Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?

istdoikei

tu cervenu nit, vtipne. nosia to niektori z dovoleniek, z jogy a ostatni neviem odkial. ale ma niekde aj obrucku a bol na nu detail, asi tiez zvlastna.

BJ_2

ti teplosi to riesia preto, ze z tych deti vyrastie horor, cize za 20 rokov, bude este horsie. To iste muslimi. To bude za 20 rokov peklo. Cize to je poslanie statu do pekla automaticky, preto proti tomu zbroja, aby sa to neschvalilo. Vychova deti a buducnost naroda je velmi dolezita, rovnako nabozenske otazky a to, ake mensiny sem zaclenis. Ak to zvolis zle, stat upadne do pekla dalsie generacie. Cize riesia to razantne uplne opodstatnene. Inymi slovami, ak sa to neporiesi dobre, horiacich vlakov a krachujucich nemocnic bude este ovela viac.

BJ_2

aha a raz meciarista, teda zrazu demokrat-kapitalista , lebo to uz nieje komunista, ale presne to, kvoli comu komunizmus rozbili. Cize vidis, prezliekac kabatov - pohan, krestan, zid, komustia a meciarista... kazdu chvilu nieco ine. Cize otazne je, ci sa po zvoleni za prezidenta zase niecim novym nestane, napriklad fasistom, alebo mafianom, ktovie... ja mu neverim. Citim z neho nedoveru.

istdoikei

pod jednym hara videom so sajfom je dobry comment, lepsie by som to nenapisala a chcela som :D:
Najvacsie problemy ludi na slovensku: migranti a LGBT. To ze vdaka korupcii a mafii mame nemocnice v ktorych sa natacaju hororove filmy a horiace vlaky, to je vlastne celkom fajn. Aj to, ze z toho co zarobite dostanete len polovicu, a aj patinu z toho potom miniete na dane, je fajn. Len preboha aby si dvaja teplosi neadoptovali decko z decaku, ved z neho predsa vychovaju dalsieho teplosa (lebo to je nieco co sa da vnutit vychovou). Ja sa vlastne ani necudujem ze sa tu zije tak "uzasne" ked tu ludia volia stale tych istych, ti, co to tu v SU LA DE SO ZA KO NOM drzia stabilne v rozosranom stave.

BJ_2

Aha nasiel som to. ale ok uznavam ,ze to moze byt ochrana pred zlymi duchmi, ale ako krestan by to nemal robit toto, je to fakt pohansky zvyk.

www.idemvolit.sk

Ja som to moc do hlbky nerozpitvaval len niekto to niekde vytiahol, ok uznavam ze mozno to nieje zidovsky naramok. Nie obrucka sorry, naramok sa to vola (bracelet po anglicky) ked je to okolo ruky.

Ale tak potom to potvrdzuje moju teoriu prezliekaca kabatov - raz pohan, raz zid, raz krestan, raz komunista. Ako sa mu to hodi.

BJ_2

Je pravda, ze nemozes vediet kto je za harabinom, neda sa mu verit. A takisto za nim moze byt aj mafia. A vyroky ma dost ostre, ako som povedal, ako musolini. Mne pripada nebezpecny pre tuto krajinu. Co je skoda, ja som urcite proti istambulskemu dohovoru.

A zidovska obrucka, ja to tak volam po svojom, neviem ako sa to vola oficialne, to co nosia okolo ruky. Ak chces, zisti mi to

BJ_2

istdoikei - veru tak... najprv komunista (ktory taji ze je pravoslavny?), potom zrazu krestan, potom sa rozvedie. Potom jej ukradne deti, odnesie veci... potom zrazu sa druhy krat ozeni. A este nosi zidovsku obrucku na ruke. Mne pripada ako prezliekac kabatov. Da sa takemu cloveku verit? Ako mohol sa za tie roky zmenit, ale po tych preslapoch sa tomu neda verit.
A dalsie, ten prejav bol ako musosliny. Nie hitler, mne skor pripominal musoliniho. Ale inak co sa tyka rozkradania a toho, co sa tu deje, to ma pravdu, len styl je otrasny, a navyse, sa mu neda verit. Ma na sebe dost vela spiny si myslim, a z minulosti vidno, ze hra necesne a pre seba. A inak, ako krestana by ho to malo trapit, co spravil, ved krestan nemoze mat 2 manzelstva, ale zjavne to neodcinil, ked to vytahuje jeho exmanzelka, este ju to boli, ze jej takto ublizil. Cize za mna harabina nemozem volit, to sa proste neda, ze je akoze krestan a toto ma na krku...