Mal som pred 2 tyzdnami styk s prostitutkou s kondomom, ale lizala mi vajcia a teraz sa mi tam vyhodilo toto. Je to taky tvrdy mokvajuci vred. Co myslite, prejde to same alebo by som mal s tym ist k lekarovi? Mozevto odo mna chytit aj moja priatelka? Nevie o tom, lebo ma nastastie rada styk iba potme pod perinou, a neda si to vyhovorit, co je aj dovod, preco chodievam za prostitutkami.
Styk s prostitutkou
Choroby iba od takého úchylného idiota ako si ty ktorý sa musí celý život.
Pravda. Na buzika sa fakt nezmozem :DD a on uz vobec.
Teraz som si citala tvoj prispevok. Vies, nie kazdy ma rad sex alebo inak povedane, nie kazdy ma rad tamtie a hentie polohy alebo oral alebo neviem čo. Takze ju obdivujem ze nerobi nasilu to co nechce. A kedze tebe sa to nepaci tak si si mal najst ine dievca ktore ti bude vyhovovat aj v tejto veci. Ale naopak, ty ju podvadzas. Takito ludia su u mna zbabelci nič viac. Lož ma ale kratke nohy a ak mas srdcom dobru priatelku, raz budes banovať že si ju stratil ale to uz bude neskoro. Si zbabelec :)
Tak mi treba toľko kuriev.
Heňa presne tak :) Aspoň raz prišla spravodlivosť. Teraz to už len oznámiť žene aby ste sa rozišli aby nechytila ďalšie choroby.
Tebe to vracia tak že celý život iba onanuješ blbeček ani len na buzíka sa nezmožeš.
Znizil si sa na taku uroven ze si podviedol. Zbabelstvo. A ovela viac si sa znizil tym ze si mal sex s prostitutkou, alebo inak povedane, sex s tovarnou na choroby. Teraz ti to karma pekne vracia :)
Tu mam skopirovane z clanku o syfilise:
Hlavné cesty šírenia syfilisovej infekcie:
globalizácia (zvýšený pohyb obyvateľstva),
slabá informovanosť mladých ľudí,
rizikové sexuálne chovanie, promiskuita, náhodní sexuálni partneri, sexturizmus
prostitúcia (sexuálni pracovníci),
homosexuálne orientovaná populácia, bisexuálni muži,
drogovo závislí ľudia,
mobilná populácia – námorníci, vodiči kamiónov.
Podla mna tie posledne prispevky pod nickom Milan45 nepise povodny autor temy ale niekto pod jeho nickom.
Nejaky smrad co sa nudi!
Vsehomir podvádzať partnerku za chrbtom... Pekné špiny, potom nemajte vzťah ale majte iba prostitútky.