Prejedam sa odkedy som prezila tragicku udalost

Príspevok v téme: Prejedam sa odkedy som prezila tragicku udalost
Badday

Prosim vas ako zastavit prejedanie? Pred pol rokom som prezila obrovsku traumu, nechcem pisat co sa stalo, islo o smrt, odvtedy ine nerobim, iba sa prejedam. Nedokazem to zastavit. Pribrala som uz 14 kil a ide to stale hore. Cim viac priberam tym je mi horsie, ale cim viac jem tym lepsie sa citim na dusi. Co mam robit? Nechcem byt tucne prasa :( V noci nespavam, chodim spat o 3 rano, robim poobedne tak to nevadi, je to jedine miesto, kde sa ovladam s jedlom. Akonahle pridem domov zeriem, neskutocne. Pomoc :(

Tomas12345

Badday :

Lenže prejedaním tomu nijak nepomôžeš. Jedine co môžeš dúfať je to že sa dotyčnému podaril získať posmrtný život a že sa s ním raz ešte niekedy stretneš a toto môže zariadiť len Boh, takže jediné tvoje riesenie je zasvätiť život Bohu.

oxalis

zajdi za psychologom ten si vypyta peniaze za to mozno si to budes vazit viac. zmenu hladaj v nutri v sebe, nie v okoli tam seba a svoj pokoj nikdy nenajdes. odporucam precitat si knihu od Viktora Franka Zmysel zivota.
Vsetko sa da zvladat aj utrpenie. presla som si vela vecami a ani ja nemam veci idealne, ale zistila som, ze veci okolo seba a ani ludi neovplyvnim a kedze moje uvazovanie bolo sebedestrukcne, musela som zacat od seba. Seba mas. to je jedine co mas a s cim pracujes. Psychiater by ti uz dal antidepresiva. Lepsia je meditacia. fakt to skus. su ludia s rakovinou ktori vedia ze budu mat 3 mesiace. z takych si mozes brat priklad ako oni uvazuju a uz nad nicim neplac co bolo a je. pusti si toto slobodnyvysielac.sk . Ak chces daj sem mail napisem ti este par veci

oxalis

nebudeme si brat rady kaslem ja na vas cas ze mi tu rady pisete, mne je najhorsie a prisla som sa len vyplakat a lutujte ma.

Badday

No obesila, ale nie svina, ale clen rodiny. A k jedlu ma to nuti. Doslova ako keby mi nieco sepkalo bez a daj si, zozer to. V praci to ide, lebo sa okrem wc a prestavky nesmiem hnut z miesta. A slobodna volba? Tu uz davno nemam. Dalsi clen rodiny ma kvoli smrti prveho nici a depta. Nemoz odist lebo sa musim starat o neho starat. Nemozem pracovat kde chcem a robit co chcem. Koniec mojmu cestovaniu a praci v ktorej som chodila po svete. Namiesto toho som vo vyrobe. V meste ktore nenavidim. Moj zivot je uplne ho..o.

oxalis

Život ti dáva otázky a ty odpovedaj činmi a najlepšie ako vieš. Ak to naprvýkrát nedáš nevadí, zanalyzuj prečo nevyšlo a hľadaj cestu, aby druhýkrát si ukázala životu, že to dáš aj napriek trápeniu, ktoré prežívaš. Aj v tom najhoršom trápení je jediné čo ti vždy ostane. Slobodná voľba. To ako sa zachováš. Prečo to potom v práci ide sa kontrolovať? Určite ti odporúčam začať s meditáciami. Napr. www.youtube.com
Pán doktor Nešpor vie čo je dobré. Ak by si chcela aj nejaké knihy, kľudne mi napíš ebrietas@seznam.cz . Ja nerada čítam, to sú knihy pre tých, čo neradi čítajú :) Som bývalá bulimička.

dobreuz

Tomas12345 prestaň sa už hrať na odborníka na všetky oblasti, iba tu vypisuješ blbosti čo si čítal na internete.