Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny

Príspevok v téme: Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny
Barberka

Viem, ze ma nepoznate, ani mojho kamosa, ale skuste mi napisat vas nazor na nas vztah. Nevedela som, aky nazov dat mojej teme...Mam kamarata, on 35, ja 31. Uz cca dva roky mi dava najavo, ze mu nie som lahostajna. Ale! K nicomu sa nema. Nezavola ma von, maximalne raz za mesiac, ani to nie. Ja sa uz nesnazim byt iniciatorka nicoho, jednoducho som to nechala tak. Nebudem sa predsa stale niekomu ozyvat ako prva. Ked sme spolu, je to fajn, velmi fajn. Dava mi podnety, potom mi pise ako mu bolo fajn so mnou, akoby ma chcel vidiet castejsie ale to je vsetko. Ma nejake osobne problemy, takze absolutne netlacim, nekontaktujem, nevyhladavam, lebo uz som toho urobila dost a nechcem posobit ako vtierka. Vecne mi pise, ze co ma prist pride, ze netreba nic ponahlat, ze na dobre veci sa caka....Naposledy sme si pisali na vianoce. Prezradil mi, ze ide na mesacny vylet do Ameriky. Ked som potom kecala o tomto vylete s jeho kamosom, prezradil mi, ze nesiel sam, ale s dakou babou.....Nevyznam sa v tomto chlapovi. Nie je zle ist na vylet s kamoskou, ale schvalne si dal pozor, aby neprezradil s kym ide. So mnou ma problem ist von, co byvame 10 km od seba. S nou ide na mesiac do Ameriky....Vypisuje mi, ako miluje moje objatia, ako mi chce byt na blizku, ako ma ma rad a vela pre neho znamenam...a potom sa dva mesiace neozve, az ked ma cestu okolo nasho mesta, tak hodi spravu o tom. Je to divne. Chlapi, ked sa takto spravate k zene, asi skutocny zaujem o nu nemate, ze?

Omen

Barberka, nečítala som príspevky, tak sa možno budem opakovať. Máš vzťah- nevzťah. Vyhovuje ti to? Ak áno, tak si počkaj, kedy sa ozve.
Môj názor je však taký, že máte dosť rokov na to, aby ste obaja vedeli, čo od života chcete. Mám taký pocit, že to tento mladý muž ťahá na dve strany. Mala by si s ním hodiť reč, nech sa jasne vyjadrí. A potom buď mať vzťah s ním alebo všetku komunikáciu s ním raz a navždy ukončiť a zaloviť v inom rybníku. Rozhodnutie je na tebe...

SofiaElla

Mne toto príde ako čistá oblbovačka za účelom mastenia si ega. Raz za čas sa ozve, aby zistil, či si stále namotaná, zistí (asi), že si, a zas sa spokojný vyparí.

Barberka

Rado, velmi dobre poznam toto forum, mnohi si tu chodite kopnut do druhych. Kebyze napisem, ze ho kontaktujem, doliezam, dozadujem sa, som iniciatorka, co by si mi napisal? Ze to tak ma byt a som super? Nie, pisal by si mi isto a ked nie ty, tak iny, ze som chora stihacka a mam sa dat liecit. Chcem nechat chlapovi cas, nech sa da dokopy skrz osobne problemy a az potom zacne byt on iniciator (kedze pred rokom a pol som bola iniciator ja, ale nechytal sa). A teraz zas citam ironicke poznamky o tom, ze mam sediet doma a cakat...Nie, ja nebudem opat ta, co sa bude ozyvat. Nie, jednoducho nie. Som zena, nie chlap. Az mi da jasne najavo, ze to s nami mysli vazne, mozem ho balit od rana do vecera. Dovtedy nie

Rado36

Tak sa neiniciuj nic a cakaj dalej az za ten tvoj zamrznuty kamarat rozmrazi, najleosiw je sediet, cakat a nic nerobit ze?
Len aby si neskoncila takto
youtu.be

Barberka

Zena, mna to nerozculilo, skor som nemohla pochopit, ze sa niekto cuduje a pritom ani nevie, aka je situacia. Ale to je na tomto fore bezne. A to co mi radis v druhom prispevku, to som uz pocula od viac ludi. Aby som ja prva iniciovala pusu, stretko, rande, bla bla. Ale to nechcem. Co ak sa zas bude citit blbo, lebo budem ta aktivnejsia? Niektorym chlapom to vyhovuje, ale pochybujem, ze aj tomuto. Pockam az pride z vyletu a uvidim co bude

zenaSVK

Zase mne Vy obidvaja pripadate taki nemastni-neslani, sa neviete rozhybat k nejakej akcii?
Vsak ho pozvi niekam a ked budete niekde sami tak sa cin. Pritul sa k nemu, a ked sa vase tvare priblizia pri rozhovore tak ho skus pobozkat a sleduj ako zareaguje. Ak sa odtiahne budes vediet ze tadial vztah nevedia ak sa prida k bozkavaniu zacni ho vasnivejsie a vasnivejsie bozkavat, a zistis ze potreboval len nakopnut...
Chapes ze?

zenaSVK

Dobre, vsak sa nerozculuj, mas pravdu najst si normalneho muza co nema nejaky psyhcicky problem je dost narocne ako hladat ihlu v kope sena. Je malo normalnych co stoja zato.
Mozno je tak slusne vychovany ze je zdrzanlivy a nevie dat emocie najavo. Mozno ma oroblem so stitnou zlazou. Pri hypotyreoze je nizke libido, apatickost, letargia, depresia,..
Preto je taky ani z voza ani na voz ...ale zase do ameriky s hentou siel..

Barberka

Pomelo, tazko sa to sudi, lebo na to kolko ma rokov, ma za sebou tri dlhodobe vztahy. Ziadne jednorazovky. On je totiz mojho brata kamos a vzdy brat vravel, ze kym na chate vsetci s niekym spavaju, tento chalan si radsej sedi pod hviezdami vonku a fajci. Nie je podovin, naopak velmi zlaty. Ale ako pisem nizsie, ma mensi osobny problem. Preto je utiahnuty. Ale faktom je, ze je momentalne v Amerike s inou......Komplikovane. A ano, je krasne, ked sa objimeme a on reaguje tak, ze mu to je velmi prijemne, ze ma ma velmi rad a chce mi byt takto nablizku castejsie. Ale potom sa lakne a uz nerobi nic.

Barberka

No a co, ze som si za dva roky nikoho ineho nenasla? Za to on nemoze. Nenasla som si, pretoze nikto spolahlivy a dobry v mojom okoli nebol. Bola som za tu dobu na rande par krat a boli to magori. Jeden na mna ziarlil, este sme ani poriadne pizzu nedojedli. Jeden ma prenasledoval na vsetkych socialnych sietach, druhy si vysiel so mnou vonku, zatial co sa jeho priatelka starala o ich mesacne babo (nevedela som to). No a ten posledny si chcel zo mna urobit naplast po tazkom rozchode. Takze kym zacnes sudit, ze som si dva roky nikoho nenasla, najprv sa spytaj, co za tym je.