Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny

Príspevok v téme: Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny
Barberka

Viem, ze ma nepoznate, ani mojho kamosa, ale skuste mi napisat vas nazor na nas vztah. Nevedela som, aky nazov dat mojej teme...Mam kamarata, on 35, ja 31. Uz cca dva roky mi dava najavo, ze mu nie som lahostajna. Ale! K nicomu sa nema. Nezavola ma von, maximalne raz za mesiac, ani to nie. Ja sa uz nesnazim byt iniciatorka nicoho, jednoducho som to nechala tak. Nebudem sa predsa stale niekomu ozyvat ako prva. Ked sme spolu, je to fajn, velmi fajn. Dava mi podnety, potom mi pise ako mu bolo fajn so mnou, akoby ma chcel vidiet castejsie ale to je vsetko. Ma nejake osobne problemy, takze absolutne netlacim, nekontaktujem, nevyhladavam, lebo uz som toho urobila dost a nechcem posobit ako vtierka. Vecne mi pise, ze co ma prist pride, ze netreba nic ponahlat, ze na dobre veci sa caka....Naposledy sme si pisali na vianoce. Prezradil mi, ze ide na mesacny vylet do Ameriky. Ked som potom kecala o tomto vylete s jeho kamosom, prezradil mi, ze nesiel sam, ale s dakou babou.....Nevyznam sa v tomto chlapovi. Nie je zle ist na vylet s kamoskou, ale schvalne si dal pozor, aby neprezradil s kym ide. So mnou ma problem ist von, co byvame 10 km od seba. S nou ide na mesiac do Ameriky....Vypisuje mi, ako miluje moje objatia, ako mi chce byt na blizku, ako ma ma rad a vela pre neho znamenam...a potom sa dva mesiace neozve, az ked ma cestu okolo nasho mesta, tak hodi spravu o tom. Je to divne. Chlapi, ked sa takto spravate k zene, asi skutocny zaujem o nu nemate, ze?

madgala

tak ale pokial sa k nicomu nema, tak ta podla mna len natahuje a nic viac. preco nevzal na ten vylet teba ale nejaku jeho kamosku? podla mna by si mala dat radsej od neho ruky prec, stracas cas

Zuzisko32

Ahoj,
necitala som vsetky prispevky takze asi ti to uz niekto napisal. Ale je to jednóduche a napisem to drsne a strucne-az tak velmi ta nezere. A dava ti to jasne na javo, ma ta ako tak rad, ale drzi si ta ako zadne dvierka ked nie je nic lepsie. Mas na viac! Obzri sa niekde inde!

analyzator

... neexistujú komplikovaný muži... sú len nechápavé ženy. Muž si môže takto rozbabrať aj dvadsať žien a pomaly ich obhospodarovať. Už Casanova tvrdil, že kto má ženy, má všetko. Vďačná žena dá hlavne milencovi aj mužove trenky. Takže, nikdy sa nevydávajte bez lásky.

pomelo

a to, ze ta berie ako kamaratku a priatelku, a nevie viac, o tom co si myslis?
niektori proste snivaju o svojich typoch, napriklad modelkovskych a pod.

Barberka

Omen, dakujem ti, si velmi mila :) Kiezby to bolo tak ako pises. Pomelo, ano je tam problem, mal psychicke problemy, problemy doma...Je to kombinacia roznych faktorov, ale urcite si nechava aj zadne vratka...Som zvedava casom co sa udeje

Omen

Barberka, tak mi neostáva nič iné, len ti zapriať veľa šťastia. Nájdi si partnera, ktorý bude mať ešte niečo navyše - bude ťa ľúbiť! : )

pomelo

mozno je to aj kvoli tomu osobnemu problemu, co si spomenula, mozno tam je pes zakopany, ze to chce najprv vyriesit

Barberka

Omen, dakujem ti. Ja som aj v jednom prispevku napisala, ze mam pocit, akoby cakal, ci nahodou nestretne niekoho lepsieho...prosto mi to tak pride. Lebo inak nevidim dovod, preco uz davno spolu nie sme. Kedze sa pacime jeden druhemu, sme spolu radi, mame vela spolocneho...Ale mas pravdu. Dostane odo mna poslednu sancu a ak ani tu nevyuzije, idem dalej :)

Barberka

Pomelo, ja som mu to otvorene povedala...ze sa mi paci a ze som s nim velmi rada. On to vie velmi dobre. Sofia, dakujem za nazor