako s ním komunikovať je mi to celé trápne..a som na neho naštvaná

sdia

no na upresnenie..oni pozývali meilom na jeden taký event...ked sa niečo deje tak máme takú grupu kde si píšeme a tam zavolali aj jeho, ten čo to organizoval asi nevedel že už nie sme spolu a môj ex kedže bol už zahrnutý v tej konverzácií (od toho prvého stretnutia! hned napísal že príde...nakoniec tam šiel on a nie ja..kamošky ma volali aj mi hovorili že on bol, a že im je ľúto že nejdem (možno mi to falošen písali neviem! dokonca jednu kamošku moju tam celý čas otravoval a mi písala že jej to bolo nepríjemné a trápne....sa teraz aj ja trochu hanbím za jeho správanie....ale že on im vravel žeby rád s nimi chodil..tak je to celé také trápne..nečakala som že toto spraví....a najhoršie že sa tam lepí na moju kamošku s ktorou jedinou som ho tak bližiše zoznámila na tej poslendej akcii......ja fakt neviem...nechcem o to prísť...ale viem, že ma bude zraňovať pozerať sa ako si tam hľadá frajerku medzi mojimi kamoškami..

Antisexx

Je vela dovodov prečo preferujem mať v živote len jednu max dve kamarátky/ov. Mať ich veľa je totalne nanič, zbytočné. V podstate nemám ale na vysokej by som si mala najst nejaku kamaratku.

Čo by som ti poradila, kašlat na nich ocividne im nechybas ked ta nevolaju, najdi si inych ludi

BJ_2

Keby ti kamarati stali za nieco, tak tych dvoch kopnu do zadku.
Takze niesu to tvoji skutocni kamarati, len taki naoko. Alebo strasne sprosti a bezcharakterni. Ale s takymi sa neoplati kamaratit, v zivote len narazis a sklamu ta.

Moja rada je nechat tu partiu tak, neboli to skutocni kamarati.

Tutanchamon_xD

simiona v pohode. Ak ťa ponižoval ako píšeš, tak je určite lepšie, že ten vzťah skrachoval. Žiadny človek by sa nemal nechať ponižovať od toho druhého, aj keby to mal byť tvoj životný partner.

Ak si človek rozumný, vieš čo od života chceš, máš stanovené svoje priority a nedávala si svojmu ex žiadny pádnejší dôvod na to, aby ťa ponižoval a bolo to z jeho strany len nejaké odbavovanie sa, tak si určite zaslúžiš chlapa so srdcom na pravom mieste. Asi si sa stala len ďalšou obeťou jedného z tých chlapov, čo si myslia, že môžu rozhodovať sami za seba a konať len podľa seba. Ak to teda je tak, ako píšem.

A je dobre, že sa cítiš teraz fajn. Ak ti to takto vyhovuje, tak nie je dôvod, aby si bola nešťastná, čo sa toho týka.