ex mi prebral partiu

Príspevok v téme: ex mi prebral partiu
sdia

Ahojte, mám taký problém, že som svojho ex vzala do mojej partie, aby si tam našiel nové kamarátstva, aby sme boli spolu aj medzi inými ľudmi. Problém je že tam sa zoznámil s jednou babou, kamoškou mojich kamošiek, ktorá sa mu zapáčila a krátk na to aj pre tento dôvod sme sa rozišli(aj ked škrípalo to už dlhšie toto bolo také vyvrcholenie, aj keď samozrejme trochu bolestivé a pre mňa osobne ponižujúce) Vôbec neviem či sú spolu, kedže ex so mnou prestal komunikovať, ani na narodeiny krátko po rozchode mi už neposlal sms...Problém je že po zoznámení s mojou partiou teraz začal s nimi chodiť von..a mne je z toho veľmi ťažko..každý mi hovorí nerieš to choď aj ty s nimi ďalej...ale ja som povaha že to nedokážem, mňa zraňuje vidieť ho.. Rozmýšľala som napísať mu a poprosiť ho aby zvážil či je pre neho nevyhnutné chodiť s mojimi kamarátmi von aby to prestal robiť ...ale kamošky mi povedali, že mu nemám brániť..je mi ťažko lebo po rozchode som sa veľmi duševne trápila a teraz ešte prídem aj o partiu ľudí kde som rada chodila...neviem čo robiť, či požiadať svojho ex aby to nechal tak, alebo sa skrátka zmieriť s tým..mám na neho strašné nervy kvôli tomu, lebo predtým to vôbec neboli jeho kamoši a poznal ich len kratučko cezo mńa a nepríde mi normálne že sa tam tak rýchlo infiltroval...

simiona

Podľa mňa je to bezcharakterny ha...el. Sú isté nepísané pravidlá a keď ste sa rozišli, mal ísť aj s tou jeho "novou" svojou cestou.

Ale také veci sa stávajú. Niektoré moje kamošky dokonca blahoželali môjmu ex a žene, ktorá mi ho prebrala, k ich novému vzťahu. Už nie sú moje kamošky. Karma ich však dostihla, jednej zomrel pri nehode otec a druhej brat. Aj keď neviem, či si až taký trest zaslúžili?

sdia

Carymary..ako sa na toto dá myslieť vopred? Ked máš priateľa nezoznamuješ ho so svojimi kamoškami/priateľmi alebo? Aká prevencia voči tomu existuje?

clooo

Kto si ty, že si dovoľuješ tvrdiť, že sú to "tvoji" kamaráti ? Sú to ľudia nie zvieratá či veci a len oni sami sa môžu rozhodnúť, s kým budú v danú chcvíľu traviť čas. Privlastniť si môžeš vec, nanajvýš zviera, aj to zväčša len ich kúpou, no ľudí určite nie.