Som agresívna-psychológ

Príspevok v téme: Som agresívna-psychológ
Anna345

Ahojte, chcem sa porozprávať - vyrozprávať o svojom probléme. Možno by ste mi vedeli poradiť. Správam sa agresívne ku svoju partnerovi. Keď sa hádame, stane sa, že sa neovladnem a udriem ho. Chcem navštíviť psychológa lebo aj keď sa sama snažím poradiť si s vlastným hnevom, príde situácia a ja znova zlyham. Mali ste niekto takýto problém ? Vedeli ste ho vyriešiť ?

Kimmy_CA

cloo / Pilcuk, ty sa zase daj liečiť z narcisizmu. Človek môže mať istú formu tolerancie k problémom iných ľudí, ale ten (postihnutý) človek musí mať aj nejakú formu sebareflexie a spätnej väzby. A nie ako ty, čo tu po celom fóre zatiaľ len plošne rozosievaš nenávisť voči ženám kvôli tomu že máš komplexy a trpíš narcizmom. Minulý rok v meste, kde zatiaľ ešte momentálne bývam jeden dement s takýmito podobnými názormi ako tu už dlhú dobu prezentuješ ty sa rozhodol pomstiť svetu, a tak si prenajal dodávku a jazdil s ňou po chodníkoch tak, aby vyzabíjal čo najviac ľudí (nakoniec ich bolo desať a ďalší boli zranení, niektorí doživotne zmrzačení). A ako dôvod ten chlap uviedol presne toto isté, že ho ženy nechcú lebo majú záujem o fajnovejších chlapov (niečo v tom zmysle). Rozosievať takto nenávisť voči celej jednej skupine ako to robíš ty ("ženy sú špiny" a podobne tvoje výroky) by malo byť trestné.

Kimmy_CA

Ja si myslím, že tvoju frustráciu a následne z toho vyplývajúce agresívne prejavy (nezvládnuté reakcie) môže spôsobovať aj stres z nedostatku spánku a starosti s novo narodeným dieťaťom. To býva ťažké obdobie. A taktiež nedostatočná opora zo strany manžela. Nerýpe on do teba moc? Môj bývalý manžel toto zvykol robiť, že začal rýpať. Spätne si uvedomujem, že jeho cieľom takto bolo vyprovokovať hádku.

pohoda-zivot

Agresivitu spôsobujú aj parfémy a parfémované aviváže, vône do domácností, alebo aj vône v aute. Pokial tieto veci používaš, zbav sa ich. Chemické vône dokážu spraviť v mozgu veľkú šarapatu. Poumývaj si doma aj v aute s octovou vodou všetko, do prania pridaj vždy tak 2 deci octu, detskú aviváž, len trocha stačí. Aj paplon a vankúš. Veľmi to pomáha aj pri astme.
Existuje pomoc.

emminia

jednoznačne bude dobré, keď navštíviš psychológa a je super, že si takýto problém priznáš a chceš sa z neho dostať. držím palce aby sa to aj podarilo! :)

Omen

Mjanik, energetická rovnováha orgánu môže byť len narušená a už sa to môže odraziť buď vo fyzickej, psychickej alebo kombinovanej energetickej nerovnováhe. Záleží od stupňa narušenia a od konkrétneho jednotlivca. To ale neznamená, že choroba už prepukla. Mimochodom neuviedla žiaden fyzický prejav - neodpovedala. Ak by s tým išla k lekárovi, ani by jej nespravil pečeňové testy, vysmial by ju.
V rámci preventívky jej tieto testy spravia a sama uvidí, ako je na tom.

Omen

Anna, ty to z v l á d n e š!!!
Si silná, pomenovala si problém, priznala vlastnú vinu, a to len tak niekto nedokáže! A začínaš na sebe makať. Tak ti držím palce, poprajem veľa síl, aby si to zvládla a dala manželstvo do poriadku. Mám ti taký pocit, že vy dvaja k sebe patríte. : )

Omen

Nie, nemusíš mať chorú pečeň. Stačí, aby si ju mala v energetickej nerovnováhe a aj žalúdok, potom psychickým prejavom tej nerovnováhy je agresivita, hnev...
Preto som sa ťa pýtala na tieto dva orgány.
Môže to byť aj hormonálna nerovnováha alebo aj kombinácia viacerých príčin.

Anna345

Omen
Fuu s tým objatím... to si mi nasadila teraz chrobáka do hlavy. Čaká ma tvrdá práca na sebe, určite nemôžem zvalovať vinu na druhých. Problém je vo mne a možno to budú aj poblúznene hormóny, ale skôr si myslím, že teraz prežívam stresujúce obdobie a jednoducho to nezvladam.