Uzkost

Príspevok v téme: Uzkost
Taja123456

Co moze pomoct na uzkost? Som v permanentnom strese, strachu pred mamou, cokolvek urobim zle, staci len ze ma zly den a zacne sceny vyhrazky.Ja uz ked to citim a nemam kam utiect bojim sa co pride.Mala som uz zachvat ze som cely nabytok vyvratila, vrieskam ale to zacne aj ona este viac urocit az mam chut ju zabit, tazke dusim v sebe hnev.Z toho mam potom uzkosti, chodim po byte, hore dole, obcas zacne aj srdce byt a citim ze praskne a zomriem.Take stavy mam.Je pomoc ina ako psychicke lieky.Bez psychologa.Mama este tvrdi ze si znicim zivot liekmi.Vyhraza sa aj v tomto .Viem som dospela mam mat svoj rozum ale v tomto sa nevyznam.Znicia lieky zivot ale co je bez nich je akoze lepsie ? Ked to ide az k smrti?

Tomas12345

Si dospelá, takže prečo sa nepokúšaš osamostatniť ked sa ty s mamou nebýva dobre ?

Uzkosti sa z dlhodobého hladiska liečia antidepresívami, s krátkodobého hladiska benzodiazepínmi ktoré su obzvlast v tomto ucinne, no nemali by sa brat dlhodobejsie. Z liekov bez predpisu je dobrý i guajacuran, ktorého ucinna latka guejfenesín uvolnuje svalstvo a pôsobí i proti uzkosti. Mozes ho vyskusat a ked nezaberie tak zájdi za psychiatrom.

Idris9966

To ma mrzí ,mal som to podobné doma s matkou bolo to veľmi zlé , hádky krik na skoro dennom poriadku ale zvládal som to , paradoxne sa mi zacali úzkosti až keď som sa odsťahoval z domu.Uzkosti pretrvávajú a nedajú sa mi odstrániť silou vôle takže som sa objednal ku psychiatričke (konečne po vyše roku) tak som zvedavý hhh . Určite ti nezničia život keby si tam šla.(musíš vedieť ty či to naozaj potrebuješ alebo nie ) .hentaka matka ti ho môže zničiť viac ako nejaké prášky