Uzkost

Príspevok v téme: Uzkost
Taja123456

Co moze pomoct na uzkost? Som v permanentnom strese, strachu pred mamou, cokolvek urobim zle, staci len ze ma zly den a zacne sceny vyhrazky.Ja uz ked to citim a nemam kam utiect bojim sa co pride.Mala som uz zachvat ze som cely nabytok vyvratila, vrieskam ale to zacne aj ona este viac urocit az mam chut ju zabit, tazke dusim v sebe hnev.Z toho mam potom uzkosti, chodim po byte, hore dole, obcas zacne aj srdce byt a citim ze praskne a zomriem.Take stavy mam.Je pomoc ina ako psychicke lieky.Bez psychologa.Mama este tvrdi ze si znicim zivot liekmi.Vyhraza sa aj v tomto .Viem som dospela mam mat svoj rozum ale v tomto sa nevyznam.Znicia lieky zivot ale co je bez nich je akoze lepsie ? Ked to ide az k smrti?

Tomas12345

Idris9966 :

CO som pozeral recenzie má dobré ohlasy, a mne zabrala už jedna tabletka a to som mal vtedy dost silné panické ataky.

Tomas12345

Taja 123456 :

Chápem, no máš to komplikované. Tvoja mama asi trpí nejakou frustráciou ktorú si vybíja na tebe. Bolo by dobré zistiť akou frustráciou to tvoja mama trpí a zbaviť jej ju.

Na uzkost je velmi dobrý guajacuran.

Taja 123456

Tomas 12345 Ostala som vsak sama, nieco malo penazi na autobus.Zlakla som sa co urobim, co ak nebudem mat dost, co ak bus nepojde, co ak sa mi vybije mobil, ostanem tam spat? Sama , niekde von? Tak som zavolala priatelovi, nech sa vrati, ospravedlnila som sa za scenu a odviezol ma domov. To je asi dovod preco neviem odist aj s tadeto...

Taja 123456

Tomas12345 Keby som vedela odist,zrejme tu uz nebyvam.Asi to nejde.Je to nadlho a je toho vela.Napisem ti ale jeden priklad. Netyka sa mamy. Bola som s priatelom na aute na jazere. Uz po takom malom rozchode. Nastval ma, nemohla som to uz s nim vydrzat, tak som vystupila.

Lollka

Zacni chodit k psychologicke. Nemusis sa bat, psycholog ti ziadne lieky nepredpise, ani nemoze, nie je doktor. Skor ta len usmerni. Matke to nehovor ked si myslis zeby ta za to ponizovala.

Cliattsi

Mal som podobny zivot a.este aj mam.
Nacjlepsie by bolo, keby si mala peniaze. Kupila by si si pozemok bola by si tam sama a nemala by si taketo stavy.

Dalsia moznost je horcik+ zinok+b6. Ked bude zaujem, napisem presnejsie.

Takatomatka ta psychicky znici. Tak ako mna znicila ta moja.