Bezbolestné spôsoby samovraždy?

Príspevok v téme: Bezbolestné spôsoby samovraždy?
Eelena

Mám tridsaťjeden rokov, dlho sama, neplodná, vďaka čomu som sama, nie som žiadna kráska, chlapov nepriťahujem, chlapi, ktorí sa mi páčia ani na mňa nekuknú, občas som taká sexuálne vzťahovo frustrovaná, že už som uvažovala aj nad rande s lezbičkami, trápne, čo už. Pracujem v práci, ktorá ma nebaví, nemám túžbu robiť kariéru, nie som na to stavaná. Nechcem sa tu ľutovať, ani nič také, ale mňa to tu proste nebaví, chcela by som aby ma niekto vypol, aby ma vyplo a už som sa nezapla. Občas kukám na nôž a mám chuť sa bodať ako zmyslov zbavená, ale bojím sa bolesti. Nebaví ma môj život, nechcem ho už žiť. Poraďte nejaké bezbolestné konce.
Rady typu: Nájdi si prácu, ktorá by ťa bavila alebo venuj sa sebe a nájdi lásku v sebe a podobné vtákoviny si nechajte, už som ich dostala miliardukrát. Vďaka za rady.

Nuz co

Presne ako Tutanchamon, ani ja som na ženy nemyslel "idem von lebo chcem nejakú po*ebať" myslel som "chcem sa zoznámiť, aby som mal vzťah, zážitky, lásku a niečo si spoločne budovali" ale hovno platné. Ešte to nejakej povieš a si za teplého.

Acaaa

Tutanchamon ty to v skutoxnosti nechces. Ano kazdy treti chlap je taky lenze on taky chce byt cize nepise po forach ze to urobi ale rovno ide so toho. Ty si nespokojny sam so sebou a v skutocnosti to vobec nechces inak by si na nejake forum ani nechodil. To iste plati o zakladatelke- ty sa nechcew zabit lebo ten kto sa chce naozaj zabit, vstane a ide ! A o bezbolestnych a rychlych samovrazdach vie aj decko. Mas len skrat.

Tutanchamon_xD

To mi je úplne jedno, čo do života pritiahnem. Doteraz som nepritiahol nič, takže nemám čo stratiť.

To, čo som napísal je objednávka k psychiatrovi ? Tak to potom by tam musel chodiť asi každý tretí chlap v mojich rokoch, pretože takto koná veľmi veľa chlapov.

Ja viem, že ženám sa to nepáči. Asi by ste boli radšej, keby som na tom takto aj do 50tky ako Pilcuk. Zmena je dobrá do života by som povedal. Bohužiaľ toto je zmena k horšiemu. Možno ma to začne baviť a budem konečne šťastný. Uvidíme :)

Cliattsi

Počkaj, či som JA muž alebo žena? :.) Muž. A ty by si mala byť žena.
Všimol som si ťa už dávnejšie ale zatiaľ som ti nič nepísal... Iba som pozoroval :) tie tvoje rady

Aliss

Cliattsi, ano, urcite, suhlasim s tebou. Preto je v takom momente lepsie, ak si necha clovek poradit a daju sa mu moznosti. A uz je skutocne na nom, ci nieco z toho prijme. Ak neprijme nic a dokonci zivot (nie samovrazdou) s tymto pocitom, bohuzial, ponesie si to dalej. Ja verim na reinkarnaciu, preto pisem "ponesie si to dalej", ale keby aj ziadna nebola, kam asi ide taka utrapena dusa? Bludi si kdesi medzi svetom zivych a mrtvych. Aj ked je to niekedy tazke, strasne tazke v sebe vydolovat, pocit vnutornej slobody, pokoja a pohody, je to najvzacnejsie, nez cokolvek ine. To pozna kazdy, kto bol nejakym sposobom na dne. Ked som v pohode, viem milovat, viem lasku davat, prijimat a aj prekazky sa zdolavaju lahsie. Podla prezyvky to neviem urcit, si muz ci zena? :)

Cliattsi

Viac menej súhlasím vo všeobecne s tvojimi radami aj teraz.
Ja mám názor, že keď má človek dostatok vnútornej energie, aby urobil zmeny, tak keď si to zaumieni, tak ich urobí. Ale keď mu tá energia chýba, ide to veľmi ťažko alebo vôbec. Keď sa mu nedarí tak pri týchto prekážkach rýchlo stratí motiváciu ísť ďalej. Lebo to ide stále dokola. Prestáva preto dúfať v lepšie a myslí na smrť.

Aliss

Tutanchamon, vela stastia v tvojom rozhodnuti. Je to velmi smutne, ale vybral si si sam....Mas len 25, mozes si najst partnerku, s ktorou vsetko pekne zazijes, ale ako si sa nastavil, tak bude. Nepritiahnes si do zivota v tom pripade nic ine, nez to, co si sam vytvoril, ako dokonalu predstavu....Btw, odkial si?