Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov

Príspevok v téme: Aj chlapi chcu bohaté a uspešne ženy aneb prečo chcu ženy bohatych chlapov
totojepravda

Ze neverite? Ano, vravi sa, ze chcu krasne zeny. Lenže ak sa kraska "nezveladuje", ani si ju v obycajnych handrach a nenamalovanu nevšimnu.

1. Tie krásne ženy nosia drahý make-up. Dobre vieme, že čím drahší make-up, tym vyzera na pleti lepšie a prirodzenejšie.

2. Pačia sa im tie vysolarkovane- solarko niečo stoji.

3. Pačia sa im tie s peknymy zdravymi rovnymi zubmi - čiže ak niektorej rodičia nedali na strojček napr., musi si to zacvakať sama. Pripadne aj bielenie nie je zadarmo.

4. Pačia sa im chude no zaroven ceckate- takuto genetiku ale nemaju vsetky, vacsina chudych ma male prsia - a plastika tiež nie je lacna zaležitost. A ano. maju radšej tu s tymi umelymi ako tu so ziadnymi či malymi.

5. Pačia sa im dlhe huste vlasy - ak priroda takto zenu neobdari, volia pričesky - a tie vieme koľko stoja. A darmo budu vraviet teraz ze to su umeliny, kazdy jeden sa za takou aj s pričeskom otoči. učesy, stylingy, farbenia - to niečo stoji

6. Chcu ženy, čo vyzeraju luxusne. Tym ale nemoze byt akakolvek kraska oblečena v obyčajnom oblečeni- Musi byt drahe, štylove, z fajnoveho materialu a sexy.

7. Musi mat peknu pleť- pleťove pripravky niečo stoja.

8. Pačia sa im fit ženy. Fitko niečo stoji.

9. Čudujete sa, prečo chcu ženy bohatych mužov? Aby ich mohli spravit krasnymi. A aby sa citili krasne. Krasa je dnes viac-menej o peniazoch a ked si pozriete napr. ako vyzerala taka Plačkova pred rokmi a dnes - tak musite uznat, ze je to riadny rozdiel a k lepšiemu. A čo jej pomohlo ? Peniaze. Ja neverim v škarede ženy- neexistuju. Existuju len chudobne ženy- z každej by sa dala spravit kraska pomocou plastik, drahych šiat a dobreho make-upu.

Takže chlapi, nevyhovarajte sa, ste rovnaki

savoy

Fixinela.

mas pravdu. Ak chces dobre vyzerat, musis si to zaplatit. Ci myslis, ze ak chces chapaveho, inteligentneho, sikovneho a pekneho muza, tak ten by ti mal fakturovat naklady na skolu, podnikanie, posilovnu a kozmetiku, ci oblecenie, za ktore on zaplatil?

daniela2

fitness permanentka, krémy, parfém, no a nenakupujem v second hande. Akurát som si na internete našla pekné šaty, ktoré by som si rada kúpila. A pozerala som, že je nejak chrípkové obdobie, a v práci dosť kašľú, možno by sa zišlo colostrum, či také dačo na imunitu. A videla som tam aj sérum na pleť v katalógu. A k tým šatom čo mám by bola dobrá aj iná kabelka, každá žena v práci predsa nosí zakaždým inú kabelku. A topánky.
Zájsť si urobiť nechty a na pedikúru. Kozmetika, masáž tváre a obočie.
Nie je to len otázka peňazí, ale aj o tom, že o seba dbám. Aby som sa páčila sama sebe. Na to, aby som sa páčila sama sebe to jednoducho potrebujem. Možno je to niečo, čo mi dáva sebavedomie a imidž. Takže hej, stojím nejaké peniaze, zatiaľ si to hradím sama, ale keď budem na materskej, príjem mi výrazne klesne.

ZenaSk

No ja mozem jeb*t co sa muzim paci, dolezite ze ja sa sama sebe pacim a nebudem sa prisposobovat co sa paci im.
Zeby som sa riadila nazormi muzov... pch..

daniela2

tu nejde o to nebyť bohatý. Mať auto ako 50 ročný je bežný životný štandard. A mať dačo našetrené tiež. Predpokladám, že fajčíš. To zvyknú najmä tí ľudia, ktorí sa sťažujú, akí sú chudobní.
Tí chudobní ľudia väčšinou nie sú chudobní preto, že sú ozaj chudobní, ale preto, že nevedia rozumne hospodáriť s peniazmi. Vidím to všade okolo seba. Kupujú si polotovary, alebo hotové jedlá miesto toho, aby si pripravili normálnu večeru.

Jawa450

Clooo to chces povedat, ze ta priemerne vyzerajuca zena ma vedla seba pohateho partnera? Alebo toho priemerne vyzerajuceho chudobneho partnera, to skor. Ty sam seba presviedcas o nezmysloch a veris im. Ty sa zien jednoducho bojis, mas vysoke poziadavky, ktorym sam nezodpovedas, ked nie si bohaty nemozes mat krasku, ostatne su pre teba stare a neviem co. Opakovana loz sa stava pravdou, ale len pre teba. Uz si davno mohol mat zenu, zo stretnutia si bol dokakany, vyhybal si sa mu a napokon z neho usiel. Aj tak bola pre teba stara, lebo ty si sa v 50 rokoch zobudil, ze chces mat dieta s mladou a krasnou zenou. Si pipi?

clooo

"totojepravda", píšeš úplné nezmysly. Priemerne vyzerajúce ženy do úpravy svojho zovňajšku a do oblečenia nemusia ani zďaleka investovať toľko peňazí ako muži do domov, aút a neviem čoho všetkého, aby zaujali náročné a nenásytné ženské. Po druhé, aj 150 kilová ženská s bradavicami niekde z rozpadajúcej sa drevenice má väčšinou po svojom boku partnera, no nanajvýš priemerne vyzerajúci a najmä chudobný muž si u žien ani neškrtne. Takže koho tu chceš presviedčať o týchto nezmysloch naozaj netuším.