Styk s prostitutkou

Príspevok v téme: Styk s prostitutkou
Milan45

Mal som pred 2 tyzdnami styk s prostitutkou s kondomom, ale lizala mi vajcia a teraz sa mi tam vyhodilo toto. Je to taky tvrdy mokvajuci vred. Co myslite, prejde to same alebo by som mal s tym ist k lekarovi? Mozevto odo mna chytit aj moja priatelka? Nevie o tom, lebo ma nastastie rada styk iba potme pod perinou, a neda si to vyhovorit, co je aj dovod, preco chodievam za prostitutkami.

Milan45

Aliss, nechodim za tymi na ulici, pred tymi ma doktor varoval. On hovoril o tych drahsich a niektore maju dokonca vystudovane vysoke skoly za ktorymi chodim. Ale nechcem to tu zbytocne rozmazavat. Najdite si to na internete ak chcete.
A zenu riesil aj psycholog, aj manzelska poradna, aj sexuolog. Jednoducho sa to neda zmenit, ona by privelmi trpela, ak by sa mi mala co i len trosku v tomto prisposobit. Uz ked ide ku gynekologovi, tak to je neprekonatelny problem. Sexulog sa musel tvarit, ze je psycholog specializujuci sa na styk, ked ju vysetroval.

Aliss

Plus, este mi napadlo...naco si s nou teda? To si nemozes najst partnerku, ktora bude v posteli uvolnena? Si taky frajer, ze olizat si nechas kym kolvek, ale riesit svoj vztah, to nie....

Aliss

Milan, davno ste mali obaja sediet v sexuologickej poradni, kde by vam poradili, najma partnerke. Lebo moze ist o sexualny alebo psychologicky problem. Ale rozumiem, ze lahsie je dat si vyfajcit prostitutke....Akoze mne sa rozum zastavuje, ale je to tvoj dodrbany zivot :) A plus, neverim, ze ti urolog povedal, ze od prostitutiek nemozes nic chytit :D Roztekom opijes priatelku, ale nie nas tu :D Nebolo to tak davno, co sa riesilo, ze bol jeden prostitut, ktory vedome siril hiv. Tak isto prostitutka, ktora vedome sirila hiv...Robila to roky! Pokial viem, slapky na ulici nemaju ziadnu povinnost sa davat testovat. Tuto povinnost maju take, co robia v roznych bordeloch, ale aj tam by som bola opatrna.

Milan45

No bol som u urologa, je to len zapaleny chlpok, lebo som si holil vajcia, kedze mi ich tie baby radi lizu a obtieralo sa mi to o boxerky, az sa to rozskrabalo. Dal mi Framykoin.
Povedal som mu o mojich navstevach prostitutiek a vravel, ze pokial to nie su take tie z osad, ze sa nemam coho bat, ze ma dokonca takych, ktori nepouzivaju kondomy a nic. Ze u nas nieco chytit je velka vzacnost, ze ak by som chytil AIDS, ze by to bola velka rarita. Ze max su chlamydie, ale ze to z toho ja ako chlap nebudem mat problem, ze to iba zena, ale ze ak sa partnerka bude stazovat, ze mu to mam prist povedat, ze mi povie, ako sa to vyriesi.
Takze priatelke nemusim nic hovorit. A ano, je to dovod na taketo riesenie, ked priatelka nie je za 10 rokov schopna mat sex inak ako tak, ze zhasne, schova sa pod perinu a caka, kym sa odbavim. Nechce si to nicim spestrit, ziadne svetlo, ziadne ine polohy iba, ze ona lezi a je pri tom uplne ticho. Rozpravali sme sa o tom milionkrat, nechce to zmenit, jej to takto vyhovuje, takze ja som si nasiel riesenie po tolkych rokoch. Prostitutka sa nehanbi urobit vobec nic, co chlap chce. Dokonca aj povedia, ze aby som povedal, co sa mi paci, ze to velmi radi urobia.

Pravda881

Veď to už pohľad a celkový dojem robí že je to chorý úchylný na tej fotke starý šalený dedinský úchyl sa čudujem že ho matka nedala liečiť.

Juris

Sú dôkazy že to plešaté monštrum sa dopúšťalo viacerých trestných činov a sú dôkazy neviem prečo polícia nekoná.

Aliss

Tibor Benedik, ak ste tak chory, ze tu zverejnujete svoje meno a fotku, tak ok, vasa vec....Ale pokial vam niekto chce uskodit a ukradol vam identitu, co je tresne, tak poprosim adminov, aby tento pripad riesili....