Zdravim, mam 24 rokov a o osem rokov starsieho priatela. Pozname sa sotva dva mesiace z internetu. Zo zaciatku pisania vyzeral byt taky normalny, rozumny a vtipny. Bezna konverzacia, bezne otazky. No v posledne dni mi pise podla mna trochu uchylnosti a tak chcem vediet vas nazor ci je to vo vztahu bezne alebo mi ma zasvietit cervena kontrolka ze nieje celkom v poriadku a je zaletnik.
Totizto, doteraz sme spolu pisali bezne infosky, co robime, ako sa mame, kde sme boli a pod. No posledne dni mi pise take vety z nicohi nic ze:
Mam chut sa s tebou milovat, Chcem ta vidiet nahu, Poslem ti fotku aky je vzruseny, Tuzim po tebe, Posli svoje nahe foto, Mam erekciu pomoz mi s tym, Chcem ti bozkat intimne miesta, tuzim ti masirovat muslicku, Chcem ti drazdit bradavky nech sa stoporia, Si vlhka uz? Ako casto si to robis? Rad by som do teba vnikol, Chcem to robit s tebou odzadu a podobne zvrhle vety a ja si pripadam ze si pisem nie s dospelym muzom ale nejakym nadrzanym mladikom pod 20 rokov! Videli sme sa dvakrat a nic medzi nami nebolo akurat mi chytal zadok a chcem ma hladit na prsiach a v rozkroku a tiez sa chcel hned bozkavat na prvom rande. Stopla som ho vcas. Niesom zvyknuta vpustit niekoho do intimnej telesnej zony hned na zaciatku.
Ako je toto normalne? Neviem ale ked som bola na pokeci este na strednej cize takych sedem rokov dozadu tak toto mi tam muzi casto pisali. A teraz pri nom si opat pripadam ze som na pokeci a mam 17 rokov.
Ako zo zaciatku sa zdal byt okej a ani nie po dvoch mesiacoch mi zacne davat navrhy na sex? Mozem od neho cakat vazny a trvaly vztah?
Alebo je to len jeden z tych sexuchtivych uchylov ?
Spravaju sa takto muzi bezne? Ako mam vediet ze to nepise dalsim desiatim zenam na zoznamke?
Je taketo spravanie bezne?
Boze zeny, to ste fakt tak nenormalne alebo co??? Pises si s tym chlapom ani nie 2 mesiace cez net a ty si myslis, ze je to nejaky vztah??? Ze spolu chodite? Ja tieto "vztahy" cez internet nepovazujem za realne vztahy. Aj ked ste sa stretli 2x a z toho uz ti vypisuje taketo veci. Ach jaj. Vykasli sa na to dievca. A trochu rozmyslaj.
BJ 2, keby si nebol nabo. fanatik, co je pre vztah este horsia alternativa ako ten sexualny maniak, tak okey. Ty zas prides na prve rande s bibliou, to uz je len vyhra.
Este moje doporucenie som zabudol - samozrejme neriesit. Okamzity koniec, a spravat sa dalej uz podla mojho scenaru. Najprv vybudovat (osobny vztah) - to znamena, ze sa stretavate aspon 3x do tyzdna, a dlhsie nez 2-3 mesiace. Nieze si pisete. Ak netlaci na sex, ani neskusa, vtedy je potencionalny kandidat (moze este padnut neskor na inych veciach, ale to aj ty... to poznate, ci ide o pravu lasku). Este pred cim je sex, doporucujem, aspon pol roka riesit spolocne byvanie, je to ine, ako ked niekoho vidis jeden vecer obcas, ako ked si s nim v byte kazdy den a musite sa zosuladit v domacich veciach.
Tato doba je chora. Nenalet na tu sexualnu blbost. Ma to byt tak, ako Kristus hovoril.
Vela stastia.
Nieje to pravda, ze mu musi ist iba o sex. Ani ze si musi pisat s 10 dalsimi.
Ale je to vysoko pravdepodobne. V kazdom pripade, tito muzi chcu uz rychlo nejaku babu na sex, a ked sa z toho vykluje aj vztah, o to lepsie. Nemusi ta hned podvadzat, ani vyuzit iba cisto na sex. Nevies to z toho zistit. Dokonca, nevie to ani on sam, ako to dopadne, a ako sa to vyvinie (Z vacsej casti to bude zavisiet od toho, ako dopadne sex, a prve tyzdne/mesiace sexu).
Cize v podstate problem tam je ten, ze:
1) to chcu priskoro (cakaju maximalne 2 mesiace, a potom zacnu tlacit, aby keby to nevyslo, nestratili prilis velku cast zivota (akoze riesi babu rok, a potom ked chce uz sex, tak nieco nevyjde, a da mu kosom).
2) chcu najprv sex, az potom vztah a lasku. (teda zabezpecit sex, je prvorade, na druhom mieste je vztah alebo laska... ako taky nejaky doplnok k tomu sexu). Ma to byt naopak, a to je to, co je chore na tejto spolocnosti. Najprv sa ma vybudovat vztah a dokazat, ze je to prava laska (co trva vacsinou viac nez 2 mesiace, nezvycajne aj rok a dlhsie), a az potom pride sex.
Celkovy problem je zavislost ludi na sexe a masturbacii, co je domena tejto doby. Potom nevedia vydrzat. Spravne to ma byt tak, ze ludia nemaju potrebovat sex, zena ma mat panensku blanu, ked vchadza do manzelstva, a potom nieje problem pockat aj 5 rokov, kym sa rozhodne par mat deti a ist do manzelstva. To uz su si isty, ci je to laska, aky maju vztah, uz sa aj poznaju. Takto to ma byt.
Raz som si dlhsie na zoznamke pisala aj s chlapom ktory sa javil normalny, nikdy ziadne oplzle reci, vzdy sme pekne pokecali o sebe, zalubach, zivote a tak. Potom sme sa stretli a hned ma zacal oblapavat a chytat mi prsia. Hovorim mu ze nech to nerobi, na mna je to moc skoro, pozname sa osobne sotva par minut. Najskor sa urazil ale potom ze dobre, bude to respektovat. A za chvilu ma zas oblapaval. No viac som sa s nim nestretla. Potom mi dlho vypisoval este, otravoval ale ako pardon. Niekto kto ma nerespektuje na prvom stretnuti ma nebude respektovat a brat na mna ohlady nikdy a v nicom.
tak vam dakujem. Som sklamana a ja ze ho tak pritahujem a miluje ma ze tak o mne pise...
Vyzeralo to na dobrej ceste a konecne som bola stastna. Nemala som zatial ziaden vztah doteraz :-(
Chceš aby o teba bojoval ? Rozíď sa s ním, a uvidíš, či bude o teba bojovať, či chce trvalý vzťah, alebo ťa len využíva...
Podľa mňa, je to už cez čiaru.... Mužovi má ísť o to, aby žena roztvorila najprv svoje srdce, a až potom svoje lono, a nie naopak.
Ja ked som este hladala partnera na zoznamke tak takato sorta chlapov sa tam vyskytovala bezne, nie je to zas vynimka, je ich relativne dost. Casto sme sa ani nestretli len sme si pisali a uz zacal vypisovat oplzlosti no u mna mal v ten moment stopku. Radsej budem dlhsie sama ale s chlapom tohto typu nechcem mat nic spolocne. Ale najdu sa tam aj normalni, neboj.
Keby ken 30tnici ja poznam dvoch, jeden ma po 40 a druhy pred 40 a obaja su podobni zvrhli ako henten jej ..
Muzi su vecni pubertaci..
Mas pravdu,dnesni 30tnici su vyspeli ako nedozreti dvadsiatnici.