Prosim vas ako zastavit prejedanie? Pred pol rokom som prezila obrovsku traumu, nechcem pisat co sa stalo, islo o smrt, odvtedy ine nerobim, iba sa prejedam. Nedokazem to zastavit. Pribrala som uz 14 kil a ide to stale hore. Cim viac priberam tym je mi horsie, ale cim viac jem tym lepsie sa citim na dusi. Co mam robit? Nechcem byt tucne prasa :( V noci nespavam, chodim spat o 3 rano, robim poobedne tak to nevadi, je to jedine miesto, kde sa ovladam s jedlom. Akonahle pridem domov zeriem, neskutocne. Pomoc :(
Prejedam sa odkedy som prezila tragicku udalost
Tak to ti veríme musíš to mať ťažké keď sa o teba starajú kvôli obeseniu člena rodyny...
s týmto by mal podľa mňa vedieť pomôcť psychológ
www.martinus.sk tuto si kup.
zajdi za psychologom ten si vypyta peniaze za to mozno si to budes vazit viac. zmenu hladaj v nutri v sebe, nie v okoli tam seba a svoj pokoj nikdy nenajdes. odporucam precitat si knihu od Viktora Franka Zmysel zivota.
Vsetko sa da zvladat aj utrpenie. presla som si vela vecami a ani ja nemam veci idealne, ale zistila som, ze veci okolo seba a ani ludi neovplyvnim a kedze moje uvazovanie bolo sebedestrukcne, musela som zacat od seba. Seba mas. to je jedine co mas a s cim pracujes. Psychiater by ti uz dal antidepresiva. Lepsia je meditacia. fakt to skus. su ludia s rakovinou ktori vedia ze budu mat 3 mesiace. z takych si mozes brat priklad ako oni uvazuju a uz nad nicim neplac co bolo a je. pusti si toto slobodnyvysielac.sk . Ak chces daj sem mail napisem ti este par veci
nebudeme si brat rady kaslem ja na vas cas ze mi tu rady pisete, mne je najhorsie a prisla som sa len vyplakat a lutujte ma.
No obesila, ale nie svina, ale clen rodiny. A k jedlu ma to nuti. Doslova ako keby mi nieco sepkalo bez a daj si, zozer to. V praci to ide, lebo sa okrem wc a prestavky nesmiem hnut z miesta. A slobodna volba? Tu uz davno nemam. Dalsi clen rodiny ma kvoli smrti prveho nici a depta. Nemoz odist lebo sa musim starat o neho starat. Nemozem pracovat kde chcem a robit co chcem. Koniec mojmu cestovaniu a praci v ktorej som chodila po svete. Namiesto toho som vo vyrobe. V meste ktore nenavidim. Moj zivot je uplne ho..o.
Tak akože, tá otázka bola neskutočne dobrá, to ti poviem rovno. Lepšie si sa spýtať nemohol.
Život ti dáva otázky a ty odpovedaj činmi a najlepšie ako vieš. Ak to naprvýkrát nedáš nevadí, zanalyzuj prečo nevyšlo a hľadaj cestu, aby druhýkrát si ukázala životu, že to dáš aj napriek trápeniu, ktoré prežívaš. Aj v tom najhoršom trápení je jediné čo ti vždy ostane. Slobodná voľba. To ako sa zachováš. Prečo to potom v práci ide sa kontrolovať? Určite ti odporúčam začať s meditáciami. Napr. www.youtube.com
Pán doktor Nešpor vie čo je dobré. Ak by si chcela aj nejaké knihy, kľudne mi napíš ebrietas@seznam.cz . Ja nerada čítam, to sú knihy pre tých, čo neradi čítajú :) Som bývalá bulimička.
Tomas12345 prestaň sa už hrať na odborníka na všetky oblasti, iba tu vypisuješ blbosti čo si čítal na internete.