Denticor

JarkoKov

Ja som s tým úplne spokojný lebo mi to dosť pomohlo. Keď niekomu vidno že nemá zuby pôsobí ako žobrák a ja som presne tak pôsobil. Darmo sa oblečiete v práci pekne keď kolegovia na vás pozerajú s odporom lebo vám chyba nejaký zub.

SpisakM

Dobrý deň Lilly_fg,
dovoľte mi reagovať na váš komentár.

Píšete, že Denticor kupuju na Aliexpresse.
- Rád by som poznamenal, že Denticor je môj vynález, môj produkt. Nedá sa kúpiť nikde inde. Vyrábame ho u nás v našej firme. Všetko, dokonca aj krabička a vnútorný obal je vyrobený na Slovensku.

Píšete, že Material z ktoreho je to vyrobene je cinsky shit.
-Rád by som poznamenal, že na základe stoviek falošných zlých recenzií a výmyslov, rôznych podnetov od osôb, ako je aj táto vaša recenzia, sme mali množstvo kontrol od SOI po ÚORZ cez Okresné úrady. Denticor je na trhu viac rokov. Predávame ho do celej EÚ. Zložky, z ktorých je Denticor vyrobený prešli všetkými kontrolami, a žiadna z kontrol nepoukázala na to, že je to ako píšete, čínky shit.

Viete, mňa osobne už unavuje odpovedať na tieto vymyslené negatívne recenzie, ktoré majú za cieľ iba poškodiť môj vynález. Na jednej strane chápem, sa možno bojíte, že ľudia k vám neprídu do ambulancie a nebudú platiť tisíce eur za tie isté zubné korunky, ktoré môžu mať v prípade Denticor za 59€. Ale Denticor nemá za úlohu nahradiť prácu zubárov.

Viete, na jednej z kontrol, som sa dozvedel, že na Slovensku v určitých "podnikateľských kruhoch" panuje presvedčenie, že kto nemá peniaze na zuby, má ostať bez zubov. Ja som zásadne proti tomu. Nie je hanba nemať peniaze, zvlášť v dnešnej dobe.

Inak, ak by ste bol skutočný zákazník, tak ste si určite všimli to veľký vytlačené telefónne číslo v návode na použitie. Všetky požiadavky našich zákazníkov riešime cez telefón. Totiž ak niekto potrebuje pomoc a poradiť, cez email ani cez recenzie sa nedá poradiť, ako si urobiť doma nové zuby. To sa dá iba osobne alebo cez video rozhovor. Ale to naši zákazníci vedia.

Prajem vám všetko dobré.
S úctou
Michal Spišák

Lilly_fg

Denticor kupuju na Aliexpresse pozor!!!! Nedajte saoklamat niekym kto nakupuje korunky afazwty z Ciny- sami ti to objednajte- dental crown napr zadajte na ali!! Hnus !!!! A na fb zablokovali komentare, aby ludia nepisali!!! Material z ktoreho je to vyrobene je cinsky shit!! Uvolnuje sa chemia do tela, v ustach su slinne zlazy a na jazyku.. ach jaj hroza

Suamente

Mne DENTICOR pomohol. S bývalým manželom som mala veľké problémy. Alkohol a bitky skoro na dennom poriadku. Došlo to až tak ďaleko že som skončila v nemocnici s vyrazenou sánkou. Ústa mi opuchli a o pár zubov som prišla. Ten odporný človek je už chvalabohu v base, nechcite vedieť akým peklom som si prešla. Ale späť k téme aby som sa veľmi nerozpisovala. Kto nemá zuby vie, aký je to pocit keď na vás pozerajú ako na treťotriednu bytosť ako na bezdomovca pritom som za nič nemohla. Na tento vynález nedám dopustiť a je mi úplne jedno, čo si myslíte o mne. Síce nové zuby nie sú úplne 100% ale to som ani za tú cenu nečakala. Denticor mám iba dočasne kým si nenašetrím na implantáty, škoda že sú také drahé. Ale teraz aspoň nie som bezzubá. Ja denticor beriem ako dočasnú vec. Veď nebudem predsa bez zubov.
A ešte dodatok pre pani zubárku, čo tú píše somariny. Odporúčam, dajte sa liečiť. Patríte na psychiatriu.

IDDQD

Neviem kam táto diskusia smeruje a niektoré príspevky sa nedajú ani čítať. Denticor je geniálny vynález. Klobúk dolu pred tým, kto také niečo vymyslel. Ja som veľmi spokojný.

Emil.

eva216

Prepáčte, ale kto ste, aby ste si dovolili poukazovať, na akom aute jazdím? Ceny v mojej ambulancii odzrkadľujú reálnu kúpyschopnosť obyvateľstva. To, že ste v živote nič nedokázala, že ste sa v škole neučila, je iba vaša chyba. Ak nemáte v hotovosti 1700€ na implantát, stále si môžete zobrať pôžičku. Dnes vieme vyhovieť naozaj každému a prístup sa zmenil. U nás garantujeme, že z ambulancie kvôli nedostatku peňazí nevyhadzujeme. Všetko je o komunikácii a dohode.

Marika Kovacova

Pozor!!! Eva216 je zubarka!!! Pozor!!! Neverte jej ani slovo!! Pozrite na facebook a ked si date hladat jej prezyvku tak píše že robi v zubnej ambulancii v bratislave. A ona nechce aby ste kupovali denticor pretoze nezarobi. Eva216 ak si myslite ze sa schovate za prezyvku tak sa mylite. Ja dobre viem kto v skutocnosti ste!! Preco mate ceny take vysoke? A na akom aute sa vozite? Pozrite sa na svoje hodnotenia co vam ludia nechali ved kazdy na vas nadava. Ironia. A to si hovorite vysoskolsky vzdelana osoba? Mozno vam stupla do hlavy utkvela predstava ze vy pani doktorka ste nedotknutelna a neomylna. Ja zijem z materskej. Tiez mi chyba zub. Urobite mi zub za 60E? Alebo ma vyhodite z ambulancie pretoze nemam peniaze na vase predražene zakroky? To si fakt myslite ze sme milionari len tak 100E za opravu kazu???

ido7

ono v podstate sú dve skupiny ľudí ako tak sledujem diskusie a recenzie. spokojný ľudia a nespokojný ľudia.

spokojný sú všetci čo si zuby vedeli urobiť.
nespokojný sú všetci čo si zuby nevedeli urobiť.

pretože nie všetci sme šikovný veď dentikor je o tom že si každý urobý nové zuby sám! ak máte obe ruky ľavé tak choďte za zubárom!

mne to trvalo 2 dni a funguje to!!! tak tu prosím neklamte a nešírte zlé myšlienky pretože je to iba vaša vina že to neviete. stačí ak dodržíte postup. bože dnes sú ľudia lenivý aj umyť si zuby. tak je jasné že si nebudú vedieť urobiť nové zuby.