Je taketo spravanie bezne?

Príspevok v téme: Je taketo spravanie bezne?
vykolajena24

Zdravim, mam 24 rokov a o osem rokov starsieho priatela. Pozname sa sotva dva mesiace z internetu. Zo zaciatku pisania vyzeral byt taky normalny, rozumny a vtipny. Bezna konverzacia, bezne otazky. No v posledne dni mi pise podla mna trochu uchylnosti a tak chcem vediet vas nazor ci je to vo vztahu bezne alebo mi ma zasvietit cervena kontrolka ze nieje celkom v poriadku a je zaletnik.
Totizto, doteraz sme spolu pisali bezne infosky, co robime, ako sa mame, kde sme boli a pod. No posledne dni mi pise take vety z nicohi nic ze:
Mam chut sa s tebou milovat, Chcem ta vidiet nahu, Poslem ti fotku aky je vzruseny, Tuzim po tebe, Posli svoje nahe foto, Mam erekciu pomoz mi s tym, Chcem ti bozkat intimne miesta, tuzim ti masirovat muslicku, Chcem ti drazdit bradavky nech sa stoporia, Si vlhka uz? Ako casto si to robis? Rad by som do teba vnikol, Chcem to robit s tebou odzadu a podobne zvrhle vety a ja si pripadam ze si pisem nie s dospelym muzom ale nejakym nadrzanym mladikom pod 20 rokov! Videli sme sa dvakrat a nic medzi nami nebolo akurat mi chytal zadok a chcem ma hladit na prsiach a v rozkroku a tiez sa chcel hned bozkavat na prvom rande. Stopla som ho vcas. Niesom zvyknuta vpustit niekoho do intimnej telesnej zony hned na zaciatku.
Ako je toto normalne? Neviem ale ked som bola na pokeci este na strednej cize takych sedem rokov dozadu tak toto mi tam muzi casto pisali. A teraz pri nom si opat pripadam ze som na pokeci a mam 17 rokov.
Ako zo zaciatku sa zdal byt okej a ani nie po dvoch mesiacoch mi zacne davat navrhy na sex? Mozem od neho cakat vazny a trvaly vztah?
Alebo je to len jeden z tych sexuchtivych uchylov ?
Spravaju sa takto muzi bezne? Ako mam vediet ze to nepise dalsim desiatim zenam na zoznamke?

ahjaj

veď mu na rovinu povedz, že sa na toto ešte necítiš, a či musíš, či je to požiadavka z jeho strany. Inak s randením, či dopisovaním s ním vo všetkej slušnosti pokračuj, ale keď furt začína s týmto, tak to ukonči.
Ja by som mu napísala, že sa z jeho rečí cítim ako sexuálny objekt bez toho, aby som bola najprv človekom. Možno pochopí.
Inak osamelosť robí s ľuďmi všeličo, preto by som sa pokúsila ešte nejak to vyriešiť komunikáciou s tým, že ak to nejde, netreba to siliť a prípadne sa mu dá odporúčať aj erotický salón v jeho meste s platenými službami.

kolaria

A od staršieho chlapa si čakal niečo iné? Je jasné, že taký chlap potrebuje už aj takéto veci rozoberať!

naivny

ja v tom nič zlého nevidím. Jednoducho túži a má nejaké predstavy. Asi je extrovert, že si ich nenechá pre seba. Internet znesie veľmi veľa.

jetamtoho

Ale no tak ludia ved dnes je kopa takych vztahov ze sa vidia raz do tyzdna. Ved ked su ludia rozlietani kade tade za pracou cestuju tak sa necudujte ze je taka doba vztahov na dialku a cez pisanie zato moze štat ze nuti ludi odchadzat od svojich lasok. Je to vztah ale na dialku. Zase mi.pride ze jej zavidite ze ma sancu si zatrtkat a vy sedite doma s nohami pri sebe..

Lollka

No tiez by som toho chlapa nenazyvala svojim priatelom po dvoch (alebo hocikolkych) mesiacoch pisania a len dvoch stretnutiach. To este nie je vztah ale len take randenie uplne v zaciatkoch. Neviaz sa nanho a nenazyvaj ho svojim priatelom lebo potom koniec budes brat ako rozchod a to ziaden rozchod nie je, to je len zidenie z kratsej cesty po tom ako sa vyfarbil, este pred tym ako nejaky vztah vobec zacal. Chapem ze je ti to luto, aj mne vtedy bolo ked som to stopla s tym co ma oblapaval, ale lepsie takto ako sa potom trapit vo vztahu. Z pisania ho bohuzial nemozes poznat, mnohi sa pretvaruju.

Aliss

Videli ste sa dvakrat? :D A to uz je akoze vztah? No ja ti neviem...kazdy ma vlastne tempo, ale vy ste to evidentne vzali z nejakeho divneho konca. Nevies o nom nic. A nedusuj sa, ze to nie je pravda. Je. Po dvoch mesiacoch pisania si a dvoch stretkach, nemozes povedat, ze sa dobre poznate. Prd ste spolu zazili, nevies aka je jeho skutocna povaha....Ked ide rychlejsim tempom, ale stoji ti za to, tak mu to povedz, stopni ho a navrhni ako budete fungovat dalej. Ked ti za to nestoji, tak s nim nebud.