Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov

Príspevok v téme: Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov
totojepravda

Ze neverite? Ano, vravi sa, ze chcu krasne zeny. Lenže ak sa kraska "nezveladuje", ani si ju v obycajnych handrach a nenamalovanu nevšimnu.

1. Tie krásne ženy nosia drahý make-up. Dobre vieme, že čím drahší make-up, tym vyzera na pleti lepšie a prirodzenejšie.

2. Pačia sa im tie vysolarkovane- solarko niečo stoji.

3. Pačia sa im tie s peknymy zdravymi rovnymi zubmi - čiže ak niektorej rodičia nedali na strojček napr., musi si to zacvakať sama. Pripadne aj bielenie nie je zadarmo.

4. Pačia sa im chude no zaroven ceckate- takuto genetiku ale nemaju vsetky, vacsina chudych ma male prsia - a plastika tiež nie je lacna zaležitost. A ano. maju radšej tu s tymi umelymi ako tu so ziadnymi či malymi.

5. Pačia sa im dlhe huste vlasy - ak priroda takto zenu neobdari, volia pričesky - a tie vieme koľko stoja. A darmo budu vraviet teraz ze to su umeliny, kazdy jeden sa za takou aj s pričeskom otoči. učesy, stylingy, farbenia - to niečo stoji

6. Chcu ženy, čo vyzeraju luxusne. Tym ale nemoze byt akakolvek kraska oblečena v obyčajnom oblečeni- Musi byt drahe, štylove, z fajnoveho materialu a sexy.

7. Musi mat peknu pleť- pleťove pripravky niečo stoja.

8. Pačia sa im fit ženy. Fitko niečo stoji.

9. Čudujete sa, prečo chcu ženy bohatych mužov? Aby ich mohli spravit krasnymi. A aby sa citili krasne. Krasa je dnes viac-menej o peniazoch a ked si pozriete napr. ako vyzerala taka Plačkova pred rokmi a dnes - tak musite uznat, ze je to riadny rozdiel a k lepšiemu. A čo jej pomohlo ? Peniaze. Ja neverim v škarede ženy- neexistuju. Existuju len chudobne ženy- z každej by sa dala spravit kraska pomocou plastik, drahych šiat a dobreho make-upu.

Takže chlapi, nevyhovarajte sa, ste rovnaki

totojepravda

clooo ci pilcuk ty si najvacsi pokrytec tu na fore, je to pravda, tak sa netvár že nie.

Ale ja ti dokazem, ze krasa muzom nestači, pokial ju zena nezveladuje bohatstvom, nezačne sa spravat namyslene, či obklopovat sa ludmi, kt. jej zvysia socialny status a nezačne sa obliekat ako "flandra" ako to tu zvyknete pisat, alebo kym sa nezačne fotit s kyticami 100 ruzi a v luxusnych reštikach, aby vam ukazala aka je draha a luxusna a kolko musite mat, aby ste si ju dokazali kupit. A zatial co slintas nad takymi fotkami vypisujes tu na fore ake su vsetky zeny hnusne zlatokopky.

Určite poznaš spevačky Twiins. Obe pekné baby, uz davno nenaspievali ziaden hit, hlas maju ako tak ok, ale mame tu ovela vacsie talenty. Ony su niečo ako Dara Rolins. Napriek tomu ich muzi zeru, a ludia ich ovela viac sleduju ako tych skromnych talentovanych lebo zveladuju svoju krasu bohatstvom, sexy drahym oblečenim, roznou kozmetikou a hlavne otvorene to ukazuju a chvascu sa a tvaria sa, ze su niečo extra --> a ludia presne TOTO miluju. Chvastanie sa a namyslenost. Vzrušuje ich. Preto uvidiš tolko followerov u twiinsiek www.instagram.com či Dary www.instagram.com ale už neuvidiš tolko followerov u KRASNEJ Simy Martausovej, ktora sa nechvasce krasou, neoblieka ako "flandra" ani sa nechvasce v luxusnych satach bohatstvom, aj keby mohla, lebo vsetky predpoklady na to ma. www.instagram.com Ak by si chcel namietat, ze ona je na scene nova, pozri sa kolko sledovatelov ma slušne a neluxusne oblečena Jana Kirschner ;) www.instagram.com

Uz chapes? Poznam babu, ktora bola vzdy krasna, ale kedysi este nezarabala ani ju nikto nesponzoroval a tak chodila oblečena obyčajne. Teraz sa to stalo, začala sa obliekat a fotit na dovolenkach v Dubaji v sexy luxusnych handrach a hned ju miluju vsetci ti, čo si ju predtym nevsimali a lajkuju ako o dušu, pchaju sa jej do zadku. Aj muzi, čo si ju predtym nevšimali ju zrazu žeru a nonstop volaju von. Lebo sa chvastanim sa a odhalovanim svojho tela zvysil jej socialny status, lebo presne take spravanie chlapi miluju. Amen

Fixinela

Preco hluposti? Vsetko stoji peniaze, ci chlap si mysli, ze zena je carodejka a uz sa taka krasna narodi, ci rano vstane? A kazdy den vyzera rovnako krasne? Je to vymenny obchod, chlap plati za krasu. Cim vacia krasa, tym viac plati. Jednoducha matematika. Chod do obchodu a zistis. Znacka tiez stoji viac ako nahrada.

savoy

To bude z nejakeho feminity magazinu opisane. Alebo z nejakej nasprostastej argentinskej telenovely citovane.Nechce sa mi verit, ze by niekto dospely dokazal take mnozstvo hluposti spisat.