Partner sa pozerá po iných ženách

Príspevok v téme: Partner sa pozerá po iných ženách
Luc1A

Idem si k vám po radu a váš názor :) S priateľom máme skvelý vzťah. Bývame spolu, chceme sa vziať a partner je naklonený bábätku. Lenže vo vzťahu je jedna vec, ktorá mi prekáža. Môj partner má až moc rád ženy. Pred naším vzťahom bol celkom veľký sukničkár, bavilo ho ženy namotávať a "jednonocovky" boli jeho hobby. Pri mne sa zmenil (samozrejme to nebolo zo dňa na deň) a aj jeho rodina a kamaráti mi hovoria, že ho nespoznávajú. Je veľmi romantický, zaujíma sa a vidím,že so mnou chce zostárnuť. Preto som presvedčená, že "naživo" by ma nepodviedol. Lenže pred pár mesiacmi sme mali (teda aspoň ja) trošku krušné obdobie. Kontaktovala ho ex a on mi o tom nič nechcel povedať. Preto som mu šla do mobilu (viem, nemala som to robiť). S ex nič nemal, jednoducho ju ignoroval, za čo som rada, ALE prečítala som si iné správy. Videla som, že sem-tam napíše nejakej žene na instagrame, ktorú osobne nepozná. Tieto ženy majú spoločné to, že pridávajú šteklivé fotky. Sú z nášho mesta, osobne ich nepozná, ale skrz také fotky majú veľa odberateľov. Píše im veci, ako: "Si strašne pekná. Rád sa pozerám na tvoje fotky. Uf, mohla by si pridávať také fotky častejšie. Na tej fotke ti skoro vidieť bradavku, úplne si predstavujem, ako si si ju pri fotení snažila zakryť." A ja neviem, čo si o tom myslieť. Má oči, nikdy som mu nezakazovala takéto baby sledovať, nič proti komplimentom taktiež nemám (ak by povedal kamarátke, že jej to svedčí, napríklad), ale toto mi príde cez čiaru. Čo si o tom myslíte vy? Je to cez čiaru alebo by ste sa len na tom zasmiali? Poprípade, ako by ste to riešili? (nechcem, aby vedel, že som mu šla do mobilu). Mám pocit, že takýto typ "šteklivých komplimentov" má byť určený len partnerke....

mom

A este jedna vec - jedina cesta, ako mu zobrat vietor z plachiet je ta, ze budes HORSIA ako on. Flirtuj, bav sa, daj si spravit umelecke akty, bud obletovana, nech nema cas na to aby okukoval ine. Zaloz si konto aj ty a flirtuj ostodvesto. Ved to robia vsetci chlapi. Ked budes dobre dievca v kute, tam aj ostanes. A bedakat nad tym ako rozdava komplimenty vsade kde sa pohne je len o tom, ze mu to dovolis. Ze si to on moze voci tebe dovolit. Bud mrcha a nech ziarli on. Nastav mu zrkadlo.

mom

Tvoj chlap je suknickar a bude ta podvadzat, ked bude mat prilezitost. Ked ju mat nebude, tak ta mozno nepodvedie, ale mat ju raz bude. A mozno nielen raz. Tvoj chlap ma rad zeny, rad s nimi flirtuje a rad je nimi obletovany, rad sa na ne pozera a ma rad ich spolocnost ako taku. Ine zeny bude stale evidovat, spoznavat a bude vzdy rad sa im liskat a chvalit ich. To neznamena, ze teba rad nema a ze nechce s tebou stravit svoj zivot. Ale - bude stale robit to co robi uz teraz a casom sa to bude samozrejme zhorsovat (deti, starosti, zmenene telo po porode, hormony, unava...) Vzdy budu ine zeny a ty uz mladsia nebudes. A bude sa takisto zhorosovat tvoja miera tolerancie, ktora uz teraz je velmi nizko nastavena. Ked s nim budes mat decko, budes od neho totalne zavisla, bez koruny a vsetko bude aj tak na tebe. Preco? Lebo on je sebec a uz teraz sa to prejavuje. Zivot mas len jeden a len ty o nom rozhodujes. Ked sa chces trapit, bud s nim dalej. Nie je to vsak chlap na rodinu. Len tolko.

Lea309

Merilyn2,

spolocny facebook a zakazovat instagram, ktoreho sa kvoli laske kludne vzda??? A ty ci spadla z ktorej jahody? Ty by si chcela mat taky vztah, kde toho druheho v kuse do niecoho tlacis? Zakazujes mu to, co mu nie je prirodzene? Ak by mu to prirodzene bolo spravi to aj sam, ale ma inu povahu a nikdy takehoto chlapa nezmenis uplne, len do urcitej miery :) ak chces mat z byvaleho suknickara - pozorneho chlapa, ktory sa na inu ani nepozrie a bude zit len pre teba a pre rodinu si na velkom omyle...

BJ_2

LuCIa - tej zavislosti sa uz nezbavi. Je to jeho dark side, a zavislost. Rovnake to maju muzi, ktori od mlada pracovali, aby boli sexi, zvodni, a potom sa ucili zvadzat/namotovat zeny, aby ich dostali do postele. Je to zavislost. Von sa z toho dostat je velmi tazke. Samozrejme, treba mu dat sancu, ale vidis, ako to dopadne.

Rovnaku blbost robia muzi, co si pustaju tie motivacne videa "ako dostat zenu", ako byt pre nu lakavy, a take tie psycho-blbosti. Citaju knihy o tom, a potom zacnu trenovat. Alebo pozeraju videa od takych ako Kezia Noble, a snazia sa potom roky "trenovat". Potom sa im konecne podari "ulovok" ale je z toho vztah a tam je problem. Uz si videla niekoho, aby vystudoval vysoku skolu, roky na tom pracoval, a potom to moze pouzit iba raz? A ked uz ma ulovok, tak akoze s nim (nudne) byt cely zivot, neokusit uz na ziadnej dalsej zene?

Uz si videla lovca, co sa uci lovit 5 alebo 10 rokov, ulovi kopu gaziel, antilop a potom pride jedna, ktorej ma byt verny do konca zivota, a uz ziadnu dalsiu nelovit? Ok, niekto to dokaze. Ale malokto. Jasne, ze ho to bude lakat lovit dalej. Predstav si polovnika, ktoremu zakazes lovit, hoci cely zivot to robil, ucil sa to. A uz to mal spravit len posledny krat (Ty si mala byt jeho poslednym ulovkom).

Ja netvrdim, ze je to uplne nemozne, ale nebudem ti klamat, dokaze to len malokto. Tymto dnesnym muzom by som velmi neveril, hlavne ak je zavisly na sexe. Jedine nejaky veriaci sa z toho dostane. Bude ho to lakat cely zivot, je to zavislost a navyse teraz je to jednoduche kvoli internetu a smartphonom, stale ho to pokusa. Veru, zeny kontrolujte svojich muzov, uvidite, ze budete prekvapene ake fetishe a zavislosti maju. Nezavidim vam. Vacsinou sa sklamete.

Ake riesenie je teda? Podla mna v tejto dobe, hladat tie vynimky, co niesu tymto pokazene, a idu cisto podla srdca, a lasky... teda nesnazia sa posobit lakavo, zvodne, sexi, atd... takisto nesmu tlacit na sex prve mesiace vztahu. Sex pre nich nesmie byt prilis dolezity, ale laska (vztah, rodina, manzelstvo, deti...) Ak toto nesplnaju, sklamete sa, je to len otazka casu. Vravim vam, moje skusenosti hovoria, ze suknickar/balic/lovec, na 99% sklame.

merilynn2

Chesus, spoločný facebook! A podľa možnosti aj jeden spoločný mobil a rovnaké pyžamká, aby bolo jasné, že k sebe patríte a nemáte pred sebou tajnosti.
Myslím, že konfrontovať ho a zakazovať mu instagram, lebo by to mal spraviť rád, ak ťa naozaj miluje, je akurát dôvod, aby hľadal únik inak, možno horšie.
Aj mňa by sa určite dotklo, keby som videla také komentáre môjho drahého - hlavne zato, že boli písané v osobnom tóne... a čo keby mu niektorá z tých žien odpovedala? No možno je to pre tvojho priateľa spôsob, ako zostať platonickým sukničkárom. Instagram nesledujem, tak netuším, ako tam vyzerá spätná väzba, ale ak sú lascívne komentáre bežné ako like na FB alebo tlieskanie za recepty na mimibazári, asi by som to nechala tak. A preventívne zostala trochu v strehu.
Hádzať všetkých sukničkárov do jedného vreca, že sa nikdy nezmenia, je ľahké a možno aj štatisticky podložené, ale videla som aj prípady, kedy vo vzťahu úplne otočili a uvedomujú si hranice.

tanicici

Toto mi už ale nepríde ako obyčajné pozeranie sa po ženách ale už ako flirtovanie a skúšanie kam je až ochotná zájsť, či by s ním niečo mala. Riešila by som to

elielieli

Zmier sa s tým, že chlapa nikdy nezmeníš. Aký bol predtým taký bude aj potom. Záleží len na tom, či sa vieš s tým vyrovnať ty.

jeanvaljean699

Kto vie ako to naozaj je?V prvej sa láskou sklamal,začal to brať na desiatky snáď sa v tom nájde a potom Ty...Tak otázka možno iná je.Je čestný dôveruje ti a Ty jemu(okrem toho že mu špízuješ fón)má ťa rád,trávi s tebou voľný čas,máte rovnaké záujmi,je zlý na teba,vie ti odpustiť....atď?Trochu iný pohľad.