Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov

Príspevok v téme: Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov
totojepravda

Ze neverite? Ano, vravi sa, ze chcu krasne zeny. Lenže ak sa kraska "nezveladuje", ani si ju v obycajnych handrach a nenamalovanu nevšimnu.

1. Tie krásne ženy nosia drahý make-up. Dobre vieme, že čím drahší make-up, tym vyzera na pleti lepšie a prirodzenejšie.

2. Pačia sa im tie vysolarkovane- solarko niečo stoji.

3. Pačia sa im tie s peknymy zdravymi rovnymi zubmi - čiže ak niektorej rodičia nedali na strojček napr., musi si to zacvakať sama. Pripadne aj bielenie nie je zadarmo.

4. Pačia sa im chude no zaroven ceckate- takuto genetiku ale nemaju vsetky, vacsina chudych ma male prsia - a plastika tiež nie je lacna zaležitost. A ano. maju radšej tu s tymi umelymi ako tu so ziadnymi či malymi.

5. Pačia sa im dlhe huste vlasy - ak priroda takto zenu neobdari, volia pričesky - a tie vieme koľko stoja. A darmo budu vraviet teraz ze to su umeliny, kazdy jeden sa za takou aj s pričeskom otoči. učesy, stylingy, farbenia - to niečo stoji

6. Chcu ženy, čo vyzeraju luxusne. Tym ale nemoze byt akakolvek kraska oblečena v obyčajnom oblečeni- Musi byt drahe, štylove, z fajnoveho materialu a sexy.

7. Musi mat peknu pleť- pleťove pripravky niečo stoja.

8. Pačia sa im fit ženy. Fitko niečo stoji.

9. Čudujete sa, prečo chcu ženy bohatych mužov? Aby ich mohli spravit krasnymi. A aby sa citili krasne. Krasa je dnes viac-menej o peniazoch a ked si pozriete napr. ako vyzerala taka Plačkova pred rokmi a dnes - tak musite uznat, ze je to riadny rozdiel a k lepšiemu. A čo jej pomohlo ? Peniaze. Ja neverim v škarede ženy- neexistuju. Existuju len chudobne ženy- z každej by sa dala spravit kraska pomocou plastik, drahych šiat a dobreho make-upu.

Takže chlapi, nevyhovarajte sa, ste rovnaki

Man_76

" totojepravda", dovol, aby som zareagoval na tvoj prispevok. Uctite nemienim nikoho urazit, ani sa na nic hrat ci nad niekoho povysovat. Citaj trochu medzi riadkami, vo vacsine z vas je velka miera zatrpknutosti. Chcel som vas nastartovat, prebudit, dat na vedomie, ze nic nie je zadarmo a ked nieco chceme dokazat, treba preto aj nieco urobit. A ver, ze vysledok je priamoumerny snazeniu.
A co robim na tomto fore? Pred nejakym casom som mal aj ja svoje problemy (ako inak so vztahom), a niektori ludia ma tu povzbudili, poradili. Preto sem obcas zabludim a snazim sa taktiez pomoct.

klakson

antisex,

nepozriem sa na ne preto, ze by sa mi pacili, len rad sledujem chodiace grotesky. Zaujima ma, co vsetko dokazu niektore zeny urobit, len aby zaujali pozornost. Chodia ako matohy, rozpravaju, ako nahravky z magnetofonu.
Tu sa asi nie je velmi o com bavit, Ide o typicky temu obmedzenej autorky, ktora si mysli, ze to co si mysli ona, si myslia vsetci, iba preto ze si to mysli ona. A este sa o tom snazi vsetkych presvedcit, ze jedine jej nazor je ten spravny.

ivobrick

1., nie nepaci sa mi makeup a dokechlena na celom xichte
2., nie nepaci sa mi solarko
3., jediny bod v ktorom suhlasim
4., nie, ceckate fakt nie.. len chude
5., vy sami si nicite vlasy, vselijakymi sprostymi a casto neprirodzenymi farbami
6., nie, staci ked ti sedi a vies narabat s farbami
7., luxusne? to myslis tie luxusne shopping mall fifleny ktore si nevedia zladit ani kovy? skvor 3/4 z nich vyzeraju ako klauni + to kontrastne licenie, lica linky obocie.. akoze maj trochu sudnosti, niesi slepa nie? JE to neprirodzene
8., do fitka fakt chodit nemusi..
9., bohatu nechcem, staci aby vedela pocitat do 2. Pytas sa preco? Pretoze 1 prijem + dalsi prijem je vzdy viac ako 1 prijem. Chcem aby pracovala.
10., ak sa najde chlap ktory si zaplati prizivnicku, nech sa paci, a tie twinsky co si hodila do temy si nechaj, ona ani nevie poslat pohladnicu na poste..

totojepravda

Vidim, že sa to tu zvrhlo na utoky na autorku, skor ako na vyjadrenie sa k veci.

Kraska ochmajgot a alfasamec man_76 sa tu však očividne prišli len pochvalit. Aj to sú zrejme len plané reči.

Nie, moji zlati, nemam nadvahu, naopak. Mekač som jedla naposledy pred 5timi rokmi a kedze som z neho 2 dni grcala, viac som tam nikdy nevkročila. Nefajčim, nepijem, nedrogujem, takže predstava o tom, alfasamec man, že ty si lietadlo a ostatni jedia len hamburgre a chlastaju je trochu scestna. Ja len nerozumiem tomu, že ked spomeniem plastiky, tak hned si pod tym predstavite 100 plastik. Často ide o male korekčne upravy. Napokon, man sam na konci vravi, že sebavedomie a pekny vyzor robia zazraky. A sebavedomie plynie z pekneho vzhladu, ktory sa dnes dá dosiahnut aj plastikami, inak by neboli take uspešne asi.

Ja som chcela poukazat na to, že muži sú tiež na peniaze, hoci sa to nonstop vyčíta len ženam.

Čo ma však najviac udivije, že tu chodia take krasky ako ochmajgot či alfasamci ako man a potrebuju tej hamburgrovej spodine občas pripomenut, ze tu su aj oni a že oni to vedia lepšie. Ako to že nerobite nejaku uzitocnejšiu cinnost ? :(

Man_76

Autorka...
Mas to dost pomylene. Najprv si ujasni, co je krasa a co pritazlivost. A co vlastne muzi a zeny chcu.
Kedysi som mal sexualnu partnerku nieco na sposob tebou opisovanych barbin. Ano bola pekna, ale nic viac. Len bola pekna. A porovnam to s priatelkou, co som mal po nej. Nebola krasna, ale nevyslovne pritazliva. Chapes? Krasny usmev, vedela rozdavat radost, vzrusoval ma uz len pohlad na nu, nevyslovne ma pritahovala, v posteli sme si neskutocne rozumeli, vedeli sme sa cele hodiny rozpravat, bola inteligentna a scitana.
To, zeby clovek bol pre niekoho pritazlivy alebo nie, prameni z jeho vnutra, a ano, samozrejme sa musi o seba aj starat, pekne obliekat, udrziavat sa. Ale to nestoji tazke peniaze!!!
Povedzme ja. Mam okolo styridsiatky, cely zivot som na sebe pracoval, ci uz dusevne alebi fyzicky, slusna kariera. Ano musim do seba aj investovat. Auto neriesim, kedze zamestnavatel mi poskytol na neobmedzene pouzivanie relativne luxusny automobil, ale musim si kupovat kvalitne obleky, pripadne si ich davat sit na mieru. Plus kosele, topanky... Ale to je vedlajsie. Aj v sukromi chodim rad pekne obleceny, ale urcite nekupujem v drahych butikoch. A staram sa o seba. Pravidelne sportujem behavam, cvicim doma. Vidis, da sa aj tvrdo pracovat na svojej kondicii a nestoji ma to ani korunu. Staram sa o zuby, o to aby som bol pritazlivy (podla zien vraj som). Hadaju mi o desat rokov menej ako mam. A trufam si povedat, ze kondiciu mam lepsiu ako drviva vacsina dvadsiatnikov.
Co sa tyka financii, tak nerozhadzujem, ale ked nieco chcem tak si kupim a nemusim sa pozerat na kazde euro. A nerobim to kvoli zenam, ale kvoli sebe!!! Chcem vyzerat dobre, chcem sa pacit sam sebe, nechcem sa nicoho odriekat. V sucasnosti mam stalu partnerku a samozrejme chcem sa jej pacit ako muz.
Pripada mi to, ze ludia co nadavaju na zeny, muzov, tak by sa mali pozriet sami na seba. Ak vas niekto odmietne, no a co? Vsak z toho sa svet nezruti. Ideme dalej. Zacnite sa o seba starat, zvyste si sebavedomie. Najlahsie je sadnut si s niekym, vytiahnut flasu vina, fajcit a prezierat sa. Nadavat na kazdeho, co sa ma lepsie. Takze nie hranolky a hamburger, ale behanie a knihu. Sebavedomie, pekny vyzor a inteligencia robia zazraky.

ochmajgot

Autorka témy, sama si nejaká neschopacka so sebou niečo robiť. Ja tiež niesom prachata ale starám sa o seba a meninám na to kopec prachové. Cvičiť sa dá aj doma bez fitka, o vlasy sa starám, nepoužívam žiadne "reklamovane" a drahé šampóny ani prípravky, klasický zihlavovy a vlasy sú krásne husté dlhé. Do solária občas zájdem, a tých pár eur na to dám ak chcem byť opálená. V lete samozrejme som čo najviac na slniečku. Dobrý make Up je síce drahší, ale keď je pleť opálená tak ho nepotrebuješ, lebo slnko lieči aj akné. Ak už make Up, tak na nejaké príležitosti. Nechty si viem spraviť aj sama, handry kupujem v sekacoch, je to len o tom dobre sa zladiť. Každá žena vie vyzerať dobre, ak má vkus a vie sa pekne upraviť a obliecť a môže vyzerať ako z módneho časopisu. A samozrejme dobrá nálada a úsmev robia zázraky. Ak ti to chýba, tak ti ani sto plastík nepomôže. Najjednoduchšie je fnukat a závidieť pekným ženám...

in blossom

este sa smejem aj na tom, ze muzi z dobrych rodin chcu bohatu a sexi (bohata nie som, sexi asi ano), no tak ja osobne som bola viackrat balena roznymi napr. lekarmi a inymi velmi vzdelanymi a z dobrych pomerov, pri niektorych to bolo ocividne ze im ide o zabavku ale niektori takito muzi mali so mnou vazne umysly, ale ked to nebol chlap podla mojich predstav, tak som to nebrala, nechcela.
jednoducho ked chlapa zena naozaj zaujme, tak neriesi ci ma prachy alebo co. a zeny tak isto, hladaju nieco specialne, ale ked to nenajdu, tak sa mnohi uspokoja v takych polovztahoch a tam potom ano, vyberaju podla penazi, postavenia a inych atributov. vo svojej podstate ale kazdy hlada nieco viac nez tieto hluposti, len ludia sa tak radi klamu a najviac samych seba