Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny

Príspevok v téme: Komplikovany muz - otazka na muzov aj zeny
Barberka

Viem, ze ma nepoznate, ani mojho kamosa, ale skuste mi napisat vas nazor na nas vztah. Nevedela som, aky nazov dat mojej teme...Mam kamarata, on 35, ja 31. Uz cca dva roky mi dava najavo, ze mu nie som lahostajna. Ale! K nicomu sa nema. Nezavola ma von, maximalne raz za mesiac, ani to nie. Ja sa uz nesnazim byt iniciatorka nicoho, jednoducho som to nechala tak. Nebudem sa predsa stale niekomu ozyvat ako prva. Ked sme spolu, je to fajn, velmi fajn. Dava mi podnety, potom mi pise ako mu bolo fajn so mnou, akoby ma chcel vidiet castejsie ale to je vsetko. Ma nejake osobne problemy, takze absolutne netlacim, nekontaktujem, nevyhladavam, lebo uz som toho urobila dost a nechcem posobit ako vtierka. Vecne mi pise, ze co ma prist pride, ze netreba nic ponahlat, ze na dobre veci sa caka....Naposledy sme si pisali na vianoce. Prezradil mi, ze ide na mesacny vylet do Ameriky. Ked som potom kecala o tomto vylete s jeho kamosom, prezradil mi, ze nesiel sam, ale s dakou babou.....Nevyznam sa v tomto chlapovi. Nie je zle ist na vylet s kamoskou, ale schvalne si dal pozor, aby neprezradil s kym ide. So mnou ma problem ist von, co byvame 10 km od seba. S nou ide na mesiac do Ameriky....Vypisuje mi, ako miluje moje objatia, ako mi chce byt na blizku, ako ma ma rad a vela pre neho znamenam...a potom sa dva mesiace neozve, az ked ma cestu okolo nasho mesta, tak hodi spravu o tom. Je to divne. Chlapi, ked sa takto spravate k zene, asi skutocny zaujem o nu nemate, ze?

zenaSVK

A ty to s nim tahas dva roky??????????
Si padla na hlavu?
Vsak kasli nanho a najdi si ineho. Ja som mala nieco podobne v minulosti tiez. Chalan sa nevedel rozhybat ci chce alebo nechce vztah. Nakoniec som to ukoncila ja, ked sa scenar opakoval niekolko krat to iste povedala som si a dost ja koncim a tebou. Vies co sprav, hladaj inde, ak sa ti zadari ukaz sa pred nim s frajerom a slwduj ako zareaguje. Ak mu budes lahostajna ani nemrkne ale ak mu to rani srdce emocie spravia svoje to mi ver. On to s tebou taha dva roky, ma ta istu lebo za dva roky si si nikoho nenasla a tak zi je tebou isty a nic nemusi robit. Ukaz mu ze ty takeho co sa nevie rozhybat nechces.

pomelo

asi taky typ chalana, zvysuje si ego, chcel by mat plno kamosiek, frajeriek, ale zas sa mu nechce randit, viazat sa, travit cas s jednou, lebo ma aj kamosov, aj sport, aj ine veci v hlave a nevie co chce. mozno je to inak,len ma to napadlo. zas je prijemne, ked nas niekto objima a vravi nam, ako nas ma rad.

Barberka

Mysli, a ty citaj lepsie. Pisem, ze uz dlhu dobu ho nevyhladavam, nepisem ako prva, nedoliezam. Robi to on sam. Ale malo. A po tom, ako sa horko tazko stretneme, ukazuje zas znaky, ze je zalaskovany, chce zas castejsie stretka, chce byt pri mne, chce castejsi kontakt, ale skutek utek. Preto som nazvala temu, ze je komplikovany. Nie ze je idiot alebo co, len ze komplikovany. Toto "dusno" trva uz dva roky medzi nami. Z toho rok a pol sa mu ja nijak nepripominam, neozyvam ako prva. Nechavam iniciativu na nom

mysli

Tak sa naňho vyser..
Doliezaž za ním a vidíš že si preňho len kamoška. Nevolaj mu, nepíš mu, nevyhľadáj ho a uvidíš či sa spamätá.
Ak sa nezmení ani po tomto jeho postoj k tebe a nezačne ťa on vyhľadávať tak budeš vedieť načom vlastne si.
Lebo ak mám niekoho rád tak ho vyhľadávam, píšem mu, volám. Proste ten človek mi chýba ak nieje so mnou.

Barberka

Pisete o randeni, lenze ja som s nim nikdy nerandila. Vzdy ked sme isli von, sli sme ako kamosi. Ak sme aj isli sami, stretli sme par znamych, ti sa k nam pridali. Nemozno teda vraviet o randeni. To je cele na tom to najdivnejsie. Napise, ze je rad so mnou, ale nevyhladava ma casto. Prizna sa, ze mu nie som lahostajna, ale ako je mesiac dlhy, neopyta sa ma, ako sa mam. Chcel by byt so mnou ale rande sme zatial nemali...Divne to je cele. Najhorsie je, ze mu do hlavy nikto absolutne nevidi, takze tu mozeme len hadat, o co mu ide alebo nejde. Mna len zaujimalo, ci zeny toto zazili a najma nazor muzov, ze co si o tom myslia

antizoznamko

tiez poznam takych co randia s viacerymi naraz
Si zober o com su zoznamky?
Tam randia muzi s viacerymk zenami a ony o tom ani nevedia ze v piatok ide na rande s jednou a v sobotu s druhou, o tyzden s tretou atd. Zeny to iste asi tiez..

dobreuz

Toto je úplne bežné v dnešnej dobe, väčšina „randí“ s viacerými a necháva si zadné vrátka a je to rovnako u mužov ako aj u žien, proste hnusná doba.

mamnadchu

Preto by vela zien prijalo polygamiu teda vztah s dvoma-troma zenami ktore miluju. Nedkazu mat jednu radi ale maju dve ci tri.
Myslim ze je vela zien ktore tiez takto maju.
Polygamia by nebola zla ak by sa ti zeny medzi sebou nezrali navzajom a neziarlili jedna na druhu ze..?
Asi si mu ako zadne dvierka. Ma ta rad ale ma rad aj inu. A ne hce stratit ani teba ani ju.

Barberka

Pride mi to podobne ako tebe. Ako keby si neustale nechaval zadne vratka, ze co ak pride niekto lepsi...chapem, ze ma osobne problemy, ale napriek tomu by sa nemusel zahravat s niekoho citmi a je jedno, ci som to ja alebo nejaka ina. Ved ked s niekym chcem byt, dam mu to najavo a urobim pre to nieco. Ked nechcem, nevypisujem, nedavam nic najavo. Ale toto, co on robi je nieco medzi tym a je to hnusne. Lebo samozrejme, ze sa mi paci a ked clovek nevie na com je, naco toto cele omg