Ahojte, chcela by som tiež prispieť do diskusie... :) Môjho brata trápilo veľmi dlho akné, keď bol v puberte. A dostal sa z toho len pomocou alternatívnej liečby a to konkrétne s týmto CBD olejom: www.cannapio.sk. Natieral si ho na tvár. Takže určite vyskúšajte, ak nebudete už vedieť čo :)
Prírodnými olejmi proti akné či problematickej pleti
Ja môžem odporučiť prírodnú kozmetiku iuvenio.
Ja som dostal od kamošky sérum a krémik z iuvenio.com a odkedy ich používam sa kvalita mojej pleti veľmi zmenila..vyrážky sú minulosťou a moja pleť je hladučká..takže za mňa prírodná kozmetika určite funguje.
mne na hydrataciu pleti pomaha serum z lavycosmetica. je to olejove serum, ktore ju krasne hydratuje a zbavi vrasok
ja tiež používam a pomáhajú mi
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ja už dávno nemám 18 a pleť stále vyrážková...už neviem, čo s tým. Teraz v lete sa mi enormne premasťuje
Ked mam vyrazku, hlavne teraz kvoi rusku. Tak si to natriem tetree olejom a vysusi to aj vydezinfikuje
česká prírodná a aromaterapeutická značka Nobilis má úžasné prírodné oleje...a hlavne za normálne ceny
Aj vy bezradne stojíte pred zrkadlom a neviete, čo by zabralo na vašu problematickú pleť? Rastúci počet odborníkov v oblasti krásy a starostlivosti o pleť sa prikláňa k používaniu rastlinných olejov ako účinného prostriedku v boji proti akné.