ex mi prebral partiu

Príspevok v téme: ex mi prebral partiu
sdia

Ahojte, mám taký problém, že som svojho ex vzala do mojej partie, aby si tam našiel nové kamarátstva, aby sme boli spolu aj medzi inými ľudmi. Problém je že tam sa zoznámil s jednou babou, kamoškou mojich kamošiek, ktorá sa mu zapáčila a krátk na to aj pre tento dôvod sme sa rozišli(aj ked škrípalo to už dlhšie toto bolo také vyvrcholenie, aj keď samozrejme trochu bolestivé a pre mňa osobne ponižujúce) Vôbec neviem či sú spolu, kedže ex so mnou prestal komunikovať, ani na narodeiny krátko po rozchode mi už neposlal sms...Problém je že po zoznámení s mojou partiou teraz začal s nimi chodiť von..a mne je z toho veľmi ťažko..každý mi hovorí nerieš to choď aj ty s nimi ďalej...ale ja som povaha že to nedokážem, mňa zraňuje vidieť ho.. Rozmýšľala som napísať mu a poprosiť ho aby zvážil či je pre neho nevyhnutné chodiť s mojimi kamarátmi von aby to prestal robiť ...ale kamošky mi povedali, že mu nemám brániť..je mi ťažko lebo po rozchode som sa veľmi duševne trápila a teraz ešte prídem aj o partiu ľudí kde som rada chodila...neviem čo robiť, či požiadať svojho ex aby to nechal tak, alebo sa skrátka zmieriť s tým..mám na neho strašné nervy kvôli tomu, lebo predtým to vôbec neboli jeho kamoši a poznal ich len kratučko cezo mńa a nepríde mi normálne že sa tam tak rýchlo infiltroval...

Bohumile

Mila autorka, asi mu je v danej partii dobre, urcite tam neostava preto, aby si ty bola nahnevana. Skus sa skor zmierit so vsetkym aby si mohla byt aj ty s kamosmi a neprisla o nich

Bohumile

Tutanchamon, v inej teme si mi nadaval, ze sa zaujimam o teba a neriesim autorov problem. Pridem do druhej temy a ty si dovolis "bliakat" po dalsej zene? Venuj sa problemu autora, alebo neprizvukuj inym v inych temach, ze co maju robit!!!

simiona

Vďaka, Tutanchamon. Po tých rokoch, teraz som vlastne aj rada, že ma opustil. Láska je asi fakt slepá, lebo sa čudujem, ako som mohla byť vo vzťahu, kde ma on aj ponižoval a keď som mu na tu jeho "iba kamošku" prišla, obviňoval ma zo žiarlivosti. Akurát, že ani s ďalšími chlapmi to nevyšlo. Do 30 som z toho bola na vetvi, po 30 som sa rozhodla, že samej mi je celkom dobre. Nikto ma nerozčuľuje, nikto sa mi nevyhráža rozchodom.

Tutanchamon_xD

Simiona ja ťa viem pochopiť. Určite to bola veľká bolesť a taká bolesť neprejde ani za mesiac ani za dva a niekedy ani za rok, ale to, čo si napísala ma fakt nahnevalo.

Nehovorím, že sa máš k svojmu ex a ku kamarátkam správať akoby sa nič nestalo, ale zase tvrdiť, že karma jej to vrátilo takým spôsobom, že jej umrel otec, je príliš trúfanlivé tvrdenie.

Ako sa hovorí, každá bolesť jedného času prebolí, ale chce to len čas. Možno ešte príde do tvojho života chlap, ktorý bude o 90% lepší ako ten s ktorým si bola ešte donedávna a možno s nim budeš šťastná viacej akosi bola donedávna so svojím ex. Môže sa ti živoť zmeniť tak, že by si to nikdy nečakala. Samozrejme, že to myslím v tom pozitívnom slova zmysle.

carymary

sdia, mozno som divna, paranoidna, ziarliva alebo neviemco, ale nezoznamujem, alebo len minimalne. moznoze ti ludia za to az tak nestoja a moj vztah mi je prednejsi. viem, coho su schopne akoze kamaratky, zazila som.

simiona

Tutanchamon, ty si bol s nami a presne vieš, ako to bolo, však?

Takže si ma predstavuješ, ako varím lektváry. A nosím taký čudný klobúk, haha.

Prečo by som mala ubližovať ich príbuzným? Oni predsa nemôžu za to, koho majú v rodine.

Čo ak ti poviem, že už sme preberali aj svadbu a deti? A potom sa medzi nás votrela ona? A jemu to zjavne lichotilo a hral to na dve strany? Čo ak ona bola tá, čo ma prekliala? Ale nie som si istá, či to naozaj bola ona? Odvtedy mám totiž smolu na partnerov. Potom sa aj tak rozviedli.

Ako vlastne sa dá zistiť, kto človeka preklial?

Aliss

Ked ta zranuje vidiet ho, evidentne si sa este nepreniesla skrz rozchod. Az sa cez to prenesies, nebudes mat problem ist von s celou partiou a teda aj s nim. A plus, myslim, ze az budete starsi, budes sa smiat na tom, aku kravinu si kedysi riesila....

SofiaElla

V tomto prípade zohráva význam vzťahová integrita k partii ľudí, ktorých si nazvala kamarátmi, nie sú to teda priatelia (tí by od začiatku stáli na tvojej strane). Ako kamaráti majú asi rovnaký vzťah k tebe ako k tvojmu ex a nebudú riešiť, koho spoznali skôr a koho poznajú dlhšie. Takisto ich asi nebudú zaujímať vaše porozchodové konflikty prípadne individuálne dilemy.
Napísať ex, aby do partie nechodil je veľmi nezmyselný nápad. Máš jedinú možnosť, ísť medzi kamarátov a sama zistíš, či ti viac ubližuje prítomnosť svojho ex alebo dočasné nestretávanie sa s kamarátmi.

Tutanchamon_xD

Simona ty hlúpa hus, že ťa držka nebolí. Za to, že gratulovali tvoje kamošky tvojmu ex k novej frajerke, tak akože toto je zásluha jednej z nich, že jej umrel otec ? Myslíš si, že takto jej to vrátila karma ? Podľa toho čo si napísala teraz sa ani nečudujem, že mu blahoželali k novej frajerke.

Len či ty svojim myslením a to ako si určite začala neznášať kamošky alebo ich preklínala za to čo spravili si takýmto spôsobom neprivodila jeho smrť. Čierna mágia je mocná a človek keď nepraje alebo je zlý vie zničiť životy iným. Len každý zabúda, že sa mu to jedného dňa vráti a to niekoľko násobne viacej.