Je taketo spravanie bezne?

Príspevok v téme: Je taketo spravanie bezne?
vykolajena24

Zdravim, mam 24 rokov a o osem rokov starsieho priatela. Pozname sa sotva dva mesiace z internetu. Zo zaciatku pisania vyzeral byt taky normalny, rozumny a vtipny. Bezna konverzacia, bezne otazky. No v posledne dni mi pise podla mna trochu uchylnosti a tak chcem vediet vas nazor ci je to vo vztahu bezne alebo mi ma zasvietit cervena kontrolka ze nieje celkom v poriadku a je zaletnik.
Totizto, doteraz sme spolu pisali bezne infosky, co robime, ako sa mame, kde sme boli a pod. No posledne dni mi pise take vety z nicohi nic ze:
Mam chut sa s tebou milovat, Chcem ta vidiet nahu, Poslem ti fotku aky je vzruseny, Tuzim po tebe, Posli svoje nahe foto, Mam erekciu pomoz mi s tym, Chcem ti bozkat intimne miesta, tuzim ti masirovat muslicku, Chcem ti drazdit bradavky nech sa stoporia, Si vlhka uz? Ako casto si to robis? Rad by som do teba vnikol, Chcem to robit s tebou odzadu a podobne zvrhle vety a ja si pripadam ze si pisem nie s dospelym muzom ale nejakym nadrzanym mladikom pod 20 rokov! Videli sme sa dvakrat a nic medzi nami nebolo akurat mi chytal zadok a chcem ma hladit na prsiach a v rozkroku a tiez sa chcel hned bozkavat na prvom rande. Stopla som ho vcas. Niesom zvyknuta vpustit niekoho do intimnej telesnej zony hned na zaciatku.
Ako je toto normalne? Neviem ale ked som bola na pokeci este na strednej cize takych sedem rokov dozadu tak toto mi tam muzi casto pisali. A teraz pri nom si opat pripadam ze som na pokeci a mam 17 rokov.
Ako zo zaciatku sa zdal byt okej a ani nie po dvoch mesiacoch mi zacne davat navrhy na sex? Mozem od neho cakat vazny a trvaly vztah?
Alebo je to len jeden z tych sexuchtivych uchylov ?
Spravaju sa takto muzi bezne? Ako mam vediet ze to nepise dalsim desiatim zenam na zoznamke?

Lollka

A hlavne mu nikdy neposielaj ziadne nahe fotky lebo to sa da lahko zneuzit a takyto zufalci ako on to aj casto zneuziju, ked sa ti bude chciet pomstit rozposle to tvojim znamym a pod.

Lollka

Toto nie je spravanie zreleho muza, ano niektori tak pisu ale to su nadrzanci co by pokefovali vsetko co nevylezie na strom. Je na tebe ci to s nim skusis, ale keby mne toto muz vypisoval po dvoch stretnutiach tak dovi dopo.

pomelo

Moj nazor - Alebo je to len jeden z tych sexuchtivych uchylov ? ANO
Spravaju sa takto muzi bezne? NIE
Ako mam vediet ze to nepise dalsim
desiatim zenam na zoznamke? ANO, PISE

Kontrol0r_mobil

Takto píšu nadržaní muži čo chcú dievča len na sex, bohužiaľ čo som zistil tak veľa babam sa takéto písanie páči, a tí čo takto nepíšu ostávajú len ako kamaráti.